Editörler : cihan27E.Kayı Han

tolgperperek
Daire Başkanı
06 Ekim 2023 12:10

Uyduruyorsun diyen yok, köprüyü geçene kadar ayıya dayı muamelesi devam ediyor, üye diyor ki başkan olsan ne yapacaksın çok basit, Türkiye nin üye olduğu ve yükümlülük taşıdığı Uluslarası birimlerden de güç alıp ben memuru sokağa dökeceğim, iş durdurtacağım.

şefce, 2 ay önce

Aynen öyle.

MEB'de önceki yıllarda aday öğretmenlerin tamamı bu malumsene üye olmuş mu olmamış mı? Bu nasıl bir tesadüf ki hepsi aynı sendikaya üye. Bu atama dönemine ait bir ay içerisinde malumsen üye sayısı kaç artmış sorsunlar. Evet Kişisel veriler gizli olmalı ama. Bu dönemde atananların özlük dosyasına tek tek baksınlar bakalım hangi sendika üyelik formu mevcut dosyalarında. Evet hepsi de Eğitim Bir Sen idi. İnanmayan araştırsın. Ha şimdi acemi olan aday memur öğretmenlerde bu işe razı başım ağrımasın diyerek üye oldular. Ben bunları bir yerimden uydurmuyorum yaşananları anlatıyorum.

FATİH0606
Memur
06 Ekim 2023 13:01

hadi ya bize böyle bişey gelmedi. dur ben kaçırmış mıyım acaba. hadi ordan iftira yalan.
şefce, 2 ay önce

Zaten ilk atamalarda kurum amirine talimat geliyor üye formları dolsun diye.

Adanalıdemir
Aday Memur
08 Ekim 2023 15:16

Çoğu yerde merkez müdürleri sendika başkanı gibi memurları bu sendika için iknaya çalışıyor yeni atananlar zaten bu müdürler sayesinde otomatikman sendikaya üye oluyor

0101Mustafa
Aday Memur
08 Ekim 2023 23:11

Yeni gelenleri korkutup hemen sendikalı yapıyorlar.

vatanın fedaisi
Aday Memur
09 Ekim 2023 16:21

Sen öyle zannet :)) ama öyle değil. Millet işini biliyor doğru yerde duruyor.

0101Mustafa, 2 ay önce
Yeni gelenleri korkutup hemen sendikalı yapıyorlar.
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi