Editörler : **sude**
27 Eylül 2023 12:05

Vakıflar mı- Gençlik Spor Bakanlığı mı?

Sözleşmeli büro personeli görevi için seçim şansınız olsa Vakıflar genel müdürülüğünü mü Gençlik spor bakanlığını mı tercih ederdiniz? Neden? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Zayni
Aday Memur
27 Eylül 2023 14:48

Vakfın avantajları daha çok diye biliyorum ben. Ama iyice araştırmak lazım
28 Eylül 2023 11:12

5 senedir genclik spor personeli olarak samimi söylüyorum yaklaşma...

Zayni, 2 ay önce

Zayni
Aday Memur
28 Eylül 2023 13:53

Hocam biz iibfliler mecburuz ne olursa çalışmaya. Ama seçme şansı olanlar veya puanı yüksek olanlar farklı alanlara yönelebilir
Felsefe6161, 2 ay önce

krtmhmt
Aday Memur
28 Eylül 2023 14:02

Teşekkür ederim.

Zayni, 2 ay önce

krtmhmt
Aday Memur
28 Eylül 2023 14:07

İlk defa çalışacağım için çok tereddütlerim var samimiyetiniz için teşekkürler. Gençlik spor bakanlığı ilçede de görevlendirme yapabilir diye bir tık gerideydi şimdi daha da olumsuz oldu .

Felsefe6161, 2 ay önce

memursebo
Şef
28 Eylül 2023 14:07

Neden böyle dediniz
Felsefe6161, 2 ay önce

memursebo
Şef
28 Eylül 2023 14:08

Yeni atandım gidip gitmeme konusunda kararsızım belediyede şirket personeli olarak çalışıyorum aklım çok karışık
memursebo, 2 ay önce
Neden böyle dediniz

taylor123
Aday Memur
01 Ekim 2023 00:19

bende yeni atandım gsbye de şuana kadar bi tek bu arkadaşı gördüm kötüleyen

newcastleunited
Aday Memur
01 Ekim 2023 01:02

Arkadaşlar troll büyük ihtimalle. İnanmayın buna...
Felsefe6161, 2 ay önce

Adamin dibi
Daire Başkanı
01 Ekim 2023 22:35

Vakıflar kadar hantal bir kurum görmedim. Şöyle anlatayım :) Vakıfların Bölge Müdürlüğünde (bir Büyükşehirde) 2 asansörden biri bozuktu. 6 ay sonra yine bozuktu. Yıllardır bozukmuş :) Binanın içi son derece eski. Olacak o kadar'daki skeçlerin yapıldığı günlerden kalma dolaplar, masalar... Bir başka bölge müdürlüğü daha aynı durumdaydı. Çalışanların demesine göre görevde yükselme, tayin, unvan değişikliği vs. bir hayli zormuş. Geçen sene diğer kurumlar 20-30 bin banka promosyonu alırken Vakıflar, katılım bankasını zorunlu tuttuğu için 7 bin lira aldılar. Vakıflarda son toplu sözleşmeler ile 2-3 kalem maaşa ek ödemeler başlamış, diye duydum. Vakıfların bir diğer artısı vatandaşla en az muhatap olunan kurumlardan biri.

Şahsi fikrim.. İkisi de kendi şehrinizdeyse Vakıflar yine de daha doğru bir seçim olur. Ama gurbete gidecekseniz ve tayin gibi durumları düşünüyorsanız GSB'yi tercih etmek daha mantıklı gibi.

mim334
Aday Memur
02 Ekim 2023 11:39

Vakıflardaki mimar mühendis maaşı ile ilgili bir bilginiz var mı
Adamin dibi, 2 ay önce

Vakıflar kadar hantal bir kurum görmedim. Şöyle anlatayım :) Vakıfların Bölge Müdürlüğünde (bir Büyükşehirde) 2 asansörden biri bozuktu. 6 ay sonra yine bozuktu. Yıllardır bozukmuş :) Binanın içi son derece eski. Olacak o kadar'daki skeçlerin yapıldığı günlerden kalma dolaplar, masalar... Bir başka bölge müdürlüğü daha aynı durumdaydı. Çalışanların demesine göre görevde yükselme, tayin, unvan değişikliği vs. bir hayli zormuş. Geçen sene diğer kurumlar 20-30 bin banka promosyonu alırken Vakıflar, katılım bankasını zorunlu tuttuğu için 7 bin lira aldılar. Vakıflarda son toplu sözleşmeler ile 2-3 kalem maaşa ek ödemeler başlamış, diye duydum. Vakıfların bir diğer artısı vatandaşla en az muhatap olunan kurumlardan biri.

Şahsi fikrim.. İkisi de kendi şehrinizdeyse Vakıflar yine de daha doğru bir seçim olur. Ama gurbete gidecekseniz ve tayin gibi durumları düşünüyorsanız GSB'yi tercih etmek daha mantıklı gibi.

Sezova
Aday Memur
02 Ekim 2023 13:09

Hangi şehire atandınız hocam gsb olarak

memursebo, 2 ay önce
Yeni atandım gidip gitmeme konusunda kararsızım belediyede şirket personeli olarak çalışıyorum aklım çok karışık
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi