Editörler : "eskiyara"Pangaea
01 Ekim 2023 20:19

MEB muvafakatname

Merhaba değerli hocalarım,

MEB bünyesinde kadrolu öğretmenim. Kısa süre önce bir devlet üniversitesinde öğretim görevliliği kadrosunu kazandım. Üniversite MEB e muvafakatname için yazı yazdı. Ancak hala sonuçlanmadı. Bu süre içinde ailevi durumlarımdan ötürü MEB?de kalmaya karar verdim. Üniversiteye atamanın iptali için başvurmayı düşünüyorum. Ancak muvafakat süreci devam ettiği için MEB muvafakatı onaylarsa veya onaylamışsa şu anki görevimden de ilişiğim otomatik olarak kesilir mi? Bu durumda işsiz kalma endişesi oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı akşamlar dilerim

movadav
Aday Memur
01 Ekim 2023 20:39

Çocuk oyuncağı mı? Seni alan üniversiteden hayır gelmez. Adını söyle de uzak duralım

cbmemur
Aday Memur
01 Ekim 2023 20:45

Kimin ne yaşadığını bilmediğiniz için rahat yorum yapabiliyorsunuz. Ailevi problemlerin olduğunu söyledim zaten mesajda.

movadav, 2 ay önce

Çocuk oyuncağı mı? Seni alan üniversiteden hayır gelmez. Adını söyle de uzak duralım

Selman34
Memur
01 Ekim 2023 21:29

Meb muvakat yazınızı ünv ye göndermişse ünv mebe ilişik kesme yazınızı yazar. Meb ilişiğinizi kesip size tebliğ eder. Sizde ayrılma işlemlerinizi tamamlayıp yeni kurumunuzda görevinize başlarsınız. Süreci durdurmak için ünv ve bakanlığın ilgili birimiyle acilen görüşmeniz gerekir.

cbmemur
Aday Memur
01 Ekim 2023 21:36

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Hafta içi görüşmeleri yapacağım. Umarım hallederim.

Selman34, 2 ay önce

Meb muvakat yazınızı ünv ye göndermişse ünv mebe ilişik kesme yazınızı yazar. Meb ilişiğinizi kesip size tebliğ eder. Sizde ayrılma işlemlerinizi tamamlayıp yeni kurumunuzda görevinize başlarsınız. Süreci durdurmak için ünv ve bakanlığın ilgili birimiyle acilen görüşmeniz gerekir.

skramz
Daire Başkanı
01 Ekim 2023 23:01

hocam keşke vazgeçmeseydiniz

cbmemur
Aday Memur
01 Ekim 2023 23:14

Hocam ben de çok istekliydim çok da emek verdim. Maalesef elimde olmayan sebeplerden şehir değiştiremeyeceğim. Hayırlısı olsun diyelim umarım yedekteki arkadaşa devredebilirim hakkımı o arkadaş için de hayırlı olur.

skramz, 2 ay önce

hocam keşke vazgeçmeseydiniz

buraközeleğitim
Müsteşar Yardımcısı
02 Ekim 2023 09:49

2012 yılında araştırma görevlisi oldum ilişiğimi kestim üniversitede başlangıcı yaptım. Daha sonra içime sinmedi bazı şeyler personel daire başkanlığına gittim 1 ay içerisinde geri dönüş hakkınız var dedi. Verdim dilekçemi mebe geri döndüm. Yanlış hatırlamıyorsam muvakat verildiğine dair yazı size ulaşıyor ve siz ilişik kesmezseniz devam ediyorsunuz ve iptal dilekçesi yazıyorsunuz. Büyük ihtimalle yedeğe devredemezsiniz kadroyu da.

buraközeleğitim
Müsteşar Yardımcısı
02 Ekim 2023 09:55

Ağır ol şampiyon. Düşmez kalkmaz bir allah. Adamın anası babası rahatsızlanmıştır şehir değiştiremeyecektir ne var bunda?

movadav, 2 ay önce

skramz
Daire Başkanı
02 Ekim 2023 15:13

Hayırlısı olsun hocam belki sorunlarınız çözülürse ileride tekrar denersiniz

cbmemur, 2 ay önce

Hocam ben de çok istekliydim çok da emek verdim. Maalesef elimde olmayan sebeplerden şehir değiştiremeyeceğim. Hayırlısı olsun diyelim umarım yedekteki arkadaşa devredebilirim hakkımı o arkadaş için de hayırlı olur.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi