Editörler : "eskiyara"Pangaea
01 Ekim 2023 09:24

normu dolu göstermek
Arkadaşlar ilçemde norm fazlası olacağım. Bildiğim bir okul görevlendirme ile başka hoca aldı ve normu dolu göstereceğini söyledi. Ben boşa çıkacağım bu mümkün olabilir mi?

Ogr.1
Şef
01 Ekim 2023 09:30

Hocam bulunduğunuz okuldan memnun değilseniz sakın dolu göstertmeyin. O hataya düşmeyin.

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 09:32

Hocam benlik bir şey yok. İlk atanmam zaten pek bilgim de yok. Ders sayım dolmuyor diye norm fazlası oluyorum. Bir okulda tek açık var benim bölümümden onun müdürü de görevlendirme ile birini aldı ve açık göstermeyeceğim dedi. Usulsuzluk olmuyor mu bu
Ogr.1, 2 ay önce

Hocam bulunduğunuz okuldan memnun değilseniz sakın dolu göstertmeyin. O hataya düşmeyin.

atahoca
Genel Müdür
01 Ekim 2023 12:34

Görevlendirmenin kadrosu sizde değil. Asıl gelince onun görevi biter.

fztogretmn, 2 ay önce
Hocam benlik bir şey yok. İlk atanmam zaten pek bilgim de yok. Ders sayım dolmuyor diye norm fazlası oluyorum. Bir okulda tek açık var benim bölümümden onun müdürü de görevlendirme ile birini aldı ve açık göstermeyeceğim dedi. Usulsuzluk olmuyor mu bu

difficulties
Şube Müdürü
01 Ekim 2023 13:28

görevlendirme yapılan yerin kadrosu dolu gösterilemez. ya doludur ya boş.

doludur öğretmen izindedir mesela müdahale edilemez.

boşsa görevlendirme yapılmışsa dolu gösterilemez.

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 13:30

Hocam müdür ders saatini eksik gösterebilirmiş diye bir şeyler duydum. Ama büyük kesim sizin gibi konuştu. "madem ders saati az, madem kadro dolu asıl görevlendirme geliyor" diye. Eğer böyle bir şey yaparlarsa hakkımı arayabilirmişim
difficulties, 2 ay önce

görevlendirme yapılan yerin kadrosu dolu gösterilemez. ya doludur ya boş.

doludur öğretmen izindedir mesela müdahale edilemez.

boşsa görevlendirme yapılmışsa dolu gösterilemez.

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 13:32

Yanlış yazmışım. Nasıl görevlendirme geliyor olacaktı o
fztogretmn, 2 ay önce
Hocam müdür ders saatini eksik gösterebilirmiş diye bir şeyler duydum. Ama büyük kesim sizin gibi konuştu. "madem ders saati az, madem kadro dolu asıl görevlendirme geliyor" diye. Eğer böyle bir şey yaparlarsa hakkımı arayabilirmişim

difficulties
Şube Müdürü
01 Ekim 2023 13:32

hocam dediğiniz gibi. boş yer yoksa görevlendirmesi nasıl olacak o zaman. dediğiniz gibi bir usulsüzlük olursa kasıtlı olarak devleti zarara uğratmaktan şikayet edebilirsiniz. kılıfına uydurmaya çalışırlar belki, belki de yapamazlar güzel ceza alırlar. hakkınızı arayın.

fztogretmn, 2 ay önce

melcea
Genel Müdür
01 Ekim 2023 13:53

Ogretmen izindedir ya da fazla ders saati vardir ama norm acilmasina yetmiyordur. Diger bransci az ders saati aldigi icin acikta ders saati kaliyordur vb. Boyle durumlarda gorevlendirme olur. Bir de secmeli dersler degisti bu sene malum. Bu da tum normlari alt ust etti. Bransiniz nedir?

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 14:38

Ben meslek öğretmeniyim. Hocam şöyle ki okulda bir hoca bu sene eş durumundan gitti. Milli eğitimden soruşturduğumuzda açık görünüyor dedi. Ama müdür kendi istediği kişiye saklıyor kadroyu. Bu sene açık göstermeyeceğim dedi. Bu mümkün olabilir mi
melcea, 2 ay önce

Ogretmen izindedir ya da fazla ders saati vardir ama norm acilmasina yetmiyordur. Diger bransci az ders saati aldigi icin acikta ders saati kaliyordur vb. Boyle durumlarda gorevlendirme olur. Bir de secmeli dersler degisti bu sene malum. Bu da tum normlari alt ust etti. Bransiniz nedir?

atahoca
Genel Müdür
01 Ekim 2023 16:35

Olamaz.

fztogretmn, 2 ay önce
Ben meslek öğretmeniyim. Hocam şöyle ki okulda bir hoca bu sene eş durumundan gitti. Milli eğitimden soruşturduğumuzda açık görünüyor dedi. Ama müdür kendi istediği kişiye saklıyor kadroyu. Bu sene açık göstermeyeceğim dedi. Bu mümkün olabilir mi

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 16:36

Umarım hocam
atahoca, 2 ay önce

Olamaz.

atahoca
Genel Müdür
01 Ekim 2023 16:40

Size norm fazlası olduğunuza dair kağıt imzalattılar mı ya da DYS'den gönderdiler mi?

Bu belge ile ilçeye gerekirse ile gidiniz.

fztogretmn, 2 ay önce
Umarım hocam

fztogretmn
Aday Memur
01 Ekim 2023 16:41

Haftaya belli olacağı söylendi hocam
atahoca, 2 ay önce

Size norm fazlası olduğunuza dair kağıt imzalattılar mı ya da DYS'den gönderdiler mi?

Bu belge ile ilçeye gerekirse ile gidiniz.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi