Editörler : "eskiyara"Pangaea
17 Kasım 2023 00:03

Norm fazlası sayfası bilgilerimi yanlış kabul edıyor

Norm fazlası atama basvuru sayfasına giriyorum her seyı tek tek yazıyorum ama sistem gırdıgınız bılgıler dogru degıldır dıyor. İdareye dedım ara ara deneyin dedı face gruplarına baktım millet takır takır gırmıs bu ne demek ben basvuru yapamaz mıyım

majesteleri7
Şube Müdürü
17 Kasım 2023 08:25

Git bulunduğun yerin atama bölümüne sor.norm fazlası atama diye sanki bütün ülkede aynı modül sistem varmış gibi buraya soruyolar.her ilin takvimi sistemi farklı.böyleleri norm fazlası da olur meslekten de olur cahil çok

memur744
Memur
17 Kasım 2023 10:12

"Atama bölümüne sormanız daha doğru olur hocam. Her ilin atama takvimi ve başvuru şekli farklı oluyor. O sebeple aradığınız cevabı burada bulamayabilirsiniz. Yönetmelik ve yazıları takip etmek de faydalı olabilir"

Söylemek istediğinizi böyle de yazabilirdiniz ama siz ilkini tetcih ettiniz. Böyle konularda yorum yapmam ama kendimi tutamadım. Bir meslektaşımız zor durumda kalmış ve akıl danışıyor. Nedenini niçinini yargılamadan bildiğimiz kadarıyla cevap veriyoruz. Bu forum bunun için var. Zaten sıkıntıda olan bir kişiyi aşağılayıp yargılayarak küçük düşürüp üzmek size ne kazandırdı merak ediyorum. Yüzünüzde anlık bir gülümseme oluştu ve mutsuz, şükürsüz, yetersiz hissettiren hayatınıza geri döndünüz tahminim. Başkalarını aşağılayarak kendinizi yükseltemezsiniz. Bırakın insanlar sorsun, araştırsın, bilgi alsın. Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. Bu kibirli üstten bakışı, herşeyiben bilirimci tavrı, ben mükemmelim siz berbatsınız yaklaşımını hepimiz çok iyi tanıyoruz maalesef. Karşılaştık. Ve hızla uzaklaştık. Sizin adınıza üzgünüm...

majesteleri7, 3 hafta önce

Git bulunduğun yerin atama bölümüne sor.norm fazlası atama diye sanki bütün ülkede aynı modül sistem varmış gibi buraya soruyolar.her ilin takvimi sistemi farklı.böyleleri norm fazlası da olur meslekten de olur cahil çok

rabia edebiyat
Aday Memur
17 Kasım 2023 12:13

Üslubunuz ve yaklasımınız ıcın cok tesekkur ederım sıze. Evet atama biriminden bilgi aldım boyle cevap bekliyor insan bazen aklı duruyor veya ne bileyim caresız kaldıgı anlar oluyor yukarıdaki sahsı da insanlığına bırakıyorum. Kendisi tam ne vaziyette bilmem ama karsındaki insana kaba davranmakla anca kalp kırarsınız ki benim de oyle oldu zaten canım burnumda ister istemez hassasım biraz biz ınsanlar birbirimize ıyı davransak ne kaybederiz bilmem. Soyleyecek sey cok da vicdanlı davranmak lazım

memur744, 3 hafta önce

"Atama bölümüne sormanız daha doğru olur hocam. Her ilin atama takvimi ve başvuru şekli farklı oluyor. O sebeple aradığınız cevabı burada bulamayabilirsiniz. Yönetmelik ve yazıları takip etmek de faydalı olabilir"

Söylemek istediğinizi böyle de yazabilirdiniz ama siz ilkini tetcih ettiniz. Böyle konularda yorum yapmam ama kendimi tutamadım. Bir meslektaşımız zor durumda kalmış ve akıl danışıyor. Nedenini niçinini yargılamadan bildiğimiz kadarıyla cevap veriyoruz. Bu forum bunun için var. Zaten sıkıntıda olan bir kişiyi aşağılayıp yargılayarak küçük düşürüp üzmek size ne kazandırdı merak ediyorum. Yüzünüzde anlık bir gülümseme oluştu ve mutsuz, şükürsüz, yetersiz hissettiren hayatınıza geri döndünüz tahminim. Başkalarını aşağılayarak kendinizi yükseltemezsiniz. Bırakın insanlar sorsun, araştırsın, bilgi alsın. Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. Bu kibirli üstten bakışı, herşeyiben bilirimci tavrı, ben mükemmelim siz berbatsınız yaklaşımını hepimiz çok iyi tanıyoruz maalesef. Karşılaştık. Ve hızla uzaklaştık. Sizin adınıza üzgünüm...

rabia edebiyat
Aday Memur
17 Kasım 2023 12:14

Ki benim okulumun hatası bu benim hatam da degıl!

majesteleri7
Şube Müdürü
17 Kasım 2023 16:09

Özür dilerim hocalarım sabah ben de bi şeye kızmıştım.

memur744
Memur
17 Kasım 2023 19:05

Bunun anlık bir hata olmasına sizin adiniza sevindim hocam. Hepimiz insanız tabii olabiliyor boyle şeyler. Ben de ağır konuştuysam ozür dilerim. Umarım değerli hocamızın sorunu en kısa sürede çözülür. Iyi akşamlar diliyorum.

Özür dilerim hocalarım sabah ben de bi şeye kızmıştım.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi