Editörler : swat3410
«9101112131415161718192021

Ilhan4060
Aday Memur
02 Şubat 2024 13:39

Devrem geldiyse biriminden öğrenebilirsin, buradan neden soruyorsun, aynı anda 81 il ve birime gelir çünkü

Yakutaslan1, 1 yıl önce

Hazırlık isim listelerinin geldiği yönünde bir duyum var bilgisi olan var mı konu hakkında

Yakutaslan1
Kapalı
02 Şubat 2024 15:31

Hiç düşünmemiştim bunu bulunduğum il geçen yıl tercihler açıldıktan 4 gün sonra isim listesini açıklamıştı sürekli bilgisayar başında değilim ekiplerdeyim bakma imkanım da yok bulunduğun ilin geldiğinde paylaşma durumu da yok geçen yıla bakacak olursam belki bu yüzden burdan soruyor olabilirim

Ilhan4060, 1 yıl önce

Devrem geldiyse biriminden öğrenebilirsin, buradan neden soruyorsun, aynı anda 81 il ve birime gelir çünkü

Ilhan4060
Aday Memur
02 Şubat 2024 16:07

Guzel kardeşim çok heyecanlı birisin sanırım, geriye dönük bakıyorum, 300 defa yazmışsın duyum var mi diye, beklersin görürsün, millet birsey bilipte söylemiyor değil herhalde, bak bende 2.sark mağduruyum, bekliyorum sabirla, ailemi birakip gelmisim, bu sene bitirip dönüyorum nasipse, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Yakutaslan1, 1 yıl önce

Hiç düşünmemiştim bunu bulunduğum il geçen yıl tercihler açıldıktan 4 gün sonra isim listesini açıklamıştı sürekli bilgisayar başında değilim ekiplerdeyim bakma imkanım da yok bulunduğun ilin geldiğinde paylaşma durumu da yok geçen yıla bakacak olursam belki bu yüzden burdan soruyor olabilirim

Yakutaslan1
Kapalı
02 Şubat 2024 16:46

Burası 2. Şark başlığı değil 2. Şark başlığından bakabilirsin istediğin bilgiye beğenmiyorsan başlığa girmezsin zorla mı okutuyorlar sana yazılanları birçok arkadaş bilgi almak için yazmış bu başlığın altına burası form istersem 500 defa yazarım bilgi duyum almak için açılmış bir başlığa neden bilgi duyum almak için yorum yazıyorsun diyen birini de ilk defa görüyorum madem sabırla bekliyorsun beklemeye devam et formu kontrol etmene gerek yok

Ilhan4060, 1 yıl önce

Guzel kardeşim çok heyecanlı birisin sanırım, geriye dönük bakıyorum, 300 defa yazmışsın duyum var mi diye, beklersin görürsün, millet birsey bilipte söylemiyor değil herhalde, bak bende 2.sark mağduruyum, bekliyorum sabirla, ailemi birakip gelmisim, bu sene bitirip dönüyorum nasipse, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Yakutaslan1
Kapalı
05 Şubat 2024 16:04

Genel akışa göre bu hafta hazırlıkların gelmesi gerekiyor ama formda kimseden ses seda yok arkadaşlar bir duyum bilgi edinebilen yok mu

zaporijya
Aday Memur
05 Şubat 2024 16:10

2 sene önce miydi tam hatırlamıyorum ama bir keresinde ctesi günü gelmişti genelge

irfan-20sw
Şef
05 Şubat 2024 16:14

Normalde bu hafta içi hazırlıkların gelmesi lazım benimde beklentim o yönde önceki senelerde iyi kötü bir duyum alan oluyordu bu sene kimsede tık yok.
Yakutaslan1, 1 yıl önce

Genel akışa göre bu hafta hazırlıkların gelmesi gerekiyor ama formda kimseden ses seda yok arkadaşlar bir duyum bilgi edinebilen yok mu

Alemdarali
Genel Müdür
05 Şubat 2024 16:17

daire ile görüştüm hazırlıkları makama arz ettik onaylanınca gelecek gün veremiyorum dedi
irfan-20sw, 1 yıl önce
Normalde bu hafta içi hazırlıkların gelmesi lazım benimde beklentim o yönde önceki senelerde iyi kötü bir duyum alan oluyordu bu sene kimsede tık yok.

Yakutaslan1
Kapalı
05 Şubat 2024 16:58

Umarım bu hafta gelir herkes kurtulur bu belirsizlikten

Alemdarali, 1 yıl önce
daire ile görüştüm hazırlıkları makama arz ettik onaylanınca gelecek gün veremiyorum dedi
05 Şubat 2024 19:53

Gelince ne olucak, kalmak istiyosan ipka vereceksin, gitmek istiyosan tercih yapacaksın.Bu seferde sonuçları bekleyip stres olacaksın.Acaba kalacakmıyım , gidersem nereye giderim gittiğim yerde ev kalırmı vs vs
Yakutaslan1, 1 yıl önce

05 Şubat 2024 19:55

Bukadar stres olma devrem.Yeni memursun belli.Kalmak istiyorsan sicilinde sorun yoksa ipkanu kabul ederler, gitmek istiyorsan trafikçi değil isen ipka vermez tercihlerini yapar gidersin.Akışına bırak.Fazla stres bizim meslekde iyi değil
Yakutaslan1, 1 yıl önce

işletme2727
Aday Memur
06 Şubat 2024 15:56

genelge niye gelmedi. acaba şarktan çıkacak iller mi var. düzenlememi yapılıyor. bilgisi olan var mı acaba

ezdarha
Aday Memur
06 Şubat 2024 16:14

benim düşüncem maraş ve hatay haricindekiler şarktan çıkar bu hafta gelir
işletme2727, 1 yıl önce
genelge niye gelmedi. acaba şarktan çıkacak iller mi var. düzenlememi yapılıyor. bilgisi olan var mı acaba

&YuSuF&
Memur
06 Şubat 2024 16:44

mazeret atamaları bitmeden hazırlıklar gelmez Şubat sonunda hazırlıklar gelir her sene böyle oldu bu senede böyle olur

Alemdarali
Genel Müdür
06 Şubat 2024 18:12

yanlışın var devrem ilk hafta genelge gelir sonra mazeretler açıklanır zaten dünde yazdım isteyen arayabilir 03124621555 makama sunduk açıklanacak onaylaninca dedi
&YuSuF&, 1 yıl önce
mazeret atamaları bitmeden hazırlıklar gelmez Şubat sonunda hazırlıklar gelir her sene böyle oldu bu senede böyle olur

NarKOM
Memur
06 Şubat 2024 19:28

En son kacıncı sicile kadar gelir şark ataması. Bilgisi olan cevap verebilir mi?

Yoksa geçen sene ile aynı mı olur? Teşekkürler.

işletme2727
Aday Memur
06 Şubat 2024 20:02

henüz gelmedi . beklıyorz genelge marta kalır şubat olmazsa

Fenerbahçe67
Aday Memur
07 Şubat 2024 09:51

Kimse kestiremiyor bu sene devrem bunu

NarKOM, 1 yıl önce

En son kacıncı sicile kadar gelir şark ataması. Bilgisi olan cevap verebilir mi?

Yoksa geçen sene ile aynı mı olur? Teşekkürler.

Brse
Şef
07 Şubat 2024 15:27

Veya 2. Şark iptal mj

işletme2727, 1 yıl önce
07 Şubat 2024 16:26

Her baslikta ikinci şark iptal mi yazıyorsun iptal olsa zaten açıklama yapılırdı şu an öyle birsey yok devam ediyor her defasında yazmayı birak
Brse, 1 yıl önce

Veya 2. Şark iptal mj

Toplam 416 mesaj
«9101112131415161718192021

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi