Editörler : E.Kayı Han
29 Eylül 2023 00:17

Danıştay kararı hakkında

danistay da gecen 3 yilllik sure sonunda dosyam esastan havale edildi.bundan sonraki surec nasil isliyor?karar ne zman veriliyor? konu feto meslekten ihrac

khkk18
Memur
29 Eylül 2023 08:28

kriter kurum neydi benimde 2 sene olucak hala esastan havale için beklemede yaziyor kamu kiruluslarin yaptığı işleme karşı ihraç yaziyor sizde

ftmgl4848
Aday Memur
29 Eylül 2023 20:41

ic isleri.bende isten cikarilma yaziyor kriter olarak banka.idare mahkemsini kazandim.istinafi kaybettim.3 sene oldu iste anca sira geldi

asi_sevecen06
Aday Memur
01 Ekim 2023 21:21

Benim dosyamda 2020 ocakta danistaya gitmişti idare mahkemesini kazandım istinaf bozdu ceza davası darbe girişimi beraat kriter falan yok cuma günü yd yi atlayıp esastan havale etmişler.benden önce incelenen arkadaşlara sordum.Esastan havale edildi yazmasindan 3,4 gün sonra tetkik hakime verildi yazıyormuş 1 hafta sonunda incelemede 15 gün sonunda karar verildi yaziyormus .böyle 10 15 arkadaşım var meslekten yanlız Mayıs Haziran ayindan beri hepsi kararın yayınlanmasını bekliyorlar

ftmgl4848
Aday Memur
01 Ekim 2023 22:04

bu kadar hizli mi ? 3 yil bekledikten sonra ...karari biz hemen ogrenebiliyoruz degil mi?gerekceli kararin yazilmasi uzun sürüyor
asi_sevecen06, 2 yıl önce

Benim dosyamda 2020 ocakta danistaya gitmişti idare mahkemesini kazandım istinaf bozdu ceza davası darbe girişimi beraat kriter falan yok cuma günü yd yi atlayıp esastan havale etmişler.benden önce incelenen arkadaşlara sordum.Esastan havale edildi yazmasindan 3,4 gün sonra tetkik hakime verildi yazıyormuş 1 hafta sonunda incelemede 15 gün sonunda karar verildi yaziyormus .böyle 10 15 arkadaşım var meslekten yanlız Mayıs Haziran ayindan beri hepsi kararın yayınlanmasını bekliyorlar

Ylcnmrvbrn
Aday Memur
29 Kasım 2023 15:03

Kararlar yayınlandı mı? Olumludur inşallah

asi_sevecen06, 2 yıl önce

asi_sevecen06
Aday Memur
04 Aralık 2023 23:05

Malesef dosyam dediğim gibi ekimin 1 inde incelemeye alındı 4 yıl sonunda 17 gün sonra tekrar esastan havale için beklemeye alınmış tekrar 6 Kasım'da Yargıtay'da bozulan beraat kararımin yeniden yargılanması sonucu kararı vardı acaba onun için mi beklemeye aldı yeniden anlamadım bu arada ceza davasından yine C bendinden beraat ettim sizde durum nedir

Ylcnmrvbrn, 1 yıl önce

Kararlar yayınlandı mı? Olumludur inşallah

asi_sevecen06
Aday Memur
04 Aralık 2023 23:07

Danistaydaki dosyanizda bir gelişme varmi

khkk18, 2 yıl önce
kriter kurum neydi benimde 2 sene olucak hala esastan havale için beklemede yaziyor kamu kiruluslarin yaptığı işleme karşı ihraç yaziyor sizde

khkk18
Memur
04 Aralık 2023 23:10

yok aynı hala esastan havale için beklemede yazıyor sizde,?
asi_sevecen06, 1 yıl önce

Danistaydaki dosyanizda bir gelişme varmi

asi_sevecen06
Aday Memur
04 Aralık 2023 23:16

Bu arada birlikte görev yaptığım aynı tugaydaki arkadaşlarımdan yaklaşık 14 kişi için Danıştaydan kararları çıktı idare mahkemeleri red istinaf red vermiş göreve iade için Danıştay bozma kararı verip yerel mahkemeye gönderiyor tekrar yeni karar vermesi için çıkan kararların tamamında göreve iade kararı verilmiş ve 2016 yılından itibaren geriye dönük bütün haklar yasal faiziyle ödenmesine karar veriyorlar ( idare mahkemelerinin yaptığı atıf ceza davasından beraat ettiği feto irtibat iltisak tespit edilemediği vs diyerek )

Ylcnmrvbrn
Aday Memur
06 Aralık 2023 01:56

2021 den beri Danıştayda esastan havale edilmek üzere bekliyor. Beraat var kesinleşmiş. Sizinki değişik olmuş tekrar beklemeye alınması ilginç

Malesef dosyam dediğim gibi ekimin 1 inde incelemeye alındı 4 yıl sonunda 17 gün sonra tekrar esastan havale için beklemeye alınmış tekrar 6 Kasım'da Yargıtay'da bozulan beraat kararımin yeniden yargılanması sonucu kararı vardı acaba onun için mi beklemeye aldı yeniden anlamadım bu arada ceza davasından yine C bendinden beraat ettim sizde durum nedir

ftmgl4848
Aday Memur
08 Aralık 2023 00:29

bence berat kararindan ötürü durum yasamissiniz.ins olumlu olur.bende de karar verildi yaziyor ama biz goremedik karari.3 ay kadar oldu

Bu arada birlikte görev yaptığım aynı tugaydaki arkadaşlarımdan yaklaşık 14 kişi için Danıştaydan kararları çıktı idare mahkemeleri red istinaf red vermiş göreve iade için Danıştay bozma kararı verip yerel mahkemeye gönderiyor tekrar yeni karar vermesi için çıkan kararların tamamında göreve iade kararı verilmiş ve 2016 yılından itibaren geriye dönük bütün haklar yasal faiziyle ödenmesine karar veriyorlar ( idare mahkemelerinin yaptığı atıf ceza davasından beraat ettiği feto irtibat iltisak tespit edilemediği vs diyerek )

BATIN BATIN
Aday Memur
23 Aralık 2023 11:16

Arkadaşlar meraba 2016 egm disiplin sucuyla ihraç oldum 223/2c beraat aldım bu maddeden beraat alip

BATIN BATIN
Aday Memur
23 Aralık 2023 11:19

Daniştay da kazanan varmı

BATIN BATIN
Aday Memur
04 Mart 2024 22:05

C bendinden karar aldıysan kesin kazanır sın

ftmgl4848
Aday Memur
04 Mart 2024 23:03

benim c degilde e idi galiba
BATIN BATIN, 1 yıl önce

C bendinden karar aldıysan kesin kazanır sın

asi_sevecen06
Aday Memur
04 Mart 2024 23:23

Gelişme olan varmı halaa bekliyorum ben esastan havale

ceranca
Aday Memur
19 Mart 2024 19:43

2021 esas olan dosyam ocak ayında işleme alınmışti. Bu gün karar verildi yazıyor. Sonucu nasıl ve ne zaman öğrenebiliriz.

Pelegrinli
Şube Müdürü
20 Mart 2024 00:17

Dosyası 5.dairede olup olumlu olumsuz kararı belli olan kimse varmı duyduğunuz bildiğiniz

Srcnasb1
Aday Memur
09 Mayıs 2024 13:02

Benim dosyam şubat ayında Danıştay a gitti yürütmeyi durdurma dilekçesi yazdım

1 Danıştay yürütmeyi durdurma kararı veriyoru mu

2 veriyor ise kaç ayda verir

3 Danıştay kararı ne kadar ayda verir

Kenzo123
Memur
09 Mayıs 2024 15:37

Danıştay yd yi görüşmüyor genelde direk esastan karar veriyor. Şanslıysan 1 sene kadar sürer danıştay. Değilsen 2 3 sene

Srcnasb1, 12 ay önce

Benim dosyam şubat ayında Danıştay a gitti yürütmeyi durdurma dilekçesi yazdım

1 Danıştay yürütmeyi durdurma kararı veriyoru mu

2 veriyor ise kaç ayda verir

3 Danıştay kararı ne kadar ayda verir

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi