Editörler : "eskiyara"Pangaea

Kapalı
10 Ekim 2023 11:13

Okulunuzdaki öğretmenler ile ilgili düşünceniz nedir?

Bu ankete 3 günde, 26 kişi oy kullandı ve 13/10/2023 11:13 tarihinde sona erdi.

Cirixus
Aday Memur
10 Ekim 2023 13:10

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kaliteli üniversitelerin mezunları genellikle özel okulları tercih ettiği için devlet okulunda sütçü imam, hakkari yüksekova, adiyaman besni, erzurum bilmem ne mezunu öğretmen arkadaşlar çalışıyorlar. Bazen hazırladıkları sınavlara bakıyorum da sadece pedagoji değil eğitim bilimleri alanında da sıfırlar. Anlattıkları dersten de bi fayda beklenemez. Yazık boşa giden kaynaklara

Cirixus
Aday Memur
10 Ekim 2023 13:12

Örneğin 35 yaşında Urfalı Türkçe öğretmeni atandı, okula dilekçe yazarken 7 yazım yanlışı yapmış.

yldzhmt
Şube Müdürü
10 Ekim 2023 14:27

Bazilari cok kaliteli. Bazilari da ensaflik pesinde kosan ogrenciye bir gidim faydasi olmayan bos beles insanlar

Aktif-Rehberlik-Şart
Genel Müdür
10 Ekim 2023 14:39

Öğretmenler de insani bir varlıktır ve Peygamber niteliği bulamazsınız. Bulmaya ve aramaya çalışmak eşyanın tabiatına aykırıdır. Öz iyi olursa Söz de iyi olur; Öz iyi olmazsa söz kâr etmez ve sırıtır. Pedagoji dediğin ise özde insanlıktır. Kaba cevap veya misal vermekten yana degilim, lakin kendi aramızda kakara-kikiri yaparlen, lafla ülkeyi yönetirken, yeri sırasında megaloman şekilde sokak ağızları yahur argo kullanırken, hooop 1 de bakmışsın ki öğretmenler odasına girildiğinde süt dökmüş kediye dönülmüş... Neden :) orda bayanları gördü zât-ı âlisi ))

En çok gıcık olduğum nokta burasıdır.

İşte bu da sözle değil özle alakalı 1 durum olsa gerek ...

okuryazar3
Müsteşar
10 Ekim 2023 21:36

Pedagoji ne yahu!?Bizim meslekte uzun görünebilmek için meslektaşını gömmekten başka bir vaziyet göremedim.

1.Yağcılık yandaşlık liyakat sistemi ile reklam edilen şovmen öğretmen türü vardır.

2.Görevini hakkıyla yerine getirip yağ çekemeyen veya ÇekMEyen haysiyetli öğretmen vardır.

İşte bu ikinci kesimden olanın vay haline:))

10 Ekim 2023 21:58

Okulda genel itibariyle okul dışı konular konuşulur diye biliyorum. Gerçi bu hemen her meslekte aynı denebilir. Haricinde Tek tük huzursuzluk çıkaran öğrenci profili de şöyle 1 zemin etüdü yapılır. Eski okulum küçüktü biz siyaset te konuşabiliyorduk lakin görece büyük okul oldu mu herkes havayı koklamaya başlıyo :) Okul ne kadar küçükse samimiyetli ortam da 1 o kadar yaygın hale gelebiliyor, benim gözlemim budur.

10 Ekim 2023 22:01

Siyaset demişsem ev ekonomisi, geçim şahlanan:) Yüzyıl ekonomisi vs.

tugruldonmez
Aday Memur
10 Ekim 2023 22:23

Öğretmen misin? Öyle olsan bu saçma yorumu yazmazdın.Kolejlerde tam bir sömürü düzeni var.Atanabilen öğretmen arkasina bakmadan kolejlerden kaçıyor, yeni mezun, atama bekleyen ve emekli öğretmenler de özelde çalışıyor!

Cirixus, 2 ay önce

Kaliteli üniversitelerin mezunları genellikle özel okulları tercih ettiği için devlet okulunda sütçü imam, hakkari yüksekova, adiyaman besni, erzurum bilmem ne mezunu öğretmen arkadaşlar çalışıyorlar. Bazen hazırladıkları sınavlara bakıyorum da sadece pedagoji değil eğitim bilimleri alanında da sıfırlar. Anlattıkları dersten de bi fayda beklenemez. Yazık boşa giden kaynaklara

Cirixus
Aday Memur
10 Ekim 2023 22:43

Boğaziçi Üniversitesi mezunu öğretmenim. 90 mezunuz, 2 kişi devlette geri kalanı özelde. 2 yıl oldu mezun olalı. Kimse devlette çalışıp dinci idarelerin baskısıyla uğraşmak istemiyor. Bir de zorunlu hizmet adı altında saçma sapan yerlerde 4-6 sene gençliğini çürütmek istemeyenler de sayıca fazla

tugruldonmez, 2 ay önce

Öğretmen misin? Öyle olsan bu saçma yorumu yazmazdın.Kolejlerde tam bir sömürü düzeni var.Atanabilen öğretmen arkasina bakmadan kolejlerden kaçıyor, yeni mezun, atama bekleyen ve emekli öğretmenler de özelde çalışıyor!

tugruldonmez
Aday Memur
11 Ekim 2023 00:37

Istanbul da dogu görevi olarak geciyor, kimsenin de gencliginin falan cürütüldüğü yok...Zaten ben ne demistim, ya yeni mezun ( senin gibi ) ya atanamayan 🙂 Aradan biraz zaman gecsin, istifa kervanina katilirsin...

Cirixus, 2 ay önce

Boğaziçi Üniversitesi mezunu öğretmenim. 90 mezunuz, 2 kişi devlette geri kalanı özelde. 2 yıl oldu mezun olalı. Kimse devlette çalışıp dinci idarelerin baskısıyla uğraşmak istemiyor. Bir de zorunlu hizmet adı altında saçma sapan yerlerde 4-6 sene gençliğini çürütmek istemeyenler de sayıca fazla

Elifffff1
Aday Memur
11 Ekim 2023 07:10

şuan çalıştığım okula il içinden geldim,okulda yeniyim yani... okulda bir tane erkek hoca var kadınların yanında sürekli ve sürekli dedikodu yapıyor.. saçları yağlı gözlüklü ve kilolu, hani şu korku filmlerinde ilk ölen karakter gibi.. kendince herkese laf sokuyor ama diğer bütün hocalar onu seviyor.. derdi asla okul, öğrenci, çalışma değil.. Ne zaman gitsem öğretmenler odasında :) adam sistemin bugunu bulmuş :))))) üstelik evli ve iki de çocuğu var :))) kınamıyorum elbette ama sonuçta orası okul ve idare bile dedikodu yaymasın diye sesini çıkarmıyor. .. pedagoji falan hak getirsin yani, herkes bu adamın iftirası dan korkuyor

difficulties
Şube Müdürü
11 Ekim 2023 14:59

5 sene sonra tekmeyi yer devlete girmeye çalışır. Özel okulların kadrosuna bakın. Slogan belli. Genç ve dinamik kadrosu... Okulun önünden işsiz işsiz geçerken okursun.

Bu yeni yetmelerin bu aciz tavırları çok komik. Özel okulda daha iyi öğretmenlik yaptıklarını sanıyorlar. Gecenizi gündüzünüzü sömürüp üç kuruş para alacaksınız. Bide Boğaziçi mezunu. Aklı başında sanarsın.

Hayat kendi hayatınızı birilerine bşşeylere adayacak kadar ucuz değil. Zamanla akıllanırsınız.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi