Editörler : **sude**
15 Kasım 2023 17:44

Ücretsiz kpss kitapları

ÜCRETSİZ 14 kitap amacım birinin işi görülsün hemen hemen hiç çalışmadığımdan kitaplar çok temiz benim hocam 2020kpss ve isem evveliyat yayınları 2018kpss karışık olarak matematik türkçe tarih coğrafya vatandaşlık(tarih bilgisi yazmıyor) soru bankaları pegem 2020kpss 10 adet gy gk çözümlü deneme sınavı yargı 2020kpss 10 yıllık çözümlü çıkmış sorular isem evveliyat (tarih bilgisi yazmıyor)lisans gy gk 10 çözümlü deneme yediiklim 2018kpss tamamı çözümlü 3500 sorulu soru bankası murat yayınları 2018kpss paragraf sözel mantık ve türkçe konu anlatımı benim hocam 2020kpss türkçe video ders notları

mehal
Aday Memur
15 Kasım 2023 17:46

Pendikten adresden teslim almanız gerek

Drjacob
Aday Memur
16 Kasım 2023 19:57

Çok güzel bi şeye vesile oluyorsunuz.

canselidemirr
Aday Memur
17 Kasım 2023 00:24

ben deprem bölgesi hataydayim kitap temin ettim ama yetersiz. benim hocam elimde mevcut ama isem kaynaklarını rica edebilirim sizden

miralaypatton
Şube Müdürü
28 Kasım 2023 16:04

2024 kpss hazırlanmak için aldığım ama sınava girmekten vazgeçtiğim için kullanmadığım pegem konu anlatımı ,karakutu branş soru bankaları,tarih coğrafya vatandaşlık deneme ve 25 adet kadar gk-gy denemeden oluşan kitapları ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. istanbul içi elden şehir dışı kargoyu alıcı karşılayacak biçimde yollayabilirim.gerçekten ihtiyaç sahibi birisine giderse memnun olurum.

muhendisjeolog
Aday Memur
29 Kasım 2023 09:24

Merhaba hocam mesaj izniniz olmadığı için yazamadım size kitapları sizden alabilir miyim?
miralaypatton, 2 hafta önce

2024 kpss hazırlanmak için aldığım ama sınava girmekten vazgeçtiğim için kullanmadığım pegem konu anlatımı ,karakutu branş soru bankaları,tarih coğrafya vatandaşlık deneme ve 25 adet kadar gk-gy denemeden oluşan kitapları ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. istanbul içi elden şehir dışı kargoyu alıcı karşılayacak biçimde yollayabilirim.gerçekten ihtiyaç sahibi birisine giderse memnun olurum.

muhendisjeolog
Aday Memur
29 Kasım 2023 10:41

Benim ihtiyacım yok ama kardeşim için istiyorum umarım kitaplar duruyordur
miralaypatton, 2 hafta önce

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi