Editörler : cihan27E.Kayı Han
07 Ekim 2023 21:26

O kadar yanlışın varki hangi birini düzelteyim? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yeni moda oldu.seni cahilliginle başbaşa birakiyorum

Fatihler1453, 2 ay önce
bı önceki toplu sözleşme zammına göre aldığın %6 yi niye cikartmadin emmoğlu demiyormu sana %6 yı aşan miktar enflasyon farki olarak verilir diye (:

strateji12
Aday Memur
09 Ekim 2023 00:48

Bundan sonra Ekim, Kasım ve Aralık ayı enflasyonu ne olur diye son 3 yılın bu aylara ait verileri paylaşayım.

2022 Yılı: Ekim 3,54 , Kasım 2,88 , Aralık 1,18

2021 Yılı: Ekim 2,39 , Kasım 3,51 , Aralık 13,58

2020 Yılı: Ekim 2,13 , Kasım 2,30 , Aralık 1,25

2019 Yılı: Ekim 2,00 , Kasım 0,38 , Aralık 0,74

Dikkat ederseniz Genel olarak Ekim'den Aralıka doğru düşme var , Sadece 2021 yılında malûm Günlük dolar artıyordu orda yüksektir.

Buradan şunu çıkartalım bundan sonraki aylarda Eylül ayında çıkan 4,75 enflasyonun altında çıkacaktır.

Katibix
Şube Müdürü
09 Ekim 2023 18:27

aynen oyle kimse enflasyonu yuksek beklemesin artik.
strateji12, 2 ay önce

Bundan sonra Ekim, Kasım ve Aralık ayı enflasyonu ne olur diye son 3 yılın bu aylara ait verileri paylaşayım.

Dikkat ederseniz Genel olarak Ekim'den Aralıka doğru düşme var , Sadece 2021 yılında malûm Günlük dolar artıyordu orda yüksektir.

Buradan şunu çıkartalım bundan sonraki aylarda Eylül ayında çıkan 4,75 enflasyonun altında çıkacaktır.

harbigenco
Aday Memur
10 Ekim 2023 21:37

5+5+5+5= 20 çıkar gibi bu da toplamda % 53 yapıyor zam+enflasyon farkıyla beraber
strateji12, 2 ay önce

yiiit1356
Yasaklı
11 Ekim 2023 12:15

ne oldu katip boş yapıyordun? ekonomi mi biliyorsun diyordun? duydun mu mehmet şimşek ne demiş? hadi git dünyaca ünlü ekonomistle tartış. git hadi ekonomi bilmiyorsun de. oğlum sana dedim altı üstü katipsin. boş yapmayacaksın. bir de bana hava basıyorsun "dava edince git belgenin şurasına bak orada şu yazar, emniyetten çağırırlar bilmemne" eee yani? her gün dava edilen bir gazeteci için çok basit bir şey bu katip olmana gerek yok. yani hayatın o kadar alt seviyesinde kalmışsın ki bunun gibi küçük bir bilgi için aklınca havalı göründüğünü sanarak konuşuyorsun :D bak eziklik budur işte. çok aşağılarda kalmışsın yani. bu kadar basit şeylerle hava basıyorsun :D bilgin 0 çünkü. hayatta çoğu aşamayı geçememişsin. memur da olamayınca hemen katipliğe geç. ekonomi uzmanı seni. bir de beni engelliyor ki dava etmediği için utanç yaşamasın :D ne oldu sana dediler mi "sen de hakaret ettiysen hiç uğraşma engelle geç" diye ? dediğime geldin mi şimdi? hala hakaret ss lerin duruyor bende haberin olsun.

Katibix, 2 ay önce
aynen oyle kimse enflasyonu yuksek beklemesin artik.

lazrailboy
Aday Memur
13 Ekim 2023 16:26

53 değil 57 yapar her ay 5 çıksa kurban olıyım şu 4 işlemi artık halledin...

harbigenco, 2 ay önce
5+5+5+5= 20 çıkar gibi bu da toplamda % 53 yapıyor zam+enflasyon farkıyla beraber

oflurecep
Daire Başkanı
16 Ekim 2023 06:29

Aklıma şu video geliyor nedense :)

https://www.youtube.com/watch?v=eyxscDzSKQE

lazrailboy, 2 ay önce

53 değil 57 yapar her ay 5 çıksa kurban olıyım şu 4 işlemi artık halledin...

16 Ekim 2023 20:22

Katipler seni adliyede esas duruşa çok geçirmiş velet gibi zırlamandan belli oluyor

yiiit1356, 2 ay önce

ne oldu katip boş yapıyordun? ekonomi mi biliyorsun diyordun? duydun mu mehmet şimşek ne demiş? hadi git dünyaca ünlü ekonomistle tartış. git hadi ekonomi bilmiyorsun de. oğlum sana dedim altı üstü katipsin. boş yapmayacaksın. bir de bana hava basıyorsun "dava edince git belgenin şurasına bak orada şu yazar, emniyetten çağırırlar bilmemne" eee yani? her gün dava edilen bir gazeteci için çok basit bir şey bu katip olmana gerek yok. yani hayatın o kadar alt seviyesinde kalmışsın ki bunun gibi küçük bir bilgi için aklınca havalı göründüğünü sanarak konuşuyorsun :D bak eziklik budur işte. çok aşağılarda kalmışsın yani. bu kadar basit şeylerle hava basıyorsun :D bilgin 0 çünkü. hayatta çoğu aşamayı geçememişsin. memur da olamayınca hemen katipliğe geç. ekonomi uzmanı seni. bir de beni engelliyor ki dava etmediği için utanç yaşamasın :D ne oldu sana dediler mi "sen de hakaret ettiysen hiç uğraşma engelle geç" diye ? dediğime geldin mi şimdi? hala hakaret ss lerin duruyor bende haberin olsun.

yiiit1356
Yasaklı
16 Ekim 2023 20:48

Ya oglum senle zerre alakası olmayan bir şeye neden atlıyorsun? buradaki mesele katiplik degil, boş boş hareket yapma.
Abbas.KILKUYRUK2, 2 ay önce

Katipler seni adliyede esas duruşa çok geçirmiş velet gibi zırlamandan belli oluyor

Asgariucretlimemur2
Aday Memur
17 Ekim 2023 12:54

40 yapar bu da mhp nin kuruluşu dur dur bu o değildi

Katibix
Şube Müdürü
17 Ekim 2023 20:22

1 daha cagri kagidi gelmedi mi? 2 benim dediklerim cikti. seninkiler degil. 3 muhendismisin? gazeteci mi? 4 vallahi senin dediklerinin aksi oluyor. hala ne yuzle konsuyorsun allahin cahili;)
yiiit1356, 2 ay önce

yiiit1356
Yasaklı
17 Ekim 2023 20:29

:Ddddd hala bir de benim dediklerim çıktı diyor ilginç. git mehmet simsekle tartış bakalım neden maaş artınca yükseliyor enflasyon. mühendisim ama sen söylediğim şeyleri anlayamıyorsun çünkü sende o kapasite yok. o yüzden paragraf sorusu yapamıyorsun. sonra nasıl memur olabilirim diye en kolay yolu seçiyorsun:D oğlum senin benle şu hayatta ayni seviyede aynı ligte olma ihtimalin yok. boşa kasma o yüzden. ayrıca muhendis olduğumu öğrenince 1 maaşını bagislayacaktin, bunu unutma.
Katibix, 2 ay önce
1 daha cagri kagidi gelmedi mi? 2 benim dediklerim cikti. seninkiler degil. 3 muhendismisin? gazeteci mi? 4 vallahi senin dediklerinin aksi oluyor. hala ne yuzle konsuyorsun allahin cahili;)

Niypar
Şube Müdürü
15 Kasım 2023 18:22

Konuyu hortlatalım 3 kasım itibarıyla nedir bilgilendirirmisiniz

15 Kasım 2023 22:18

%40.38
Niypar, 3 hafta önce

Konuyu hortlatalım 3 kasım itibarıyla nedir bilgilendirirmisiniz

Toplam 174 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler