Editörler : Lanet

1legolas
Aday Memur
23 Şubat 2024 14:09

Hizmet birleştirmeden bahsetmiyoruz. O ayrı bir mesele. Yıllık izin tanımlanmasından bahsediyoruz ve gsb olsun çevre şehircilik olsun yeni atanan sözleşmeli personel olan arkadaşlarıma yıllık izinleri tanımlandı daha önce kamu hizmeti olduğu için
nasilolacakbuisler, 1 yıl önce
Abi bana devamlı aynı şeyi atıp durmayın.dediğimi anlamadıysanız tekrar tekrar tekrar okuyun.sözleşmeli personele hizmet birleştirme diye bir olay yok.çünkü sözleşmeli personel memurluktan sayılmıyor.bak bende kadroya geçince askerlik ve sözleşmeli çalıştığım sürelerin hepsini saydırdım.çünkü kadroluyum,memurum yani.yapan varsa usulsüz iş yapıyorlar bilginiz olsun.açığa çıkarsa soruşturma yersiniz.
23 Şubat 2024 16:26

Bazı kurumlar var mevzuatı bilmiyor kafasına göre olmaz diyorlar bu arkadaşta o kurumlardan birinde olabilir
1legolas, 1 yıl önce
Hizmet birleştirmeden bahsetmiyoruz. O ayrı bir mesele. Yıllık izin tanımlanmasından bahsediyoruz ve gsb olsun çevre şehircilik olsun yeni atanan sözleşmeli personel olan arkadaşlarıma yıllık izinleri tanımlandı daha önce kamu hizmeti olduğu için
25 Şubat 2024 18:07

Arkadaşlar ister 399'dan ister 657'den sözleşmeliye geçerseniz izin olayı en baştan başlıyor. Ben de 399'dan 4b'ye geçtim izin kullanamadım. 6 ay boyunca. Sonra yeniden kadrolu oldum öyle hizmet birleştirmesi yapılabildi. 4b'li personel memur değildir. 4b'li iken 1 sene dolmadan izin kullanıyorsanız bu usülsüzlüktür. Açığa çıkarsa soruşturma yersiniz. Arkadaş haklı.

25 Şubat 2024 18:09

Benim de başıma geldi 4b'liyken izin kullanamadım. 4b'li personelin 1 yıl dolmadan izin hakkı yok isterse kadrolu veya 399'lu 30 sene hizmeti olsun.

nasilolacakbuisler, 2 yıl önce
yıllık izin konusunda sıfırdan başlayacaksın.eğer direkt kadrolu olarak atanacak olsaydın o zaman hizmet birleştirme yaparak direkt yıllık iznini açtırabilirdin. Ancak sözleşmeli personel memurluktan sayılmadığı için hizmet birleştirme diye bir olay yok. Zamanında hepsini birebir yaşamış biri olarak ilk ağızdan bilgi veriyorum.aksini iddia eden yalnızca kafanı karıştırır. Sana tavsiyem istifa etmeden önce şu an varsa yıllık iznini kullan.
25 Şubat 2024 18:13

o usülsüzlüğe giriyor işte. 1 yılı doldurmadan izin almaması lazım.

1legolas, 1 yıl önce
25 Şubat 2024 18:32

Birader sen neyi savunuyorsun halen.hizmet birleştirmede olmadan izin tanımlanamaz.hizmet birleştirme olması içinde 4a yani kadrolu olunması gerekiyor.sizin kuruma mahalle bakkalından mı atama yapılıyor? Kanun yönetmelik bilmiyor musunuz?
1legolas, 1 yıl önce

1legolas
Aday Memur
26 Şubat 2024 09:23

Bizim oraya bakkaldan atama yapılmıyor ama sizin orası öyle sanırım. Kamu kurumlarında 1 yıl ve üzerinde hizmeti bulunuyorsa yeni başladığı yerde izni tanımlanır.

nasilolacakbuisler, 1 yıl önce
Birader sen neyi savunuyorsun halen.hizmet birleştirmede olmadan izin tanımlanamaz.hizmet birleştirme olması içinde 4a yani kadrolu olunması gerekiyor.sizin kuruma mahalle bakkalından mı atama yapılıyor? Kanun yönetmelik bilmiyor musunuz?

ozenzey
Aday Memur
27 Şubat 2024 00:05

merhaba bununla ilgili bir şey bulabildiniz mi?
kendinetekniker, 1 yıl önce
Sizinle aynı durumdayım sözleşmeliye geçişte bir problem yok değilmi istifa edip geçebiliyormuyuz

memuriyet400
Aday Memur
24 Nisan 2024 12:51

kadrol 4 yllk memurum iznim kalmadı kullandım. yinede yıllık Izım verirler mi?
ismailkkck, 1 yıl önce

Kardeşim bilmeden yorum yapıyorsunuz. Önceki mesajımda belirttim. 154 nolu genel tebliği açıp okuyun. 1 yıl beklemeye gerek yok. Ben mayıs ayında sözleşmeli olarak başladım. hizmet dökümünü kuruma dilekçe ekinde sundum iznimide kullandım.

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi