Editörler : swat3410
«9101112131415161718192021

Yakutaslan1
Kapalı
30 Ocak 2024 16:32

2025 e kalman gerekiyor normal şartlarda ama herşey olabiliyor bazen senesi gelmeden açılıyor bazen senesi geldiği halde açılmıyor en sağlıklı bilgisi bulunduğunuz ilin personelcileri verir

Kadersiz34, 1 yıl önce

Geçen sene ben de gönüllü şart tercihi açılmıştı. Normal tercih açılmamıştı. Beni merak ettiğim 2016 Temmuz'da şarkta ilişik kestim 2024 Temmuz'da tam 8 sene doluyor. Tercihler bildiğim kadarıyla Şubat mart aylarında başlıyor. Mantıken 2025 tercihlerine kalmıyor muyum

Mazlum.12
Aday Memur
30 Ocak 2024 17:17

akgezen yok mu bu sene ya hiç bilgi yok kimseden :)

KingDrummer
Şube Müdürü
30 Ocak 2024 21:15

Deprem illeri havuzunu ben de merak ediyorum. Geçen yıl bayağı doldurmuşlardı çünkü oradaki kadroları. Bu sene muhtemelen ya o torbadan tek tercih yaptırırlar. Ya da tamamen torbalarını ayırırlar.

Yakutaslan1, 1 yıl önce

Benim fikrim deprem illeri grubunun aynı kalmayacağı yönünde

Yakutaslan1
Kapalı
31 Ocak 2024 08:13

Benim tahminim de bu yönde bu sene kimseden bilgi veya duyum alamadığımız için bekleyip göreceğiz bu hafta ya da haftaya gelir galiba normal akışa göre ön tercihler

KingDrummer, 1 yıl önce

Deprem illeri havuzunu ben de merak ediyorum. Geçen yıl bayağı doldurmuşlardı çünkü oradaki kadroları. Bu sene muhtemelen ya o torbadan tek tercih yaptırırlar. Ya da tamamen torbalarını ayırırlar.

secret.lifee
Daire Başkanı
31 Ocak 2024 12:30

Noldu biizm 2. şarklar iptal fln oluyordu hani. Valla Marttan sonra 2028 e kadr seçim de yok. Kimse yüzümüze de bakmaz adımızı da hatırlamaz

irfan-20sw
Şef
31 Ocak 2024 12:43

Şuan 2. şarkın iptal olması zor deprem illeri şark kapsamında devam ediyor hiç duyum filanda yok. 3. şark gelmezse iyi Şubatta ön tercih ve kesin tercihler yapılacak.
31 Ocak 2024 14:09

Yine gelen gidenı arattı soylu hiç diilse uygulanmasa bıle 12 36 diyodu.doğuda bı sene fazla kalanı bile 2. Şarka muaf yaptı.2. şarkı kaldıracağını söyledı.yenı bakan bunuda yok sayıyo.kuru tesekkur edıyo.cınnet ıntıhar müdüründen bekcısıne ağzını bıle açmıyo.

Melihmmm
Aday Memur
31 Ocak 2024 14:30

herkesin agzında deprem illeri var 2.şark kalkmaz.eskiden turkıyenın yarısı şarktı.hepsını gectim bi dusunun 2. sarkını yapmayan kac personel var yapmayanların yarısı muaf oldu zaten.2+1 yapan, 3+1 yapan muaf gibi gibi.2.şark yenı arkadaslara zaten kalktı.bence niyet onemli.

irfan-20sw, 1 yıl önce
Şuan 2. şarkın iptal olması zor deprem illeri şark kapsamında devam ediyor hiç duyum filanda yok. 3. şark gelmezse iyi Şubatta ön tercih ve kesin tercihler yapılacak.

secret.lifee
Daire Başkanı
31 Ocak 2024 14:59

Ozmn emekliliğinden, yaş haddine, yıpranmasından, eyt sine, 20 yıllık çalışma süresinden ,şarkına herşeyde oldugu gibi bu mevzudada ihale bize (2000-2008) arası mesleğe başlayanlara kaldı yine . Yeni şarka giden 2 yıllık yerde 3 yıl çalışsın şarkı bitirsin. biz 4-5 yıllık yerde şark yapalım tekrar gidip bi 4 yıl daha yapalım. Üstelik biz yaparken yürürlükte olmayan bi yönetmeliği alehimize işletsinler. Bizim çok ahımızı aldılar. hiç birine rızam yok bakalım nasıl hesap verecekler..

Melihmmm, 1 yıl önce

herkesin agzında deprem illeri var 2.şark kalkmaz.eskiden turkıyenın yarısı şarktı.hepsını gectim bi dusunun 2. sarkını yapmayan kac personel var yapmayanların yarısı muaf oldu zaten.2+1 yapan, 3+1 yapan muaf gibi gibi.2.şark yenı arkadaslara zaten kalktı.bence niyet onemli.

31 Ocak 2024 16:25

Aynen devrem yeni memur muaf eski memur muaf .bütün ihale bize kaldı .muaf olanlarda 2. Şarkın kalkmasına karşı bide

secret.lifee, 1 yıl önce

Ozmn emekliliğinden, yaş haddine, yıpranmasından, eyt sine, 20 yıllık çalışma süresinden ,şarkına herşeyde oldugu gibi bu mevzudada ihale bize (2000-2008) arası mesleğe başlayanlara kaldı yine . Yeni şarka giden 2 yıllık yerde 3 yıl çalışsın şarkı bitirsin. biz 4-5 yıllık yerde şark yapalım tekrar gidip bi 4 yıl daha yapalım. Üstelik biz yaparken yürürlükte olmayan bi yönetmeliği alehimize işletsinler. Bizim çok ahımızı aldılar. hiç birine rızam yok bakalım nasıl hesap verecekler..

secret.lifee
Daire Başkanı
31 Ocak 2024 17:00

ŞAka gibi ben şarkı 2011 de bitirip döndüm. hemn ardından bu 2. şark yönetmeliği çıktı. Biz bilmiyormuyduk 1 sene daha kalıp 2. şarkı bitirmeyi. Bu mevzuya yöentemelik çıktıktan sonrakileri dahil etmeleri gerekirken bizi mağdur ettiler. Mahkemelr ztn emsal karar vermek istemiyor gidin idarenizle çözün die. Arada kaldık. Dediğin kesimde kendi 3 yıl kesintisiz çalışıp şarkı bitirip senin parça parça 6-7 yıl çalışmanı şarkta kendiyle eş görüyor. Hele daha bide hiç gitmeyenler var ki işin orası tamamen komedi.. Hele dur bakalım bu sene muht hazırlık gelecek. tayinde çıkarsa veririz mahkemeye. 2 yıl kaldı 20 senenin dolmasına parasız marasız bırakıp gidecem zatn artık çekilir gibi değil

Kemalaydın55, 1 yıl önce

Aynen devrem yeni memur muaf eski memur muaf .bütün ihale bize kaldı .muaf olanlarda 2. Şarkın kalkmasına karşı bide

31 Ocak 2024 17:21

Artık mahkemede hakkımızı arıcaz baska secenek bırakmdılar

secret.lifee, 1 yıl önce

ŞAka gibi ben şarkı 2011 de bitirip döndüm. hemn ardından bu 2. şark yönetmeliği çıktı. Biz bilmiyormuyduk 1 sene daha kalıp 2. şarkı bitirmeyi. Bu mevzuya yöentemelik çıktıktan sonrakileri dahil etmeleri gerekirken bizi mağdur ettiler. Mahkemelr ztn emsal karar vermek istemiyor gidin idarenizle çözün die. Arada kaldık. Dediğin kesimde kendi 3 yıl kesintisiz çalışıp şarkı bitirip senin parça parça 6-7 yıl çalışmanı şarkta kendiyle eş görüyor. Hele daha bide hiç gitmeyenler var ki işin orası tamamen komedi.. Hele dur bakalım bu sene muht hazırlık gelecek. tayinde çıkarsa veririz mahkemeye. 2 yıl kaldı 20 senenin dolmasına parasız marasız bırakıp gidecem zatn artık çekilir gibi değil

ıamliving
Aday Memur
31 Ocak 2024 20:14

sana hazırlık gelmesine daha var.geçen yıl 2010 da şarktan dönenlere 2.şark hazırlığı geldi.bu yıl 2011 ya da en kötü 2012 de 1.şarktan dönenlere hazirlık gelir.
Kadersiz34, 1 yıl önce

Şark tercihini bu tercih döneminde mi yapıyorum yoksa 2025 Temmuzda mı bilgisi olan cevaplayabilirmi

Yakutaslan1
Kapalı
01 Şubat 2024 10:52

Bu yıl şark tercihlerinde bir gecikme mümkün mü kimsenin atamalar hakkında bilgisi duyumu yok şubat ayı içerisinde olmayacak mı acaba ön tercihler

01 Şubat 2024 11:34

gecikme olma ins . insan tayinci olunca merakle heyecanla beklio

H. Eray
Aday Memur
01 Şubat 2024 11:41

Geçen sene şark tercihini yaptım gitmek istiyorum şube adıma ipka vermiş göndermedi bu senede aynı şey olur mu çocuklar büyümeden gitmek istiyorum. İstemeyeni zorla gönderiyorlar isteyeni göndermiyorlar bu nasıl iş anlamadım.

Yakutaslan1
Kapalı
01 Şubat 2024 12:18

Bu sorun bir çok kişide var dediğin gibi gitmek isteyeni tutuyorlar gitmek istemeyeni gönderiyorlar tekrar ipka verilebilir adınıza ne yazık ki

H. Eray, 1 yıl önce

Geçen sene şark tercihini yaptım gitmek istiyorum şube adıma ipka vermiş göndermedi bu senede aynı şey olur mu çocuklar büyümeden gitmek istiyorum. İstemeyeni zorla gönderiyorlar isteyeni göndermiyorlar bu nasıl iş anlamadım.

Yakutaslan1
Kapalı
02 Şubat 2024 09:59

Hazırlık isim listelerinin geldiği yönünde bir duyum var bilgisi olan var mı konu hakkında

megamen17
Aday Memur
02 Şubat 2024 11:13

.

Alemdarali
Genel Müdür
02 Şubat 2024 13:10

genelde akşama doğru geliyor ama inşallah doğrudur şu belirsizlikten kurtulmak güzel olur
Yakutaslan1, 1 yıl önce

Hazırlık isim listelerinin geldiği yönünde bir duyum var bilgisi olan var mı konu hakkında

Toplam 416 mesaj
«9101112131415161718192021

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi