Editörler : "eskiyara"Pangaea

umutXx
Daire Başkanı
02 Ekim 2023 19:21

herkes adamın üzerine lüzumsuz gitmiş, arkadaşlar hizmetlilik yapmadıysanız boş yapmayın, zamanında hizmetlilik bile yaptım, ağır işlerde çalıştırmak istediler, ağır iş dediğiniz de öyle sizin bildiğiniz kitap taşımak sıra kaldırıp temizlemek, tuvalet temizlemek bahsetmiyorum. inşaat işleri, ihale ile alınan kömürleri taşımak, vazifesi olmadığı halde okulun çatısına çıkıp boya badana temizlettirmeye çalışmak. Bilmeyen dangalaklar önce açsın mevzuatı, hizmetliliğin görevlerini öğrensin sonra gelsin bu adama yüklensin. şimdiki çoğu hizmetli kıçı kırık işleri bile yapmak istemiyor bu doğru, ama kimi amirlerinde hizmetlilere kanuna aykırı işler yaptırmak istediğini biliyorum. bu kadar embesil cahil olmayın. hizmetliyken ha deyince ne torpiliniz olur, ne de bir şeyiniz. madem o kadar hizmetliliği kolay görüyorsunuz, siz yapın bu işleri, onlarda sizi izlesin. haklı olan arkadaşlara eyvallah lafım yoktur, ancak hizmetliliği de oyun bahçesi sanan dangalaklara da hizmetliliği bir hafta okulda yapmaları tavsiye olunur.

bogeyma01
Memur
03 Ekim 2023 12:50

Ağır işten kastınızı açıkça ifade ederseniz konuyu bilip yorum yapar insanlar...İleri derece fıtık var ise bunun bir de raporu vardır,raporda açıkça ifade edilmesi gerekir,bu raporu yetkili makama sunarsınız olur biter.Kimse anasından fıtıkla doğmuyor evet adamın görevidir ama yıllar içerisinde oluşabilecek bir hastalıktır bu,neden bu kadar tepki gösterilmiş anlamadım...

kabusx
Memur
03 Ekim 2023 13:06

devlet kurumunda senden o bölümde faydalanamıyorlarsa tabi ki başka bir yere gönderilirsin. seni orada bel fıtığın var diye de boş oturtmazlar. sonuçta bu işi biri yapacak. sen fıtıktan dolayı yapamıyorsan doğal olarak senin yerine fıtığı olmayanı getirecekler. rapor alınca yine seni başka bir yere görevlendirirler. orada faydalı olamıyorsan faydalı olabileceğin bir yere.

permatik1
Aday Memur
03 Ekim 2023 13:22

Böyle tiplere ayar oluyorum. Sürekli görev hatırlatma aşkıyla yanıp tutuşuyorlar. Mesela görme engelli hizmetlilerde var; onlarında yük taşıması, boya badana yapması, kalorifer yakması mı gerekiyor sizin tezinize göre. AL bu da benden o zaman, Öğretmenler senede 3 ay tatil yapıp yan gelip yatıyor, hatta bazı öğretmenlerin haftalık dersi 15 saati geçmiyor, bu da yetmiyor okulda vermekten imtina ettiği dersi dışarıda özel olarak veriyor...

SorunCevaplayıN, 2 ay önce

Sen ve senin gibiler yüzünden bu öğretmen camiası bu halde. O agirligi gidip öğretmen mi kaldıracak? Hizmetinin isi ne ? Öğretmenin ben ders anlatamam demesinden farksız yaptığı. Napsinlar masa başında iş mi versinler ? Bi de akıl veriyor. Cimere yaz da birde ordan ceza gelsin . Aklın başına gelir belki.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
03 Ekim 2023 13:44

Öğretmenle hizmetleri mi karsilastiriyorsun ? Görme engelli birine mi taşı demişler? Yazdığın hersey mantik hataları ile dolu. Öğretmenlerin 3 ay meselesine girmişsin olaya uzak olduğun belli :) kıskançlığı bırak ogretmen olmak istiyorsan önce lisesi sonra üniversiteyi bırak. Yoksa taşımaya ağır kaldırmaya mahkumsun

permatik1, 2 ay önce

Böyle tiplere ayar oluyorum. Sürekli görev hatırlatma aşkıyla yanıp tutuşuyorlar. Mesela görme engelli hizmetlilerde var; onlarında yük taşıması, boya badana yapması, kalorifer yakması mı gerekiyor sizin tezinize göre. AL bu da benden o zaman, Öğretmenler senede 3 ay tatil yapıp yan gelip yatıyor, hatta bazı öğretmenlerin haftalık dersi 15 saati geçmiyor, bu da yetmiyor okulda vermekten imtina ettiği dersi dışarıda özel olarak veriyor...

permatik1
Aday Memur
03 Ekim 2023 15:30

Öğretmen ile hizmetliyi neden karşılaştırayım? İkisi birbirinden

farklı meslek kolları. Öğretmenlik, kıskanılacak meslekler arasından çıkalı çok

oldu. Oturup kendi dertlerinizi konuşacağınıza başkasının dertlenmesine mani

oluyorsunuz. Sebeplerini de açık şekilde yazdım zaten. Öğretmen olmak gibi bir

talebim hiç olmadı, hizmetlide değilim. Senin kapısından giremeyeceğin üniversiteleri

okudum ben. Tanımadığın insanlara peşin yargıyla yaklaşma. Öğretmen nasıl

olmalı sorunun cevabı tam olarak sizsiniz?

Öğretmenle hizmetleri mi karsilastiriyorsun ? Görme engelli birine mi taşı demişler? Yazdığın hersey mantik hataları ile dolu. Öğretmenlerin 3 ay meselesine girmişsin olaya uzak olduğun belli :) kıskançlığı bırak ogretmen olmak istiyorsan önce lisesi sonra üniversiteyi bırak. Yoksa taşımaya ağır kaldırmaya mahkumsun

İnadınaAtatürk
Aday Memur
03 Ekim 2023 16:27

ilce milli eğitim müdürünün istediği personeli öğretmen haric stediği yerde görevlendirme yetkisi vardır iki satır yazıya bakar ister a okuluna verir ister b okulana ayrıca bu zamanda beli ağrımayan insan mı var sen de git kendini yormayacak sekilde calıs sana demiyorlar ki tek basına 200 killouk esyaları tası

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
03 Ekim 2023 17:12

Kendi kendinle çelişen bir yazı daha. Biraz önce öğretmenlerin 15 saatinden dert yaniyordun 3 ay tatilden bahsediyordun şimdi kıskanmadığıni iddia ediyorsun. Onyargidan bahsetmişsin benim hangi üniversitede okuduğumu bilmeden onunden geçip geçmeyeceğini asla bilemezsin. Son olarak memurun dümdüz memur görevde yükselmeye çalışıp ama başaramamış birisin. Denk değiliz anla. Kendi statunde biri ile konuş biz sana ağır geliriz

permatik1, 2 ay önce

Öğretmen ile hizmetliyi neden karşılaştırayım? İkisi birbirinden

farklı meslek kolları. Öğretmenlik, kıskanılacak meslekler arasından çıkalı çok

oldu. Oturup kendi dertlerinizi konuşacağınıza başkasının dertlenmesine mani

oluyorsunuz. Sebeplerini de açık şekilde yazdım zaten. Öğretmen olmak gibi bir

talebim hiç olmadı, hizmetlide değilim. Senin kapısından giremeyeceğin üniversiteleri

okudum ben. Tanımadığın insanlara peşin yargıyla yaklaşma. Öğretmen nasıl

olmalı sorunun cevabı tam olarak sizsiniz?

permatik1
Aday Memur
04 Ekim 2023 09:31

Memur mu? Tahmin yürüttüğünü varsayıyorum.

Statüyü mesele yapıyorsun senin burada ne işin var yavşak.

Kendi kendinle çelişen bir yazı daha. Biraz önce öğretmenlerin 15 saatinden dert yaniyordun 3 ay tatilden bahsediyordun şimdi kıskanmadığıni iddia ediyorsun. Onyargidan bahsetmişsin benim hangi üniversitede okuduğumu bilmeden onunden geçip geçmeyeceğini asla bilemezsin. Son olarak memurun dümdüz memur görevde yükselmeye çalışıp ama başaramamış birisin. Denk değiliz anla. Kendi statunde biri ile konuş biz sana ağır geliriz

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
05 Ekim 2023 09:53

Evet memurun. Hicbir yorum gücü olmayan, öğretmenleri kıskandığı için burda dolaşan basit usul bir memursun

permatik1, 2 ay önce

Memur mu? Tahmin yürüttüğünü varsayıyorum.

Statüyü mesele yapıyorsun senin burada ne işin var yavşak.

ice.mann
Aday Memur
05 Ekim 2023 09:56

Hangi ünvanda olursan ol, öyle bi yapılır ki :)

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi