Editörler : E.Kayı Han

Pelegrinli
Şube Müdürü
09 Mayıs 2024 18:00

İlk derece mahkemesi ve BİM kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse varmı duyduğunuz bildiğiniz

BATIN BATIN
Aday Memur
13 Mayıs 2024 10:05

Dosyanız sonuçlandımı acaba

ftmgl4848, 1 yıl önce
benim c degilde e idi galiba

Ciguli 46
Şef
13 Mayıs 2024 18:57

hocam merhaba. bu idare ve istinafin red verip Danıştay'ın kararı bozup daha sonra idare mahkemesinden iade kararı alan arkadaşların kriterleri nedir peki? ceza davalarindan beraat almışlarmiydi? beraat kararları kesinleşmişmiydi? birde ceza davaları ankesorden dolayı mı? bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkür ederim şimdiden.
asi_sevecen06, 1 yıl önce

Bu arada birlikte görev yaptığım aynı tugaydaki arkadaşlarımdan yaklaşık 14 kişi için Danıştaydan kararları çıktı idare mahkemeleri red istinaf red vermiş göreve iade için Danıştay bozma kararı verip yerel mahkemeye gönderiyor tekrar yeni karar vermesi için çıkan kararların tamamında göreve iade kararı verilmiş ve 2016 yılından itibaren geriye dönük bütün haklar yasal faiziyle ödenmesine karar veriyorlar ( idare mahkemelerinin yaptığı atıf ceza davasından beraat ettiği feto irtibat iltisak tespit edilemediği vs diyerek )

Tirekss
Yasaklı
21 Mayıs 2024 00:28

Yerel mahkeme ve BİM kararları olumlu yönde olan kişinin Danıştay'ta onaniyor mu

kemal20066
Aday Memur
21 Mayıs 2024 08:31

Genelde aynı olur
Tirekss, 11 ay önce

Yerel mahkeme ve BİM kararları olumlu yönde olan kişinin Danıştay'ta onaniyor mu

Ckral86
Aday Memur
23 Haziran 2024 01:14

merhabalar
asi_sevecen06, 1 yıl önce

Bu arada birlikte görev yaptığım aynı tugaydaki arkadaşlarımdan yaklaşık 14 kişi için Danıştaydan kararları çıktı idare mahkemeleri red istinaf red vermiş göreve iade için Danıştay bozma kararı verip yerel mahkemeye gönderiyor tekrar yeni karar vermesi için çıkan kararların tamamında göreve iade kararı verilmiş ve 2016 yılından itibaren geriye dönük bütün haklar yasal faiziyle ödenmesine karar veriyorlar ( idare mahkemelerinin yaptığı atıf ceza davasından beraat ettiği feto irtibat iltisak tespit edilemediği vs diyerek )

Ckral86
Aday Memur
23 Haziran 2024 01:15

merhabalar özelden yazar mısınız
Ciguli 46, 12 ay önce
hocam merhaba. bu idare ve istinafin red verip Danıştay'ın kararı bozup daha sonra idare mahkemesinden iade kararı alan arkadaşların kriterleri nedir peki? ceza davalarindan beraat almışlarmiydi? beraat kararları kesinleşmişmiydi? birde ceza davaları ankesorden dolayı mı? bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkür ederim şimdiden.

kardelenhuzur
Şube Müdürü
24 Haziran 2024 23:19

Selamun Aleykum ...Ben Diyanet işleri Başkanlığından ihracım.Yaklasik iki yıla yakın açıktaydım sonra hakkımda aynı ilçedeki beraber görev yaptığım bazı arkadaşlar yüzünden tanık beyaniyla dava açıldı...Hicbir şekilde kolluk kuvvetleri ya da savcılık tarafından ifadem alınmadı...Posta yoluyla öğrenmiştim tanık beyaniyla dava açıldığını...Yargılama sonucunda beraat ettim Buna rağmen kurumum idari olarak ıhraç etti.Daha sonra idare mahkemesine başvurdum red verdi ,israfa gittim o da red verdi.Dosyam yaklaşık olarak 3 ,5 yıla yakındır Danıstaydaydı.Danistay hiçbir gerekçe göstermeden üstelik dosyam bomboş olmasına rağmen istinaf kararını onadı...Kararı bozmadı...Sadece eşim cezaevinde yatmıştı iki yıl oldu tahliye olalı...Şimdi Anayasa mahkemesine başvurmayı düşünüyoruz avukatlar yüksek istiyorlar genelde ...Elinde Anayasa mahkemesine yazılmış dilekçe örneği olan var mı?Dosya masrafları da yine üzerime yıkıldı...Aynı zamanda sizlere de ornek teşkil etmesi için yazdım...Allah hepimize en kısa zamanda haklarımızı almayı nasip etsin Hayırlı geceler...İnşallah en kısa zamanda adalet gelir...Sabrediyoruz

Ciguli 46
Şef
25 Haziran 2024 00:20

ö.m mesaj yazamıyorum size .
Ckral86, 10 ay önce
merhabalar özelden yazar mısınız

Ckral86
Aday Memur
25 Haziran 2024 00:25

istek gönderin bna
Ciguli 46, 10 ay önce
ö.m mesaj yazamıyorum size .

Pelegrinli
Şube Müdürü
11 Ağustos 2024 22:30

İlk derece mahkemesi ve BİM kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse varmı duyduğunuz bildiğiniz

murataslan2014
Kapalı
11 Ağustos 2024 23:29

benim bim kararı lehime çıktı da a101 kararı aleyhime çıktı ne yapmam lazım?
Pelegrinli, 9 ay önce

Pelegrinli
Şube Müdürü
11 Ağustos 2024 23:37

Cokmu komik soylede bizde gülelim

murataslan2014, 9 ay önce
12 Ağustos 2024 00:01

Böylelerine boydan girmeli...
murataslan2014, 9 ay önce

Pelegrinli
Şube Müdürü
12 Ağustos 2024 00:15

O trol burada elli değişik isimle gelir,yazar, ortalığı karıştırip durur,oda kendi kendine böyle eğleniyor işte ne yapacak sın

Halkadami89, 9 ay önce
Böylelerine boydan girmeli...
12 Ağustos 2024 00:16

Özelden yazabilir misiniz?
Pelegrinli, 9 ay önce

O trol burada elli değişik isimle gelir,yazar, ortalığı karıştırip durur,oda kendi kendine böyle eğleniyor işte ne yapacak sın

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi