Editörler : swat3410
«9101112131415161718192021

Alemdarali
Genel Müdür
11 Şubat 2024 10:08

devrem genelgenin önemi yok yeni genelge geldimi eskisi zaten iptal olur sen en son yönetmeliği oku bölge kalktı
gökbörü60, 1 yıl önce

Bölge sistemi kalkmamış devrem sözlü olarak uygulanmayacağı söylenmiş genelge iptal edilmemiş

gökbörü60
Daire Başkanı
11 Şubat 2024 11:17

Allah herkesin gönlüne göre versin , EGM de herşeye hazırlıklı olmak lazım

Mazlum.12
Aday Memur
11 Şubat 2024 12:17

sicil aralığı hakkında bi duyumu olan yok mu

işletme2727
Aday Memur
11 Şubat 2024 20:26

güncel yarın yeni hafta belki gelir bu hafta genelge

ersevinc
Aday Memur
11 Şubat 2024 20:36

Bilgi mi temenni mi şef :)

işletme2727, 1 yıl önce
güncel yarın yeni hafta belki gelir bu hafta genelge

can1991
Memur
11 Şubat 2024 21:11

Merakla bekliyoruz. Gelsin artık.

işletme2727
Aday Memur
11 Şubat 2024 21:18

temennı

alpturk_64
Şef
12 Şubat 2024 00:39

nerde yazıyor o bi göster bakalım
gökbörü60, 1 yıl önce

Bölge sistemi kalkmamış devrem sözlü olarak uygulanmayacağı söylenmiş genelge iptal edilmemiş

12 Şubat 2024 06:05

Gerçekten aynı sistemin içindemi çalışıyoruz bazen şaşırıyorum.Bölge sistemi hayata dahi geçmeden rafa kalktı.Biyerde yazmasına gerek yok.Geçen yılın atama yönetmeliği , bu yıl yenisi gelene kadar geçerli olan ve tabi olduğumuz yönetmelikdir ve çok fazla değişklik olucağını sanmıyo kimse.Eeee geçen sene neye tabii idik 6 / 7 grubun olduğu her grupdan birer veya ikişer il yazma zorunluluğu ile bir sıralama yapıp tercih yaptık.Şimdi aklı normal çalışan bi insan geçen seneki yönetmeliğe göre 4 bölge sisteminin hayata geçmediğini ve uygulanmadığını anlar yani
alpturk_64, 1 yıl önce

gökbörü60
Daire Başkanı
12 Şubat 2024 08:10

İnanmayan personelden birine sorsun ben sordum kalkmadı dediler kafamdan uydurmadım, bölge sistemi duruyor dedi 2024 den geçerli olacaktı normalde ama genelge duruyor dedi ben de şaşırdım sizde sorabilirsiniz

alpturk_64, 1 yıl önce

MeyM
Şef
12 Şubat 2024 08:59

sen nerde yasiyon be kardesim. bolge sistemi olsa burda bangir bangir bolge konusulurdu. sana diyen ya senin gibi ezbere yasayan biri, yada seni yer diye iyi keklemis. bakan gecen sene kaldiriyoz dedigini hicmi duymadin. ardindan yonetmeligin ciktigini hicmi gormedin. yeni yonetmelik ciktiginda bolge sistemine dair butun maddeler kaldirildi yeni uygulamaya giren maddeler girdi. eski yonetmelik duruyor diye bisey olmaz. yonetmelik tek olur, butun maddeler degismez, uzerinde cikarilan ve iptal edilenler edilir, eklenecekler eklenir. biraz bakin arastirin. ezbere yasamayin. o bunu dedi deyip inanilirmi.internet diye bir sey var. buraya bilip bilmedigin bir seyi yazana kadar emniyet atama yonetmeligi yaz oku yonetmeliginde neler var ogrenmis olursun.
gökbörü60, 1 yıl önce

Bölge sistemi kalkmadı galiba son genelgeye göre bölge sistemi duruyor , süpriz olabilir mi ??

gökbörü60
Daire Başkanı
12 Şubat 2024 09:14

Sen bakan dedi diye inanıyor musun peki hangi söz tutuldu ,, örnek 12-36 içinde tüm Türkiye'ye yazı gelmedi mi şimdi nasıl çalışıyorsun, sen nerde yaşadığını hangi kurumda çalıştığını bir daha düşün, eğer 4 bölge genelge ise yönetmelik genelgeyi kaldırır mı ? Sistemde var dediler bu uygulanacak anlamına gelmez,

MeyM, 1 yıl önce
sen nerde yasiyon be kardesim. bolge sistemi olsa burda bangir bangir bolge konusulurdu. sana diyen ya senin gibi ezbere yasayan biri, yada seni yer diye iyi keklemis. bakan gecen sene kaldiriyoz dedigini hicmi duymadin. ardindan yonetmeligin ciktigini hicmi gormedin. yeni yonetmelik ciktiginda bolge sistemine dair butun maddeler kaldirildi yeni uygulamaya giren maddeler girdi. eski yonetmelik duruyor diye bisey olmaz. yonetmelik tek olur, butun maddeler degismez, uzerinde cikarilan ve iptal edilenler edilir, eklenecekler eklenir. biraz bakin arastirin. ezbere yasamayin. o bunu dedi deyip inanilirmi.internet diye bir sey var. buraya bilip bilmedigin bir seyi yazana kadar emniyet atama yonetmeligi yaz oku yonetmeliginde neler var ogrenmis olursun.

Ilhan4060
Aday Memur
12 Şubat 2024 09:18

Devrem yenisi çıkana kadar 17/03/2022 tarihli 31781 sayılı Resmi gazetede yayımlanan 16/03/2023 tarihli ve 5306 sayılı cumhurbaşkanı yönetmeliği geçerlidir, bundada bölge sistemi falan yoktur,

gökbörü60, 1 yıl önce

İnanmayan personelden birine sorsun ben sordum kalkmadı dediler kafamdan uydurmadım, bölge sistemi duruyor dedi 2024 den geçerli olacaktı normalde ama genelge duruyor dedi ben de şaşırdım sizde sorabilirsiniz

MeyM
Şef
12 Şubat 2024 09:28

sen neyi nasil anliyosun. simdi senle oturup o onu dedi bu bunu dedi muhabbetinimi yapacagiz. ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun. zaten maksadinda bu degilmi. bolge sisteminin nasil kalktigini hicmi kulagin duymaz hicmi gozun gormez anlaminda soyluyorum. sen geriden gelmeyw devam et
gökbörü60, 1 yıl önce

Sen bakan dedi diye inanıyor musun peki hangi söz tutuldu ,, örnek 12-36 içinde tüm Türkiye'ye yazı gelmedi mi şimdi nasıl çalışıyorsun, sen nerde yaşadığını hangi kurumda çalıştığını bir daha düşün, eğer 4 bölge genelge ise yönetmelik genelgeyi kaldırır mı ? Sistemde var dediler bu uygulanacak anlamına gelmez,

gökbörü60
Daire Başkanı
12 Şubat 2024 09:39

Haksız çıkınca üzülmem devrem merak etme

MeyM, 1 yıl önce
sen neyi nasil anliyosun. simdi senle oturup o onu dedi bu bunu dedi muhabbetinimi yapacagiz. ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun. zaten maksadinda bu degilmi. bolge sisteminin nasil kalktigini hicmi kulagin duymaz hicmi gozun gormez anlaminda soyluyorum. sen geriden gelmeyw devam et

Yakutaslan1
Kapalı
12 Şubat 2024 10:38

Sicil aralığı için personeli aradım arkadaşların söylediği gibi imzada dediler evraklar sicil aralığı hakkında bilgi veremem dedi telefonu açan arkadaş bekleyip göreceğiz

YozgatlıEbucehil
Aday Memur
12 Şubat 2024 17:03

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

genelge imzalanmış. yarın açıklanması bekleniyor hayırlı olsun arkadaşlar

can1991
Memur
12 Şubat 2024 18:43

Sonunda hayırlı bir haber geldi :)
YozgatlıEbucehil, 1 yıl önce

genelge imzalanmış. yarın açıklanması bekleniyor hayırlı olsun arkadaşlar

işletme2727
Aday Memur
12 Şubat 2024 18:46

inanmıyorum bn
12 Şubat 2024 18:58