Editörler : Changes
16 Ekim 2023 12:05

Tablet ihtiyacım var

Oyun için (pupg mobile) tablet ihtiyacım var, hangi marka model tavsiye ederisiniz bana??

nilüfer54
Aday Memur
25 Ekim 2023 21:49

Redmi Pad Tablet (6 GB / 128 GB) ben bunu aldım oyun oynamıyorum sörf youtube için aldım gayet memnunum işyerinde kullanmak şartıyla 3 gün gidiyor şarjı

Drjacob
Aday Memur
30 Ekim 2023 19:12

iPad Air.

aysima taklacı
Aday Memur
27 Mart 2024 09:52

Bende uzun zamandır bir arayış içerisindeyim en sonunda arkadaşımın tavsiyesi ile iPad Air almaya karar verdim biraz araştırma yaptıktan sonra Bankkartın kampanyası olduğunu fark ettim güzel bir indirimi de vardı gördüğümün ertesi günü hemen gittim ve teslim aldım. İyi ki de almışım çok fonksiyonel ve kullanışlı bir cihaz.

Hakan Çavdarlı
Aday Memur
29 Ocak 2025 14:13

uygun fiyatlı ve yüksek depolama alanı olan bir tablet istiyorsum. yaptığım araştırmalar sıonucu fiyat performans olarak casper'ın via L50 tabletini aldım. her götürebiliyorum ve iş mailleri kontorl edebiliyorum. onun dışında full kişisel amaçlı kullanıyorum ki bana yetiyo. oyun filan da indirdim baya.

Murvet Delikara
Aday Memur
29 Ocak 2025 15:47

arkadaşım aldı, çok da memnun. hem iş için kullanıyo hem de kişisel olarak kullanıyo. saklama alanı dolmaya başlayınca ek ssd aldı yükselti onu da.

Hakan Çavdarlı, 3 ay önce

uygun fiyatlı ve yüksek depolama alanı olan bir tablet istiyorsum. yaptığım araştırmalar sıonucu fiyat performans olarak casper'ın via L50 tabletini aldım. her götürebiliyorum ve iş mailleri kontorl edebiliyorum. onun dışında full kişisel amaçlı kullanıyorum ki bana yetiyo. oyun filan da indirdim baya.

sinanpolat22
Şube Müdürü
03 Mart 2025 20:11

bütçeniz ne kadar bilmiyorum. ben iPad Pro m4 işlemci aldım, piyasanın en iyi tableti şu an. pubg mobile konusunda da inanılmaz güzel grafikler veriyor. 45bin şu an, bütçe yeterliyse kaçırmayın
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi