Editörler : F16 Gökçen
01 Ekim 2023 15:52

Sizce Kredi çekip motor almak mantıklı mı?

İstanbul?un trafiğini keşmekeşini bilen bilir arabayla evim ve işim arası 1 buçuk saat metrobüsle aşşağı yukarı yine 1saat 15 dk motor ile ( geçen gün arkadaşım benim evimin orada biriden ps kumandası alacakmış o bıraktı) 40 dk sürüyor. Benimde geçmişte ehliyetim ve aksesuralrım vardı sonra motoru sattım ama onlar duruyordu özetle ihrtiyacım olan tek şey motor sizce kredi çekip almalımıyım?

Nesrin Küçük
Aday Memur
01 Ekim 2023 16:08

istanbul traiğinde şart ya Avrupa yakasında oturuyorsan çok önermem çünkü yollar fena emniyet şeridi bile yok ama Anadolu yakasındaysan kesin al. Daha dün bizim arkadaşta senin gibi araftaydı kredi çekti üzerini kendi tamamladı krediyi ing den çekti dedim ben de sana eldiven hediye edeyim çekerken denesensevrsin üzerinden daha önce açtığım hesabım vardı buna referans oldum bunun kredisi onaylandı bana 500 tl yatacak yatınca ona eldiven alacağım üzerine biraz daha koyup.

kapadocia
Aday Memur
01 Ekim 2023 18:37

aynen ing nin oranı baya iyi bende öyle yapmayı düşünüyorum ama diğer dediğin bana süprriz oldu da bende üye olup öyle çekeyim 500 tl az para değil :)

Nesrin Küçük, 2 ay önce

istanbul traiğinde şart ya Avrupa yakasında oturuyorsan çok önermem çünkü yollar fena emniyet şeridi bile yok ama Anadolu yakasındaysan kesin al. Daha dün bizim arkadaşta senin gibi araftaydı kredi çekti üzerini kendi tamamladı krediyi ing den çekti dedim ben de sana eldiven hediye edeyim çekerken denesensevrsin üzerinden daha önce açtığım hesabım vardı buna referans oldum bunun kredisi onaylandı bana 500 tl yatacak yatınca ona eldiven alacağım üzerine biraz daha koyup.

Nesrin Küçük
Aday Memur
01 Ekim 2023 18:52

sen üye olursan olmaz birinin üye olup sana referans olması lazım.

İçerik Sahibi Kullanıcıdan Cevap: hmm o zaman eşimi üye yaparım ama ondan alamam o parayı neyse o da kendine bi şeyler alsın geçen gün rujum rimel bilmem neyim bitti diyordu :)

kapadocia, 2 ay önce

aynen ing nin oranı baya iyi bende öyle yapmayı düşünüyorum ama diğer dediğin bana süprriz oldu da bende üye olup öyle çekeyim 500 tl az para değil :)

abdullahSennn
Aday Memur
02 Ekim 2023 15:01

şu ekonomide beklemek çok mantıksız, her gün bir şeylere zam geliyor zaten elini hızlı tutmak iyi bir fikir diye düşünüyorum

kejman29
Memur
02 Ekim 2023 15:06

Hocam merhaba. Kredi çekince faiz ödeyeceksin. Kredi kartından peşin fiyatına 12 taksit 9 taksit 6 taksit yapılan motorlar var. 50 bin çeksen faizi ile beraber bi 50 daha ödetecekler sana vaden uzun olursa. Sal krediyi git kredi kartından taksit yaptır al motorunu.

Drjacob
Aday Memur
12 Ekim 2023 22:37

evet mantıklı

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi