Editörler : Radore
12 Kasım 2023 12:08

Çamaşır makinesi alacağız tavsiyenize ihtiyacım var ?

Merhaba arkadaşlar, Çamaşır makinesi alacağız. Son zamanlarda kurutmalı çamaşır yıkama makineleri çıkmış. Eğer uygun olursa bizde almayı düşünüyoruz. Hem yıkamayı hemde kurutmayı sorunsuz şekilde yapabilen, çamaşırları güzel yıkayan, kurutma sonrası plastik kokusu çıkarmayan bir marka model söyleyebilir misiniz ?

Yasinalak
Yasaklı
31 Ocak 2025 16:46

Geçen hafta uzun zamandır almak istediğim yeni bir çamaşır makinesi için Vestel?de alışveriş yapmaya karar verdim. Şansıma, Bankkart?ın Vestel?de geçerli 9 taksit kampanyasını gördüm ve hemen bu fırsatı değerlendirmeye karar verdim! Çamaşır makinesi seçerken, ödememi 9 taksitle yapabileceğimi öğrendim ve bu gerçekten harika bir rahatlık sağladı. Hem ihtiyacım olan ürünü aldım hem de ödeme konusunda hiçbir zorluk yaşamadım. Vestel?de alışveriş yaparken taksitli ödeme imkanı sayesinde bütçemi zorlamadan yeni çamaşır makinemi aldım ve oldukça rahatladım. Kampanya gerçekten çok kullanışlıydı! Kesinlikle tekrar bu kampanyayı kullanırım. Hem kaliteli ürün alıyorsunuz hem de ödeme kolaylığı sağlıyorsunuz. Bir dahaki alışverişte bu taksit fırsatını kaçırmam!

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
11 Şubat 2025 07:10

altus aldım mutluyum.

Recep Sepetçi
Aday Memur
26 Şubat 2025 15:45

ben düğün arefesinde olduğum için bu süreçte çok fazla markayı araştırdım hem fiyat olarak hem performans açısından arçelik almakta karar kıldım. Aklınızda bulunsun vakıfbank worldcard ile satın alırsanız world puan kazanma şansı yakalıyorsunuz

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/yapi-market-beyaz-esya-ve-mobilya-alisverisinize-600-tl-worldpuan-37796

Yasinalak
Yasaklı
28 Şubat 2025 15:34

Evdeki çamaşır makinesi artık son demlerini yaşıyordu, yıkama sırasında çıkan sesler yüzünden apartmanda konser veriyorduk resmen. Yeni bir tane alma vakti gelmişti ama malum, beyaz eşya fiyatları uçmuş durumda. Tam da o sırada Bankkart?ın 1000 TL Bankkart Lira kazandıran kampanyasını gördüm Hemen araştırmaya başladım ve kampanyaya dahil olan bir mağazadan uygun bir model buldum. Ödemeyi yaparken 1000 TL Bankkart Lira kazanacağımı bilmek içimi rahatlattı. Birkaç gün sonra makine geldi, sessiz çalışıyor, çamaşırlar mis gibi. Üstüne kazandığım Bankkart Liralarla da küçük bir ev aleti almayı düşünüyorum Eğer beyaz eşya ya da elektronik alışverişi yapacaksanız, bu kampanya gerçekten kaçmaz!

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi