Editörler : swat3410
«9101112131415161718192021

Cr police
Aday Memur
13 Şubat 2024 20:46

İlk defa gidecekler için sormuştum

Börteçine31, 1 yıl önce
devrem mazeret tayinleri ne zaman açıklanır bilgi versen

Yakutaslan1
Kapalı
13 Şubat 2024 21:29

Modül gece mi açılır geçen senelerde nasıl olmuştu hatırlayan var mı

Gölge-Adam
Aday Memur
13 Şubat 2024 22:02

devrem, böyle her sene 2ser 2 şer mi gelecek? öyle olursa yakında 5 yılda bir tayin görmeye başlarmiyız? bu konudaki yorumun ya da bilgin varsa paylaşabilir misin?
sinanpolat22, 1 yıl önce
arkadaşlar naçizane bir öneri, kimse sallapati tercih yapmasın bu sene. herkes düşünerek adam akıllı tercih yapsın. tayincilere şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bakımsız
Aday Memur
13 Şubat 2024 22:09

Atama yönetmeliğinde polis memuru birden fazla şark yapar diyor. İki demiyor, ucu açık

sinanpolat22
Şube Müdürü
13 Şubat 2024 22:10

egm henüz ne yapmak istediğine karar verememiş gibi görünüyor. ama her sene 2'şer 2'şer gelmez diye tahmin ediyorum. doğuda personel fazlalığı varken 2012 dönüşlülere sıra gelmesine anlam veremiyorum. muhtemelen doğudan batıya dönmemek için ipka verenlerin ipkalarını kabul etmeyecekler bu sene. istanbul'u da tek grup yapmışlar, bu sene şarktan dönenlerden istanbul'a bayağı giden olacak.
Gölge-Adam, 1 yıl önce
devrem, böyle her sene 2ser 2 şer mi gelecek? öyle olursa yakında 5 yılda bir tayin görmeye başlarmiyız? bu konudaki yorumun ya da bilgin varsa paylaşabilir misin?

kocagobek
Memur
13 Şubat 2024 22:12

2. sarka gidecekler için 5/3, 4/2 devam ediyormu devrem, genelgede bununla alakalı bir şey yok,
Akgezen01, 1 yıl önce
Şubat sonu mart başı gibi

Gölge-Adam
Aday Memur
13 Şubat 2024 22:16

bu hızda giderse şark dönüşü 8-9 sene sonra tekrar şarka tabi oluruz. Bir düzene oturtsalar iyi olacak. ileriye yönelik plan yapamıyoruz. ya 2 . şarkı komple kaldırsalar . ya da ne bileyim her sene bir bir gelse. bu kadar belirsizliğin olduğu başka bir teşkilat var mıdır bilemiyorum.
sinanpolat22, 1 yıl önce
egm henüz ne yapmak istediğine karar verememiş gibi görünüyor. ama her sene 2'şer 2'şer gelmez diye tahmin ediyorum. doğuda personel fazlalığı varken 2012 dönüşlülere sıra gelmesine anlam veremiyorum. muhtemelen doğudan batıya dönmemek için ipka verenlerin ipkalarını kabul etmeyecekler bu sene. istanbul'u da tek grup yapmışlar, bu sene şarktan dönenlerden istanbul'a bayağı giden olacak.

sinanpolat22
Şube Müdürü
13 Şubat 2024 22:19

önce hiç şarka gitmeyenleri sırayla şarka gönderseler 2. şarka gerek kalmayacak. 2012'de batıda birlikte çalıştığım 220 sicilli iki abi hala ilk şarka bile gitmedi. eyt'ye hak kazandı adamlar. şarka gönderirlerse tayin parasını alıp emeklilil dilekçesi vereceğiz diyorlar. yazık bize.
Gölge-Adam, 1 yıl önce
bu hızda giderse şark dönüşü 8-9 sene sonra tekrar şarka tabi oluruz. Bir düzene oturtsalar iyi olacak. ileriye yönelik plan yapamıyoruz. ya 2 . şarkı komple kaldırsalar . ya da ne bileyim her sene bir bir gelse. bu kadar belirsizliğin olduğu başka bir teşkilat var mıdır bilemiyorum.

Gölge-Adam
Aday Memur
13 Şubat 2024 22:26

o kadar haklısın ki devrem sırası gelen gitse ikinci şarka gerek olmayacak. işte o bir defa bile şarka gitmeyenler yüzüne diğerleri onun yerine gidiyor. ne güzel dünya
sinanpolat22, 1 yıl önce
önce hiç şarka gitmeyenleri sırayla şarka gönderseler 2. şarka gerek kalmayacak. 2012'de batıda birlikte çalıştığım 220 sicilli iki abi hala ilk şarka bile gitmedi. eyt'ye hak kazandı adamlar. şarka gönderirlerse tayin parasını alıp emeklilil dilekçesi vereceğiz diyorlar. yazık bize.

sinanpolat22
Şube Müdürü
13 Şubat 2024 22:29

2017'de beni türlü ayak oyunlarıyla şarka gönderdiler.. şükür yapıp döndüm şimdi kfam rahat. beni göndertenler şimdi derde düştüler. herkesin hakkında hayırlısı olsun
Gölge-Adam, 1 yıl önce
o kadar haklısın ki devrem sırası gelen gitse ikinci şarka gerek olmayacak. işte o bir defa bile şarka gitmeyenler yüzüne diğerleri onun yerine gidiyor. ne güzel dünya

Giresunss
Aday Memur
13 Şubat 2024 22:37

2018 girişliyim batıda büyükşehirdeyim geçen sene ilk defa hazırlık geldi bu sene de ipka kabul olur mu sizce? 2. İpkam olacak

Akgezen01, 1 yıl önce
2.5 ay önce söyledim 2.şarkın kalkma ihtimali bile yok şimdi den yazıyorum herkes ipkalı ipkasız fark etmez tercihlerini iyi yapsınlar...

İdillituran
Aday Memur
13 Şubat 2024 23:48

yallah şarka yallah
Giresunss, 1 yıl önce

2018 girişliyim batıda büyükşehirdeyim geçen sene ilk defa hazırlık geldi bu sene de ipka kabul olur mu sizce? 2. İpkam olacak

mukankagan123
Aday Memur
14 Şubat 2024 00:38

"Emniyet Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yer alan yönetmelikteki değişikliklerle personelin, ilköğretim, ortaöğretim veya üniversite son sınıfa geçecek olan çocuğu olması durumunda, ipka taleplerinin kabul edilmesinin düzenlendiğini bildirdi." İyi geceler herkese, bu madde hala geçerli mi? Yönetmeliğe baktım ama göremedim. 7. sınıfa giden çocuğum var, kısmet olursa önümüzde ki yıl, son senesi olacak. Bu sene ipka versem kabul olma durumu var mı? Teşekkürler

kayseri50
Aday Memur
14 Şubat 2024 01:01

yanlış hatırlamıyorsam genelgeyi okuduğumda böyle bir ibare mevcuttu sanırım kontrol edilmesinde fayda var
mukankagan123, 1 yıl önce
"Emniyet Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yer alan yönetmelikteki değişikliklerle personelin, ilköğretim, ortaöğretim veya üniversite son sınıfa geçecek olan çocuğu olması durumunda, ipka taleplerinin kabul edilmesinin düzenlendiğini bildirdi." İyi geceler herkese, bu madde hala geçerli mi? Yönetmeliğe baktım ama göremedim. 7. sınıfa giden çocuğum var, kısmet olursa önümüzde ki yıl, son senesi olacak. Bu sene ipka versem kabul olma durumu var mı? Teşekkürler

mukankagan123
Aday Memur
14 Şubat 2024 01:03

Google dan arayınca tırnak işareti içinde ki AA haberi çıkıyor ama; genelgeye bakıyorum göremedim. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
kayseri50, 1 yıl önce
yanlış hatırlamıyorsam genelgeyi okuduğumda böyle bir ibare mevcuttu sanırım kontrol edilmesinde fayda var

kayseri50
Aday Memur
14 Şubat 2024 01:06

rica ederim genelgede "ipka işlemleri" başlığında geçiyor sanirim
mukankagan123, 1 yıl önce
Google dan arayınca tırnak işareti içinde ki AA haberi çıkıyor ama; genelgeye bakıyorum göremedim. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.

Vegamanyak
Memur
14 Şubat 2024 02:10

Abiler size bir şey sorcam bana geçen sene şark geldi batıdan doğuya ipka vermedim deprem bölgelerinide ilk 3 e yazdim ama emniyet benim yerime vermiş bu senede vermeyi düşünmüyorum yine benim yerime verirlermi bu ipkayi bunun sonu varmi izmirde trafikciyim bu arada

Ssssss11
Aday Memur
14 Şubat 2024 02:54

modül açıldı mı

Ssssss11
Aday Memur
14 Şubat 2024 02:56

hangi sicile kadar geldi bilgisi olan
14 Şubat 2024 03:47

mesaddeyim, pbs de bişey yok henüz
Toplam 416 mesaj
«9101112131415161718192021