Editörler : Kubil ay

Cirixus
Aday Memur
05 Ekim 2023 19:38

Öğretmen yılda 180 gün yasal çalışır, bunun haricinde sınav evraki ve diger eğitim hizmetleri için hazırlandığı evdeki süre de bi 20 gün eder. Yılda iki gün de hafta sonu toplantiya gider. 200 gün yani

zorta, 2 ay önce

Polis olarak yılda 365 gün çalışıyorum. Öğretmen yılda 150 gün ya çalışır ya çalışmaz.

Öğretmenlikten polisliğe geçmek için ya delirmiş olman lazım ya da gün görmemiş bi cahil olman lazım.

Mavigökyüzü28
Genel Müdür
05 Ekim 2023 21:16

Gel hocam gel. Sizler gibi seviyeli kalifiye mensuplarımız olmasına çık seviniriz. ~ 2yıl Polis Akademisinde eğitim (maaş almadan) aldıktan sonra Komiser yardımcısı olarak atanacaksınız. ~ 2 kere doğu veya Güneydoğuda şark hizmeti yapacaksınız. ~ Polis memurundan 350 fazla, ek ders alan Uzman öğretmenden az maaş alırsınız. ~ En az 7-8 kere taşınırsınız. ~ Haftada en az 6 gün çalışırsınız ( Fazla çalışma ve ek görevler maaşa dahildir, ayrıca ek ödeme yoktur sadece güneydoğu şark illerinde 4bin tazminat vardır). ~ Öğretmenlikten sonra Disiplin ve ek görevlere adaptasyonunuz zor olabilir. ~ Haftada en az 10 gün gece çalışırsınız ~ Bunca emeğin sonunda Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

HALLEDERİZ.
Aday Memur
05 Ekim 2023 21:40

Ben 6 yıl finalde matematik öğretmenliği yaptım. Daha sonra polis oldum...13. yılımdayım. tavsiyem okul ders saatini azalt..kalan saatte dersane ile anlaş....kendine iki boş gün ayır ailenle vakit geçir... polislik dıştan görüldüğü gibi değil.... Sende ne vasıf olursa olsun.. torpille en iyi yerde çalışabiliyorsun...amir mobingi...veli ve öğrenci sitresinden daha agırdır.. hayatınızda ufak degisikliklere gidin derim... okul il vb

Dramagrl
Aday Memur
05 Ekim 2023 22:54

polis olursan daha beterleriyle uğraşırsın bence öğretmen olarak kal daha beterlerini görmemek için, şuan cok güzel mesleğin var elinden kayınca daha zor mesleğe geçince anlarsın değerini sakın bu hatayı yapma

TomrisHan37
Memur
06 Ekim 2023 08:04

gördüğüm en iyi cevap.
plt.kaan, 2 ay önce
çocukları umurlarinda olan onlar için elinden geleni yapmaya çalışan ama cahil olduğu için yapmasını bilmeyen velilerle mi uğraşmak istersin yoksa çocukları umrunda olmayan sorumsuz veli ve sorunlu çocuklar ile mi uğraşmak istersin. daha açık konusayim sen sorunun yüzde 10 u ile mi uğraşmak istersin yoksa yüzde 90 ile mi uğraşmak istersin. seçim senin

Ragıp Gelibolu
Aday Memur
06 Ekim 2023 15:48

Gel hocam, polislikten rahat meslek bulamazsın. En rahatı, maaşta iyi zaten gell.

Ahmet can10
Aday Memur
06 Ekim 2023 22:48

Hayat senin hayatın ama burada veli ile uğraşıyorsun Polislik daha zor mesela alkollü şahıs üzerimize saldırdı ay sonu mahkeme var şartları zaten öğretmenlik ile kıyas yapılamz ama komiser olursan nir nebze iyidir
07 Ekim 2023 08:05

Bu kafa bulmak için konu açmış, öğretmen olduğu hele bir de matematik çi olduğu külliyen yalan.bu ülkede matamatik sıkıntısı var ve her zaman da bu eğitim sisteminde olacaktır.

hakkan1
Aday Memur
07 Ekim 2023 11:00

otur oturduğun yerde deli!
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi