Editörler : E.Kayı Han
02 Ekim 2023 21:29

Yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhabalar. Savcılıkta çalışıyorum. İş yükü az olan yerden iş yoğunluğu baya fazla olan bir yere geldim. Şuan 700 derdest dosya var tek başıma bakıcam. Benden önce 2-3 ay bir katip bakmış ve bir sürü evrak birikmiş. Ben bugün başladım ve gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Takılacak evrakları bulamıyorum dosyalar karışmış inanın hayata küsmüş durumdayım. 200 tane notluk dosya var yazılacak ne yapmamı önerirsiniz? İstifa etmeyi bile düşünüyorum şuan

Mrthkn00
Aday Memur
02 Ekim 2023 22:00

Yapmak zorunda değilsiniz kendinize değer verin kendinizin kıymetini bilin ve yapmak istemediğin bir işi zorlamayın derim

Xxpcp123
Aday Memur
02 Ekim 2023 22:05

Yapacağım başka bir iş yok malesef. Yani bir kişi çalışmadı diye iş birikmiş ve beni oraya görevlendirdiler işin içinden çıkamıyorum

Mrthkn00, 2 ay önce

Yapmak zorunda değilsiniz kendinize değer verin kendinizin kıymetini bilin ve yapmak istemediğin bir işi zorlamayın derim

E.Kayı Han
Editor
02 Ekim 2023 22:53

Yapabildiğin kadar yapacaksın. Sıra ile gözünde büyütme.

Xxpcp123, 2 ay önce

Yapacağım başka bir iş yok malesef. Yani bir kişi çalışmadı diye iş birikmiş ve beni oraya görevlendirdiler işin içinden çıkamıyorum

Xxpcp123
Aday Memur
02 Ekim 2023 23:37

Yani tutanak tutulur diye korkuyorum bir anda şoka girdim 100 dosyaya bakarken 700 dosyaya bakmaya başladım ve kontrol tamamen elden çıkmış 700 dosya . Bir de küçük adliyeye alıştım işleyişine şimdi büyük adliye tamamen farklı. Cidden hayatımın bittiğini hissediyorum

E.Kayı Han, 2 ay önce

Yapabildiğin kadar yapacaksın. Sıra ile gözünde büyütme.

E.Kayı Han
Editor
03 Ekim 2023 00:24

Çok sıkıntı yapma kardeşim her şey olacağı yere varır. Elinden geldiği kadar çalışıp yapacaksın aynı durumu bir kaç defa yaşadım bitmez denen çok işler bitti.

Xxpcp123, 2 ay önce

Yani tutanak tutulur diye korkuyorum bir anda şoka girdim 100 dosyaya bakarken 700 dosyaya bakmaya başladım ve kontrol tamamen elden çıkmış 700 dosya . Bir de küçük adliyeye alıştım işleyişine şimdi büyük adliye tamamen farklı. Cidden hayatımın bittiğini hissediyorum

Bykatip17
Aday Memur
03 Ekim 2023 17:07

kardeş bir düzene koydunmu gerisi çorap söküğü gibi gelir, madem çok gözünde büyüyor gün içinde measiden sonra 1 saat feraget et iş düzene girene kadar elbet eritirsin çok kafana takma sağlığından olursun allah korusun hiçbirşey insanın sağlığından önemli değil, savcılarına da söylersin anlayış ile karşılarlar, sonuçta robot değilsin ki oradaki işi 1 kişinin yapamadığı zaten ortada allah kolaylık versin en iyi yer merkez adliyeler 1.bölgeler diğer 3 4 5 te düzeni nadir bulursun

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi