Editörler : Lanet
05 Nisan 2025 16:59

sen ne cok sey biliyorsun oyle daha kurumda bile degilsin
esenö, 2 hafta önce

Hocam en iyisi önlisans ,Elektrık makıne 83-84 leri bulur .elektronik de 84 leri bulur .az alım olsalar 85 le son atama gelır .yok yüksek KPSS falan hikaye . Teknik önlisans değilse 90 ile hızmetli olursun . Ama teknıkse bölüm 85 le Dhmi teknıler olursun .elektrlk makine 110 maaş alırsın ,elektronik 160-170 maaş alırsın .şimdi eksı verecekler ama gerçek bunlar

malikane.1999
Daire Başkanı
05 Nisan 2025 21:12

Türkiye de en iyi maaş alan 5 kurum var DHMİ TUBİTAK TRT Merkez Bankası BOTAŞ
hhuluturk, 2 hafta önce
05 Nisan 2025 21:23

bu kurumlardan birindeyim zaten sen anlayamamissin neden oyle yazdigimi , cok konusup durmayın baska isiniz yok mu sizin
malikane.1999, 2 hafta önce
Türkiye de en iyi maaş alan 5 kurum var DHMİ TUBİTAK TRT Merkez Bankası BOTAŞ

malikane.1999
Daire Başkanı
05 Nisan 2025 21:33

Kardeş emin ol kimin nerde çalıştığını bilmeden asıl sen konuşma bence :)
hhuluturk, 2 hafta önce
bu kurumlardan birindeyim zaten sen anlayamamissin neden oyle yazdigimi , cok konusup durmayın baska isiniz yok mu sizin

esenö
Memur
06 Nisan 2025 12:46

Kardeş boş boş konuşma,Dhmi düz memur hariç hepsı 84-85 lerle atanır.düz memur 95 leri bulur .abeatmayın dmhi çalışanlar sankı üstün zekalı gibi .adam 93 lerle hizmetli oluyor kurumlarda .kurumda olmaya gerek yok KPSS ye giren herkes atama puanlarını bilir

hhuluturk, 2 hafta önce

esenö
Memur
06 Nisan 2025 12:47

Bölümünü yaz kaçla girdigini söyleyım ? Yada üniversite sınavında kaç yuzbinlerde olduğunu soyleyım .dersin ki Türkiye derecesı yapmış

hhuluturk, 2 hafta önce
06 Nisan 2025 13:05

onların zeki olup olmadigini yargilamak sana suanlik dusmez ayrıca yazdiklarindan anladigim sana bu kafayla tarlada domates toplatmazlar
esenö, 2 hafta önce

Bölümünü yaz kaçla girdigini söyleyım ? Yada üniversite sınavında kaç yuzbinlerde olduğunu soyleyım .dersin ki Türkiye derecesı yapmış

yesilagaclar
Aday Memur
06 Nisan 2025 16:45

kuruma girmeyi zekaya bağlıyorsan vay haline o tarladaki domates senden akıllıdır onu soylim
hhuluturk, 2 hafta önce
onların zeki olup olmadigini yargilamak sana suanlik dusmez ayrıca yazdiklarindan anladigim sana bu kafayla tarlada domates toplatmazlar
06 Nisan 2025 16:47

daha yazilanlari okuyamiyorsun ben baglamiyorum zaten , ne kadar seviye dusuk , uzucu son cevabim
yesilagaclar, 2 hafta önce
kuruma girmeyi zekaya bağlıyorsan vay haline o tarladaki domates senden akıllıdır onu soylim

esenö
Memur
06 Nisan 2025 21:16

Senın gibi adamlara inat dhmi ne girecem temmuzda ,maaslarıda burda paylaşacağım . Sonra mesleğim olan bölüme geçerim . Senın kafan çalışmıyor .millet burda puan soruyor,maaş soruyor ,bölüm soruyor,tayın soruyor.cevap vereceksen ver yada boş boş konuşma

hhuluturk, 2 hafta önce

esenö
Memur
06 Nisan 2025 21:17

Bunun gibi adamlar bedavadan 80 puanlarla kuruma gırmısler ama doktor havasındalar ,. Ne laftan anlıyorlar nede yazılanları anlıyorlar.

hhuluturk, 2 hafta önce
daha yazilanlari okuyamiyorsun ben baglamiyorum zaten , ne kadar seviye dusuk , uzucu son cevabim

Ares1987
Aday Memur
06 Nisan 2025 22:09

95+ puanlarla atanan 3 ünvan var, Aim -Memurlar ve Mühendisler.Geriye kalan kadroların puanları diğer kitlerden bir kaç puan fazladır.
esenö, 2 hafta önce

Kardeş boş boş konuşma,Dhmi düz memur hariç hepsı 84-85 lerle atanır.düz memur 95 leri bulur .abeatmayın dmhi çalışanlar sankı üstün zekalı gibi .adam 93 lerle hizmetli oluyor kurumlarda .kurumda olmaya gerek yok KPSS ye giren herkes atama puanlarını bilir

F4ntomm
Memur
10 Nisan 2025 16:23

Arkadaşlar ben sadece düz memur ve apron memuru maaşlarını merak ediyorum.80 binden fazla mı düşük mü bilgisi olan yazabilir mi? Bir de apron memuru tam olarak ne iş yapar?

alikuşcu
Memur
11 Nisan 2025 09:03

ikisi de düşük

F4ntomm, 1 hafta önce

Arkadaşlar ben sadece düz memur ve apron memuru maaşlarını merak ediyorum.80 binden fazla mı düşük mü bilgisi olan yazabilir mi? Bir de apron memuru tam olarak ne iş yapar?

Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi