Editörler : cihan27E.Kayı Han

mendoa84
Daire Başkanı
03 Ekim 2023 23:13

Haklısınız bundan sonra dikkate almayıp yokmuş gibi davranıyorum..

genegel, 2 ay önce

@mendoa hocam, bakın patient hocam diğer başlık amacından uzaklaştı diye yeni başlık açtı. Sizden ricam @pelinin yazdıklarını kaale almamanız, zaten forumdaki insanlar az çok goruyor mesajlarının mantıksızlığını. Bırakın ne istiyorsa yazsın, zaten kendisinin sözleriyle ne zam alırız ne de zam verilecekse iptal edilir. Mühendisler sayfasında, az önce de enflasyon farkı baslıklarında yazdıklarına bakın, TROL amaçlı, sadece tartışma yaratmak için, muhabbet için giriyor sanırım. Yazarsa da boşverin başlığı güncel tutuyor işte.

Peliniin
Kapalı
03 Ekim 2023 23:22

Ben sana boşuna demedim odtü bitmiş ama adam olamamışsın diye. Hiç yanılmam çok şükür. Seçtiğin taraf ortada. Adamlık başka bişey ya. Hakikaten olmayınca olmuyor, benim adımı geçirmeyin, midem bulandı sizden

genegel, 2 ay önce

@mendoa hocam, bakın patient hocam diğer başlık amacından uzaklaştı diye yeni başlık açtı. Sizden ricam @pelinin yazdıklarını kaale almamanız, zaten forumdaki insanlar az çok goruyor mesajlarının mantıksızlığını. Bırakın ne istiyorsa yazsın, zaten kendisinin sözleriyle ne zam alırız ne de zam verilecekse iptal edilir. Mühendisler sayfasında, az önce de enflasyon farkı baslıklarında yazdıklarına bakın, TROL amaçlı, sadece tartışma yaratmak için, muhabbet için giriyor sanırım. Yazarsa da boşverin başlığı güncel tutuyor işte.

mendoa84
Daire Başkanı
03 Ekim 2023 23:59

Belki bizden değildir teyze, hamilelik testi yaptır, semptomlarından birisi de mide bulantısı ve baş dönmesidir.. İştah kaybı var mı? Gerçi menopoza giren kadınlar hamile kalamaz ama meridyene denk gelmiş olabilirsin.. Hey yumurtaya can veren Rabbim, sen nelere kadirsin..

Peliniin, 2 ay önce

Ben sana boşuna demedim odtü bitmiş ama adam olamamışsın diye. Hiç yanılmam çok şükür. Seçtiğin taraf ortada. Adamlık başka bişey ya. Hakikaten olmayınca olmuyor, benim adımı geçirmeyin, midem bulandı sizden

mendoa84
Daire Başkanı
04 Ekim 2023 00:00

@genegel hocam sözümde durAmadim kusura bakma, gol pası gelince atayım dedim..

mendoa84, 2 ay önce

Haklısınız bundan sonra dikkate almayıp yokmuş gibi davranıyorum..

patitent
Şef
04 Ekim 2023 01:36

Maalesef aynı yazışmalar bu başlığa da taşındı, ben tamamen çıkıyorum başlıktan.

genegel
Genel Müdür
04 Ekim 2023 11:09

Bakınız örneği: Benim mesajımda size hakaret yok, arkadaşı uyarıyorum boşuna tartışmaya girmeyin, kaale alıp cevap yazmayın diye ama siz benim adamlığımdan bahsetmişsiniz. Hakareti yapan burada sizsiniz. Sizin üslupla size dönüp hakaret edebilirim ama dediğim gibi adamlığımı sorgulayacak veya bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ciddiye alacak kadar olgunlaşmamış bir birey değilim. Size eğitim hayatınızda başarılar dilerim....

Peliniin, 2 ay önce

Peliniin
Kapalı
04 Ekim 2023 11:15

Sö konusu yazınızda, bana ağıza alınmayacak küfürler eden kişiye benim trol mantıksız ve kaale alınmayacak biri olduğumu söylüyorsunuz ve karşılığında size hümanist duygular beslememi bekliyorsunuz, bakın yüzünvü defa olacak ama yine söylüyorum, benim adımı geçirmeyin ne yaparsanız yapın, sizinle muhatap olmak istemiyorum

genegel, 2 ay önce

genegel
Genel Müdür
04 Ekim 2023 11:22

Bana hümanist duygular besleyin diye bir isteğim olmadı. Sadece patient hocamın başlığına saygıdan @mendoa hocamıza kaale alıp cevap vermemesini istedim, başlığın amacı dağılmasın diye, o cevap vermediği sürece siz de yazmazdınız artık.

Ettiği hakaret veya küfürlerle ilgili bu forumda moderatörler var, şikayet edebilirsiniz, yargı yoluna girebilirsiniz, ben benimle ilgili bir konu olduğu zaman cevap veriyorum, insanların 2li sohbetlerine müdahil olmayı tercih etmiyorum.

Peliniin, 2 ay önce

Sö konusu yazınızda, bana ağıza alınmayacak küfürler eden kişiye benim trol mantıksız ve kaale alınmayacak biri olduğumu söylüyorsunuz ve karşılığında size hümanist duygular beslememi bekliyorsunuz, bakın yüzünvü defa olacak ama yine söylüyorum, benim adımı geçirmeyin ne yaparsanız yapın, sizinle muhatap olmak istemiyorum

genegel
Genel Müdür
04 Ekim 2023 11:25

@PAtient hocam, Eski bakan vedat bey canlı yayınlarda iyileştirmenin özellikle asistan arkadaşlara yapılması gerektiğine dair sözleri vardı, o yüzden % zam yerine, üniversite ödeneğine belli oranda seyyanen zam yapacaklar muhtemelen. Bu şekilde doçent ve yrd. doç ile profesör arasındaki makas biraz daralmış olacak ama eksi yanı, asistan ile dr. öğretim üyesi doçent arasında neredeyse fark kalmayacak..

patitent, 2 ay önce

Bu bağlamda:

2024 Ocak zamından önce göreve yeni başlayan en düşük akademisyen maaşı

Araştırma görevlisi (7/1) : 30k'dan 39k'ya (%30)

Öğretim görevlisi (7/1) : 30k'dan 41,5k'ya (%35)

Doktor öğretim üyesi (5/1) : 32k'dan 51,2k'ya (%60)

Doçent (3/1) : 33k'dan 61k'ya (%85)

Profesör (1/1) : 41k'dan 70k'ya (%75) yükseltilmelidir.

joker_88
Aday Memur
04 Ekim 2023 21:04

Twitter etkinliğimiz var arkadaşlar 9ekimakademikzam katılalım lütfen şimdi

joker_88
Aday Memur
07 Ekim 2023 15:33

9 ekimi bekliyoruz

Akademik7224
Şube Müdürü
09 Ekim 2023 14:20

Bakalım birazdan Sn. Cumhurbaşkanı akademik açılışta bizlere bir müjde verecek mi...

Şahsi düşüncem mümkün değil..

Akademik7224
Şube Müdürü
09 Ekim 2023 14:26

Gerek ekonomik kriz ve alım gücünün düşmesi, gerekse de Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle akademik zam hakkımız.

genegel
Genel Müdür
09 Ekim 2023 14:55

canlı yayında izliyorum bakalim, şuan konuşmaya başladı Sn cumhurbaşkanımız

Akademik7224, 2 ay önce

Gerek ekonomik kriz ve alım gücünün düşmesi, gerekse de Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle akademik zam hakkımız.

Akademik7224
Şube Müdürü
09 Ekim 2023 14:58

Deprem ve parasal sıkılaşmanın başlamasından dolayı akademik zammın gelme ihtimali sıfıra yakın. Ben 2028 seçimlerinden önce zam beklemiyorum. Ben de canlı takip ediyorum bakalım ne diyecek Sn. Cumhurbaşkanı.

genegel, 2 ay önce

canlı yayında izliyorum bakalim, şuan konuşmaya başladı Sn cumhurbaşkanımız

Akademik7224
Şube Müdürü
09 Ekim 2023 15:15

Dedik, akademik zam hayalden öte değil...

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi