Editörler : crops35
01 Ekim 2023 00:55

Gsb destek personeli (temizlik) alımı hakkında

22 Eylül itibariyle evrak teslimi sona erdi. Bazı illerin (Ağrı, Karabük, Denizli) genclik spor twitter hesaplarından tanışma toplantısı olduğuna dair twitler atılmış. Ben İstanbuldan doğru asil olarak atandım ve evrak teslimi gerçekleştirdim. Arşiv araştırması sonucumu bekliyorum. Bu saydığım şehirlerdeki yerleşen arkadaşlarla eş zamanlı olarak gerçekleşen bu alımda onlarla nasıl tanışma toplantısı yapıyorlar yani arşiv araştırması sonuçları 1 haftada çıktı mı yoksa asil olarak kazananları mı çağırmışlar sadece fikriniz varsa yahut bu illerden olup da atanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz

Darbeyehayır
Aday Memur
01 Ekim 2023 09:33

-

Halys45
Aday Memur
02 Ekim 2023 22:12

+1

memurkoala
Aday Memur
02 Ekim 2023 23:36

istanbuldan aranan var mı ne zaman işbaşı yapılacak bilen varsa yazabilir mi

veransantos
Aday Memur
04 Ekim 2023 01:21

Dostum ben de İstanbuldan atandım ve aranmadım merak ettim bugun gittim il müdürlüğüne güvenlik soruşturması sonuçları çıkmış. Yarın sabah görev yeri belli olacak ve sözleşme imzalamaya çağırdılar. Eğer uzak çıkmazsa imzalayacağım. Sen de bir git istersen.

memurkoala, 2 ay önce

istanbuldan aranan var mı ne zaman işbaşı yapılacak bilen varsa yazabilir mi

memurkoala
Aday Memur
04 Ekim 2023 11:54

Aramayacaklar mı gidip mi öğrenmemiz gerekiyor

veransantos, 2 ay önce

Dostum ben de İstanbuldan atandım ve aranmadım merak ettim bugun gittim il müdürlüğüne güvenlik soruşturması sonuçları çıkmış. Yarın sabah görev yeri belli olacak ve sözleşme imzalamaya çağırdılar. Eğer uzak çıkmazsa imzalayacağım. Sen de bir git istersen.

memurkoala
Aday Memur
04 Ekim 2023 11:57

yarın sabah derken bugünmü yerler belli olacak cuma sabahı mı

memurkoala, 2 ay önce

Aramayacaklar mı gidip mi öğrenmemiz gerekiyor

memurkoala
Aday Memur
04 Ekim 2023 12:30

sözleşme imzalamaya hangi gün çağırdılar sizi

veransantos, 2 ay önce

veransantos
Aday Memur
04 Ekim 2023 20:37

Ben aranmadım sanırım henüz aranmak için sıram gelmemişti. Ve 3 Ekim tarihinde merak ettiğim için gittim ve güvenlik soruşturmamdan olumlu yanıt geldiği söylendi ve tebligat imzaladım. Sonrasında Banka bilgilerimi tahakkuka verdikten sonra yarın sabah gel dediler(4 ekim) Sonrasında ise bugun gittim ve sözleşmeyi imzalattırdılar. Görev yerimi söylediler ve bugun ilk iş günümü tamamladım. Her şey gönlünüze göre olur inşallah İl müdürlüğüne gidin derim.

memurkoala, 2 ay önce

sözleşme imzalamaya hangi gün çağırdılar sizi

veransantos
Aday Memur
04 Ekim 2023 20:38

Bugun bana yerim bir listeden doğru seçilerek söylendi. Yerler belki de bellidir bilmiyorum.

memurkoala, 2 ay önce

yarın sabah derken bugünmü yerler belli olacak cuma sabahı mı

memurkoala
Aday Memur
05 Ekim 2023 00:49

Cevaplar için teşekkürler yarın gittiğinizde insanları ne zaman aramaya başlayacaklar sorabilir misiniz müsait olamadığım için gidemiyorum

veransantos, 2 ay önce

Bugun bana yerim bir listeden doğru seçilerek söylendi. Yerler belki de bellidir bilmiyorum.

memurkoala
Aday Memur
06 Ekim 2023 10:05

İstanbulda aranan oldu mu hiç

memurkoala
Aday Memur
07 Ekim 2023 15:07

+

memurkoala, 2 ay önce

İstanbulda aranan oldu mu hiç

veransantos
Aday Memur
09 Ekim 2023 23:54

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra zaten il müdürlüğüne tekrar gitmedim. ayın 4 ünden beri çalışıyorum bence aranmayı beklemeden gidin hakkınızdan olmayın

memurkoala, 2 ay önce

Cevaplar için teşekkürler yarın gittiğinizde insanları ne zaman aramaya başlayacaklar sorabilir misiniz müsait olamadığım için gidemiyorum

memurkoala
Aday Memur
10 Ekim 2023 08:09

arama yapmıyacaklar mı öyle söylediler gittiğimizde aranmayı bekleyin diye gitmezsek aranmadan hakkımız mı yanacak şimdi müsait değilim olsam zaten giderimde hak yanmasını bilmiyordum

veransantos, 2 ay önce

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra zaten il müdürlüğüne tekrar gitmedim. ayın 4 ünden beri çalışıyorum bence aranmayı beklemeden gidin hakkınızdan olmayın

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi