Editörler : E.Kayı Han
28 Eylül 2023 23:13

Güvenlikten katipliği kazandım geçebilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar güvenlik memuru olarak çalışıyorum 4b sözelşmeli memur olarak katipliği kazandım geçebilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz ? Pişman olursunuz falan demeyin lütfen bilen kişilerden yardım istiyorum sağolun

Asker6868
Aday Memur
29 Eylül 2023 13:36

Bilen yok mu

E.Kayı Han
Editor
29 Eylül 2023 14:13

İşçi kadrosunda mısın güvenlik olarak sözleşmeli mi?

Asker6868
Aday Memur
29 Eylül 2023 15:45

Sözleşmeli hocam

E.Kayı Han, 2 ay önce

İşçi kadrosunda mısın güvenlik olarak sözleşmeli mi?

E.Kayı Han
Editor
29 Eylül 2023 15:47

Sınıf farkı olursa geçişte sıkıntı olmaz. Yani YİH'ten GİH'e geçersen sıkıntı olmaz.

Asker6868, 2 ay önce

Sözleşmeli hocam

Asker6868
Aday Memur
29 Eylül 2023 17:20

Yih ne oluyor hocam onu nasıl öğreniriz

E.Kayı Han, 2 ay önce

Sınıf farkı olursa geçişte sıkıntı olmaz. Yani YİH'ten GİH'e geçersen sıkıntı olmaz.

E.Kayı Han
Editor
30 Eylül 2023 01:25

Yih yazmışım yoğunluktan yardımcı hizmetler demem istedim. Sınıfını öğren. Sanırsam kadrolusun.

Sözleşmeli isen zaten olmaz. Bekleme süresine tabi olursun.

Bu arada kesinlikle tavsiye etmem. Bunu bir katip olarak söylüyorum sana. Pişman olursun demiyorum hayatının en büyük hatasını yaparsın diyorum.

Tabi ki karar senin.

Asker6868, 2 ay önce

Yih ne oluyor hocam onu nasıl öğreniriz

Asker6868
Aday Memur
01 Ekim 2023 08:50

Hocam istanbuldw güvenliğin kiralar çok pahalı katip olursam kendi memleketimde olacağım aile evinde olcam ama zaten geçemeyeceğim heralde

E.Kayı Han, 2 ay önce

Yih yazmışım yoğunluktan yardımcı hizmetler demem istedim. Sınıfını öğren. Sanırsam kadrolusun.

Sözleşmeli isen zaten olmaz. Bekleme süresine tabi olursun.

Bu arada kesinlikle tavsiye etmem. Bunu bir katip olarak söylüyorum sana. Pişman olursun demiyorum hayatının en büyük hatasını yaparsın diyorum.

Tabi ki karar senin.

Naturel K.
Aday Memur
04 Ekim 2023 10:08

abi sen kpss puanin ile mi atandin guvenlige . Ben de düşünüyorum da kac puanla kazandin?(hic bilgi sahibi değilim, guvenlik kimligimi alacam bu yakinda,kpss lisans 72)
Asker6868, 2 ay önce

Hocam istanbuldw güvenliğin kiralar çok pahalı katip olursam kendi memleketimde olacağım aile evinde olcam ama zaten geçemeyeceğim heralde

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi