Editörler : swat3410
«789101112131415161718»

memur522
Memur
20 Ocak 2024 13:06

aynen öyle devrem bende bunu diyorum, kendi gitmek isteyen herkes gitcek sanıyor, benim bulunduğum şark ilinde şube ismi vermeyim bi şubede 26 tayinciden 5 kişi ipka vermemiş ve diğer şubelerde aynı imiş, şuan kimse kıpırdamak istemiyor
cetin90, 1 yıl önce
Ya sallıyor millet ipka veren azmış şubenin %80 i ipka verdi bizim

Taribo West
Memur
20 Ocak 2024 13:28

geçen sene Şırnak Cizre'den geldim Cizre'de ipka verenlerin %70-80 ni kabul gördü ve hala 6-7 yıldır orada olan arkadaşlar var benim gördüğüm oradan kimse batıya dönmek istemiyor. En net örneği Cizre'de 1000 tl kira veriyordum ve terör tazminatı 4-5 civarıydı, Yalovada 12 bin kira veriyorum ve tazminat yok. neden geldin diye soracaksınız çocuğum da rahatsızlık vardı hastane konusu yetersizdi Diyarbakır Batman arası mekik dokudum 4 yıl bitirdim geldim.
21 Ocak 2024 21:49

Cuma gunu hazirliklar gelir mi

Türkiyeee
Aday Memur
21 Ocak 2024 22:15

Şubatın ortasında gelir

Fenerbahce19.07, 1 yıl önce
Cuma gunu hazirliklar gelir mi
21 Ocak 2024 22:19

Daha 1 ay var desene
Türkiyeee, 1 yıl önce

Şubatın ortasında gelir

Yakutaslan1
Kapalı
22 Ocak 2024 12:22

Tercihlere olağan süreçte gelecek olursa 2-3 hafta oldu ve hiçbir bilgi duyum yok gerçekten ilginç bu sene

Brse
Memur
22 Ocak 2024 14:22

2.sark iptal olmalı.gonullu çok

Taribo West, 1 yıl önce
geçen sene Şırnak Cizre'den geldim Cizre'de ipka verenlerin %70-80 ni kabul gördü ve hala 6-7 yıldır orada olan arkadaşlar var benim gördüğüm oradan kimse batıya dönmek istemiyor. En net örneği Cizre'de 1000 tl kira veriyordum ve terör tazminatı 4-5 civarıydı, Yalovada 12 bin kira veriyorum ve tazminat yok. neden geldin diye soracaksınız çocuğum da rahatsızlık vardı hastane konusu yetersizdi Diyarbakır Batman arası mekik dokudum 4 yıl bitirdim geldim.

Brse
Memur
22 Ocak 2024 14:25

2.sark kalkarsa böyle seylere de gerek kalmaz

Alemdarali, 1 yıl önce
ipkan kabul olmasa bile durdurma ile 6 ay kalırsın yaş gelince daireye dilekçe yazarsın Ataman iptal olur bu şekilde iptal olan çok var

Brse
Memur
22 Ocak 2024 14:28

2.şaek kalkmalı.gonullu olan istediği yerde kalmali

memur522, 1 yıl önce
dostum neye binaen %90 dedin çok şaşırdım...şırnak hakkaride bile ipka talepleri var, erzincan ilinde ipka talebi tayincilerin yarısını geçmiş deniliyor..şuanki şartlarda batıya adam bulamıyorlar doğuya değil emin ol

sansar_41
Şef
22 Ocak 2024 16:40

2. şark görevini yapmış biri olarak konuşuyorum. Yaşanan deprem hadisesi nedeniyle şark kapsamına alınan illerin artması nedeniyle 2. Şarkın kalkacağını düşünmüyorum. 2. şark kalkacak diyenler şuan başımızda değil. Biz gittik geldik gitmek zorunda olacaklar umarım gitmez.

Brse
Memur
22 Ocak 2024 17:30

Şahıslar ile ilgili değil devrem.genel planma dolayısı ile 2.sark kalkmali

sansar_41, 1 yıl önce

2. şark görevini yapmış biri olarak konuşuyorum. Yaşanan deprem hadisesi nedeniyle şark kapsamına alınan illerin artması nedeniyle 2. Şarkın kalkacağını düşünmüyorum. 2. şark kalkacak diyenler şuan başımızda değil. Biz gittik geldik gitmek zorunda olacaklar umarım gitmez.

Yakutaslan1
Kapalı
23 Ocak 2024 13:42

Şarkta kalmak isteyende var şarktan dönmek isteyende batıdan şarka gitmek isteyende var batıda kalmak isteyende umarım herkes istediği gibi bir sonuç alır 2. Şarkın kalkmasını isteyende çok eğer bahsedildiği gibi şarkta kalmak isteyen personel bu kadar fazla ise 2. Şarkın kalkması çokta imkansız gibi değil anladığım kadarıyla bu yıl bu tarihe kadar tercihlerle ilgili olarak kimsenin bir duyumu tahmini yok sanırım bilinmez bir yıl olacak gözüken o

NightAngel
Aday Memur
23 Ocak 2024 13:58

Şarkta kalmak isteyenler 2. Şark görevi olduğu için kalmak istiyor. 2. Şarkın kalkmaaı durumunda şarktta İpka verenlerin sayısında ciddi bir düşüş olacağını düşünüyorum.
Yakutaslan1, 1 yıl önce

Şarkta kalmak isteyende var şarktan dönmek isteyende batıdan şarka gitmek isteyende var batıda kalmak isteyende umarım herkes istediği gibi bir sonuç alır 2. Şarkın kalkmasını isteyende çok eğer bahsedildiği gibi şarkta kalmak isteyen personel bu kadar fazla ise 2. Şarkın kalkması çokta imkansız gibi değil anladığım kadarıyla bu yıl bu tarihe kadar tercihlerle ilgili olarak kimsenin bir duyumu tahmini yok sanırım bilinmez bir yıl olacak gözüken o

23 Ocak 2024 14:07

dogu da olupta imkani olan 2.sarkini yapsin 3+1 , 4+2 neyse artik tamamlamali bence . Bugun kalkti derler yarin geri gelir ah vah demezsin

Vegamanyak
Memur
23 Ocak 2024 14:55

Aynen kardeşim valla öyle aklınız varsa yerinizden oynamayın tabiki senin durum farklı kardeşim sana bi şey demiyorum batıda kiralar 15 20 bin arası değişiyor heleki İstanbul Ankara İzmir sakın gelmeyin bende geçen sene ipka vermedim benim yerime verdiler inşallah bu sene de vermeyeceğim inşallah benim yerime bir daha vermezler yoksa harbiden 100 binde maaş alsan nafile

Taribo West, 1 yıl önce

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
23 Ocak 2024 15:05

Valla aynen doğru söylüyorsun fenerbahceli.

Fenerbahce19.07, 1 yıl önce
dogu da olupta imkani olan 2.sarkini yapsin 3+1 , 4+2 neyse artik tamamlamali bence . Bugun kalkti derler yarin geri gelir ah vah demezsin

Yakutaslan1
Kapalı
24 Ocak 2024 09:41

Devrem herkese aynı şeyleri söylüyorsun şarktan gelmeyin şarktan gelmeyin herkesin hayat standartları farklı onu geçtim şarktan kimse dönmese sen nasıl şarka gitmeyi planlıyorsun acaba

Vegamanyak, 1 yıl önce

Aynen kardeşim valla öyle aklınız varsa yerinizden oynamayın tabiki senin durum farklı kardeşim sana bi şey demiyorum batıda kiralar 15 20 bin arası değişiyor heleki İstanbul Ankara İzmir sakın gelmeyin bende geçen sene ipka vermedim benim yerime verdiler inşallah bu sene de vermeyeceğim inşallah benim yerime bir daha vermezler yoksa harbiden 100 binde maaş alsan nafile

can1991
Memur
24 Ocak 2024 11:59

Ben de bu sene ilk şark için batman a gitmeyi çok istiyorum. İnşallah batman olur.
iamapoliceman, 1 yıl önce
batman ilinden devrem

Brse
Memur
24 Ocak 2024 15:25

2.sark kalkmalı.gonulluler ve ilk şarka gidenler yeterli. Acil durum olursa herkes gitmeye hazır

24 Ocak 2024 15:42

Buna eksi verenler kendi iste ile bi sene fazla kalıp muaf olanlar. yada önceden zaten tek şark 3 4 yıl olan yerde şimdi 3 sene kalıp 2 şark tamalıcak yeni memurlar kendi işleri görüldü ya.diğer meslektaşları naparsa yapsın tabi

Brse, 1 yıl önce

2.sark kalkmalı.gonulluler ve ilk şarka gidenler yeterli. Acil durum olursa herkes gitmeye hazır

Toplam 416 mesaj
«789101112131415161718»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi