Editörler : Kubil ay

samban10
Şube Müdürü
01 Ekim 2023 09:04

Helal sana be hayata kusturunce ne geçiyor eline ? alt devreye hayatı kusturup çocuğu yaşındaki komiseri görünce hazırola geçer senin gibi tipleri iyi bilirim. Hayattaki tek başarısı polis olabilmek olunca insanın böyle altimdakini nasıl hayattan bezdiririm onun planını yapıyor.
İdillituran, 2 ay önce
boylerini benim yanıma vereceksin bak bakayim nasıl hayata kusturuyorum onu.Daha yeni memur açtığı başlığa bak.bu adamlar şeflik yapacak he ey gidi hey

İdillituran
Aday Memur
01 Ekim 2023 09:08

bizi bilen bilir tosun kimseyi ezme derdinde değilim isten kaçanı işi savsaklayani çakallık yapmayı calisani affetmem.ayrica altimada ustumede her zaman saygıda kusur etmemisimdir.senin gibi yalamalari ben iyi bilirim kendi yaptıklarını millete lekeleme ahlaksız edepsiz terbiyesiz
samban10, 2 ay önce
Helal sana be hayata kusturunce ne geçiyor eline ? alt devreye hayatı kusturup çocuğu yaşındaki komiseri görünce hazırola geçer senin gibi tipleri iyi bilirim. Hayattaki tek başarısı polis olabilmek olunca insanın böyle altimdakini nasıl hayattan bezdiririm onun planını yapıyor.
02 Ekim 2023 11:11

Kardeş alt tarafı memursun 20 de olsan 30 da olsan sadece bir memursun rolünü büyütme ben 20 küsür senedir memurum bir kere bile altımdaki adama zulm etmedim belki sorunu sıkıntısı vardır belki mesleği hayatı sevmiyordur dedim o kişiyi ölçtüm biçtim tarttım anlaşamayınca yerini değiştirdim başkasıyla çalıştım ama şu söylediğin çok yanlış bir gün çok ters birine denk gelirsin üstelik 3-5 senelik memurdur böyle kabadayılık yaparsın belki de o 3-5 senelik senin 30 senelik meslek hayatını rezil eder bitirir sana tavsiyem kimin içinden ne çıkıcağını bilmeden böyle konuşma herkesin canı burnunda kimsenin de kimseye eyvallahı yok işini yap ayın 15inde maaşını al kabadayılığını da kendine sakla.

İdillituran, 2 ay önce
boylerini benim yanıma vereceksin bak bakayim nasıl hayata kusturuyorum onu.Daha yeni memur açtığı başlığa bak.bu adamlar şeflik yapacak he ey gidi hey

İdillituran
Aday Memur
02 Ekim 2023 12:17

evet haklısınız yaptigimiz bu zten.sagolun
SorunsuzHayat, 2 ay önce

Kardeş alt tarafı memursun 20 de olsan 30 da olsan sadece bir memursun rolünü büyütme ben 20 küsür senedir memurum bir kere bile altımdaki adama zulm etmedim belki sorunu sıkıntısı vardır belki mesleği hayatı sevmiyordur dedim o kişiyi ölçtüm biçtim tarttım anlaşamayınca yerini değiştirdim başkasıyla çalıştım ama şu söylediğin çok yanlış bir gün çok ters birine denk gelirsin üstelik 3-5 senelik memurdur böyle kabadayılık yaparsın belki de o 3-5 senelik senin 30 senelik meslek hayatını rezil eder bitirir sana tavsiyem kimin içinden ne çıkıcağını bilmeden böyle konuşma herkesin canı burnunda kimsenin de kimseye eyvallahı yok işini yap ayın 15inde maaşını al kabadayılığını da kendine sakla.

wederson81
Aday Memur
03 Ekim 2023 20:41

Arkadaşım boş bir konu açmışsın o defteri tutmak cokmu zor... Şoför araçla ilgili tüm riskleri alıyor ekip şefi ekiple alakalı bir sıkıntıda sorumluluk alıyor da toplasan 1 dakika defter yazmak çok mu zor geliyor gurur meselesi yapmaya ne gerek var ben bahsedilen gibi 20 yıllık ekip şefiyim yanımdaki şoför arkadaş benim doldurmam gereken yerleride dolduruyor imzamı da atıyor ammavelakin yeri geliyor kendime çay alırken onada çay getiriyorum biz ekibiniz zoruma gitmez ha yanımdaki arkadaş da 10 yıllık arkadas bilgin olsun

senpaituyum
Aday Memur
03 Ekim 2023 21:14

bi kaza anında da defteri yeni memur adına açılmış biz sorumlu değiliz der çekilirsin kenara defter bile dolduracak sıfatınız yok iş yapmaya takatiniz yok defteri de yeni memur yazsın tmmmmmm.
Android60, 2 ay önce

Bu yeni memurlarda iyice yatalım derdinde altı üstü defter hem araç kullanmıyon bedavadan arkada otıruyon altı üstü defteri dolduracan

senpaituyum
Aday Memur
03 Ekim 2023 21:19

anca alt devrenize yaparsınız evde eşinize sesiz çıkmaz çocuğundan suyu zor istersin ama yeni memura vur kırbacı demi sana sağlam biri denk gelir üst devre felan dinlemez öttürür dikkat et
İdillituran, 2 ay önce

Dnipro06
Aday Memur
03 Ekim 2023 21:45

araç defterini ekip şoförü doldurur işten kaçma böyle bir şey değil sicil konuşmaz bu konuda abartmayın

mrtckr19
Memur
03 Ekim 2023 21:53

Tespit gibi tespit. Mesleki teamüller maalesef böyle. Tasvip ve tasdik etmesem de hakikatı budur.
senpaituyum, 2 ay önce
anca alt devrenize yaparsınız evde eşinize sesiz çıkmaz çocuğundan suyu zor istersin ama yeni memura vur kırbacı demi sana sağlam biri denk gelir üst devre felan dinlemez öttürür dikkat et
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi