Editörler : cihan27E.Kayı Han

Produss
Daire Başkanı
06 Ekim 2023 08:35

o devir bir süreliğine kapandı, dünya yanıltıcı veri istemiyor. ülke kötü durumda ama TÜİK e göre iyi durumda olunca yatırım yapmıyor

esasbilirkişi, 2 ay önce
Şaşırmayın hedefe göre Tüfe var artık. hükümetin hedefi ne işe TÜİK artık onu çıkaracak.

Göklerin Efendisi
Aday Memur
06 Ekim 2023 21:27

O arkadaş sendika başkanı değil , akp nin DAİRE BAŞKANI dır ve ilk genel seçimde de akp vekil adayı

M Can
Genel Müdür
06 Ekim 2023 21:59

Ali'ye kalsa 45.5 versinler yeterli.. Nede olsa sonunda buçuk var..

Göklerin Efendisi
Aday Memur
06 Ekim 2023 23:30

RTE 0 8 bin TL yi babasının kesesinden vermedi! zaten seçim vaadi idi
Dejavvu-, 2 ay önce

RTE 8 bin lira vermeseydi daha çok sürünüyor olurduk. Yıllardır Sendikaların hiçbir kazanımı yok.

Ali beyde enflasyon farkı ile avutsun...

fastestt
Aday Memur
07 Ekim 2023 00:23

Şimdi biz ocakta 8 bin tlyi çıkarıp tamı zam oranini hesapliycaz.yoksa simdiki aldigimz maas uzerinden mi

kral122
Daire Başkanı
07 Ekim 2023 00:28

Şaka mısınız kardeşim her yerde eşit zam gelecek ona da gelecek artık o kaleme bağlandı ne kadar zam gelirse ona da gelecek dediler gerek calısma bakanı gerek burada 30 kere cevaplandı hükumetin düşündüğü en düşük memur maaşı (evli) 33 bine yakın olacak.

fastestt, 2 ay önce
Şimdi biz ocakta 8 bin tlyi çıkarıp tamı zam oranini hesapliycaz.yoksa simdiki aldigimz maas uzerinden mi

Katibix
Şube Müdürü
08 Ekim 2023 08:47

bu adami hic sevmem memur dusmani herifin tekidir ama yazdigi yazi tahmin degil mb'nin yil sonu beklentisidir.

gecesiyah
Aday Memur
09 Ekim 2023 10:34

Ben anlam veriyorum. Çünkü sarı sendikaya üye olanların büyük bir kısmı mevki, makam sahibi olmuş kişiler. Makam ve mevkisini kaybetmek durumunda kalacağı için üye olmak zorunda kalıyorlar. Başka bir açıklaması yok!!!

AcademiccVieww
Aday Memur
14 Ekim 2023 08:14

Bizim ülkede sendikalardan en fazla siyasiler, sonra sendikayı yönetenler yararlanır, sendika üyeleri ise avucunu yalar. Hal böyle iken boş konuşmalar mış gibi demokrasi oyunları ile bu işler akar gider. önce sendika üyeleri ceplerindeki parayı hükemet desteği almadan sendikaya verecek ve sonra hesabını soracak, sendika da üyelerin aidatları dışında geliri olmadan ayakta duramayacağını bilerek üyelerin menfaatlerini dikkate alacak, siyaset ve bürokrasinin değil. bizim memlekette bu işler demokrasi oyunundan ibarettir.

cetek
Şef
14 Ekim 2023 09:32

Normal ülkelerde insanlar enflasyonun düşmesini isterler, bizde yükselmesini bekliyorlar şaka gibi.

kral122
Daire Başkanı
14 Ekim 2023 11:12

Bizde düşmesini istiyoruz hatta öyle bir dönem gelsin ki %5-6 zam versinler ama gerçekten düşün tepeden haber ile değil ben suan ki para ile 2016-2017 yılında olmak isterdim

cetek, 2 ay önce

Normal ülkelerde insanlar enflasyonun düşmesini isterler, bizde yükselmesini bekliyorlar şaka gibi.

System20
Kapalı
14 Ekim 2023 14:10

Beklenti enflasyonun yükselmesi değil, beklenti gerçek enflasyon değerlerinin açıklanması ve böylelikle çalışanların kayıplarının gerçek rakamlarla telafisinin sağlanmasıdır. Anladın mı benim güzel kardeşim?
cetek, 2 ay önce

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi