Editörler : **sude**

Kapalı
15 Kasım 2023 20:05

Aday memur istifa

hakkımda disiplin soruşturması açıldı mobbinge maruz bırakıldım şimdi istifa etmeyi düşünüyorum istifadan sonra tekrar memur olma şansım varmı

EREN0671
Aday Memur
16 Kasım 2023 09:18

Mobbinge maruz kaldıysa mobbing başvurusu yapsaydın.Veya oda değiştirme dilekçesi verseydin.İstifa edip hepten yakma kendini.Ama istifa ettikten sonra belli bir yıl tekrar memur olamıyosun diye biliyorum.

Zlltrhn
Kapalı
16 Kasım 2023 09:27

mobbing başvurusu nareye yapılır nasıl yapılır bilgin varmı
EREN0671, 3 hafta önce

Mobbinge maruz kaldıysa mobbing başvurusu yapsaydın.Veya oda değiştirme dilekçesi verseydin.İstifa edip hepten yakma kendini.Ama istifa ettikten sonra belli bir yıl tekrar memur olamıyosun diye biliyorum.

EREN0671
Aday Memur
16 Kasım 2023 09:32

Kurum sisteminden yapılabiliyor.Veya Cimere bi bak.
Zlltrhn, 3 hafta önce
mobbing başvurusu nareye yapılır nasıl yapılır bilgin varmı

Zülmeisrailehayır
Aday Memur
16 Kasım 2023 14:41

Mobbing başvurusu mu, aday memur mobbing başvurusu yapsın çok merak ediyorum sonuçlarını.

Aday memurken idare et asaletin onaylansın sonra ne yapıyorsan yap

Aday memurluk köleliktir.

Askerlik gibi düşün.

İstifa edersen sonra çok sıkıntı çekersin asalet almadan

EREN0671
Aday Memur
17 Kasım 2023 09:04

O kadar abartma.Aday memurlar insan değil mi mobbing başvurusu yapamasın.Empati kurarsan sonradan gelenler her zaman 1-0 geriden başlıyor çoğu zaman iş ortamında.Aday memurun mobing başvurusu yapması kadar doğal bir şey olamaz.

Zülmeisrailehayır, 3 hafta önce

Mobbing başvurusu mu, aday memur mobbing başvurusu yapsın çok merak ediyorum sonuçlarını.

Aday memurken idare et asaletin onaylansın sonra ne yapıyorsan yap

Aday memurluk köleliktir.

Askerlik gibi düşün.

İstifa edersen sonra çok sıkıntı çekersin asalet almadan

Zülmeisrailehayır
Aday Memur
17 Kasım 2023 10:51

Yapar yani dilekçe de yazar da ne olacağını ben yazayım

İşler iyi gitse mağdur adına ve başka birime alsalar yüksek ihtimal mobingci seften bilgi alır yeni amiri, o da magdur memuru kotuler 1- 0 olur sana 2- 0.

2- 0 ile yenik baslar maca

Dondurmesi cok da zorlasır

Sonra hep mi sen haklısın aşamasına gelir aday memur

Uzar gider liste

Egsin başını yoluna devam etsin asalet onaylanana kadar heyecan aramasın arkadaş

Burası böyle bir yer yapacak bir şey yok

Bir şeyler yapması gerekenler de yapmayacaktır.

EREN0671, 3 hafta önce

O kadar abartma.Aday memurlar insan değil mi mobbing başvurusu yapamasın.Empati kurarsan sonradan gelenler her zaman 1-0 geriden başlıyor çoğu zaman iş ortamında.Aday memurun mobing başvurusu yapması kadar doğal bir şey olamaz.

EREN0671
Aday Memur
17 Kasım 2023 11:08

Adam istifa edecem diyor.En azından mobbing başvurusu yapsın gene olmazsa olmaz zaten.

Zülmeisrailehayır, 3 hafta önce

Yapar yani dilekçe de yazar da ne olacağını ben yazayım

İşler iyi gitse mağdur adına ve başka birime alsalar yüksek ihtimal mobingci seften bilgi alır yeni amiri, o da magdur memuru kotuler 1- 0 olur sana 2- 0.

2- 0 ile yenik baslar maca

Dondurmesi cok da zorlasır

Sonra hep mi sen haklısın aşamasına gelir aday memur

Uzar gider liste

Egsin başını yoluna devam etsin asalet onaylanana kadar heyecan aramasın arkadaş

Burası böyle bir yer yapacak bir şey yok

Bir şeyler yapması gerekenler de yapmayacaktır.

Zülmeisrailehayır
Aday Memur
17 Kasım 2023 11:42

Ben de etmesin ve yapmasın sabretsin diyorum

EREN0671, 3 hafta önce

Adam istifa edecem diyor.En azından mobbing başvurusu yapsın gene olmazsa olmaz zaten.

19 Kasım 2023 22:28

niye istifa ediyorsun ki sana mobing yapanlar suçlu sen değilsin dayan sık dişini gerekirse dav aaç

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi