Editörler : E.Kayı Han
03 Ekim 2023 19:32

Eş durumu tayin hk. yardım

Merhaba ben yeni atandım zabıt katibi olarak eşim polis ve doğu görevi çıkacak bir yıl sonra ben sözleşmeli iken eş durumundan eşimin yanına gidebilir miyim ? bir de şuan hamileyim acaba ücretsiz izin hakkım var mı sözleşmeliyken .bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden

Reamonn42
Aday Memur
03 Ekim 2023 20:16

1 yılı doldurmadan atamanız gerçekleşmez diğer hususta bilgim yok maalesef

derinnn.
Aday Memur
03 Ekim 2023 20:38

teşekkürler

Reamonn42, 2 ay önce

1 yılı doldurmadan atamanız gerçekleşmez diğer hususta bilgim yok maalesef

03 Ekim 2023 22:37

Evet Adalet bakanlığı sözleşmeli personel yönetmeliğine bakın çocuk doğduktan sonra iki yıla kadar ücretsiz izin hakkınız var

Ercan arıkan
Aday Memur
05 Ekim 2023 09:29

geçici görevlendirme talep edebilirsiniz

derinnn.
Aday Memur
07 Ekim 2023 13:17

nasıl oluyor yani

Ercan arıkan, 2 ay önce
geçici görevlendirme talep edebilirsiniz

Ercan arıkan
Aday Memur
07 Ekim 2023 19:32

bağlı olduğunuz komisyona dilekçe yazın eşinizin götev yeri belgesi nüfus kayıt örnegi ve dilekçe ekleyin .eşleri zorunlu atamaya tabi personellere görevlendirme yapılıyor.arkadaşımın eşi verdi 15 ğünde geldi yanına
derinnn., 2 ay önce

nasıl oluyor yani

benkatip
Şef
08 Ekim 2023 01:23

Hocam bizim bi bayan arkadaş dilekçesine "harcırahsız ve yolluksuz olarak görevlendirilmeye muvafakatım vardır " ibaresini ekledi. öyle gitti.

Ercan arıkan, 2 ay önce
bağlı olduğunuz komisyona dilekçe yazın eşinizin götev yeri belgesi nüfus kayıt örnegi ve dilekçe ekleyin .eşleri zorunlu atamaya tabi personellere görevlendirme yapılıyor.arkadaşımın eşi verdi 15 ğünde geldi yanına

derinnn.
Aday Memur
08 Ekim 2023 11:52

Hmm anladım tamam inşallah giderim bende iş oraya geldiğinde teşekkür ederim.

Ercan arıkan, 2 ay önce

derinnn.
Aday Memur
08 Ekim 2023 11:53

tamam teşekkürler

benkatip, 2 ay önce

Hocam bizim bi bayan arkadaş dilekçesine "harcırahsız ve yolluksuz olarak görevlendirilmeye muvafakatım vardır " ibaresini ekledi. öyle gitti.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi