Editörler : "eskiyara"Pangaea
17 Kasım 2023 22:34

İdareciler önlük giyecek mi?

bir çok idareci serbest kıyafet geliyor onlarada önlük geliyor mu

Unutmasakinevlat
Aday Memur
17 Kasım 2023 22:36

bizim müdür kotla geliyor ya önlük giyecek ya da takım elbise serbest kıyafet gelemez artik.

muallim_34
Genel Müdür
17 Kasım 2023 22:47

Takım giyiyoruz yeter.

Unutmasakinevlat
Aday Memur
17 Kasım 2023 23:22

ben takım giyen idareci görmüyorum.Artik isteye isteye olmasa bile seve seve gidecekler.Yoksa öğretmene önlük giy dayatması yapamazlar.

difficulties
Şube Müdürü
17 Kasım 2023 23:44

İsteyen istediği gibi gelir. sana zaten önlük dayatması yapamazlar.

Kagiş
Müsteşar
17 Kasım 2023 23:53

Parmak arası terlik ve şortla devam!)) Yağlı saçlar, kirli sakal ve sararmış, kırık, bakımsız dişler de cabası!

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 00:15

ve pis koku
Kagiş, 3 hafta önce

Parmak arası terlik ve şortla devam!)) Yağlı saçlar, kirli sakal ve sararmış, kırık, bakımsız dişler de cabası!

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
18 Kasım 2023 01:07

İdareciler ne yaptı size :) onlar şortla gelecekmiş::)

fb88
Şef
18 Kasım 2023 09:51

Ne öğretmenin ne de ideece in kıyafeni kimse karışamaz

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 10:03

ilçe mem bütün öğretmenler önlük giysin diyecek.O zaman müdür bize giymemizde ısrar edecek.Kendisi na yapacak kotla mi gelebilecek.seve seve giyecek
SorunCevaplayıN, 2 hafta önce

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 10:12

Hocam bizim idareciler okula ilçe mem veya kaymakam geldiğinde ayakları titriyor. Amirler okula geleceğinde sabah 08.30 dan itibaren okulun bahçe kapısında bekliyorlar.Onluk giyinsin dendiğinde siyah önceden ilkokulda giyilen siyah önlüğü bile giyerler.
SorunCevaplayıN, 2 hafta önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
18 Kasım 2023 10:33

Ne bu koltuk sevdası millette ki :,)) bizim burda kimse idareci olmak istemiyor

Unutmasakinevlat, 2 hafta önce
Hocam bizim idareciler okula ilçe mem veya kaymakam geldiğinde ayakları titriyor. Amirler okula geleceğinde sabah 08.30 dan itibaren okulun bahçe kapısında bekliyorlar.Onluk giyinsin dendiğinde siyah önceden ilkokulda giyilen siyah önlüğü bile giyerler.

Fatih TURAB
Aday Memur
18 Kasım 2023 11:20

Arkadaşlar abartmayın. önlükler sadece tavsiye. isteyen giyer isteyen giymez. Bir zorunluluk yok.

feridun74
Memur
18 Kasım 2023 13:37

haıyır, idareciler önlük giymeyecek, giymemeli. ama onlar da grand tuvalet, takım elbise, karavat giymeli. bir iyaretçi veya vatandaş, bir kuruma girdiğinde kim müdür, kim öğretmen, kim hizmetli, kim öğrenci şu an tanıyamıyor çünkü kıyafetler arasında fark yok. fark olmalı, herkes kendi kıyafetini giymeli. kıyafetten belli olmalı.

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 14:18

bir amir cevabı sanki. idareciler takımları hazırlayın.
feridun74, 2 hafta önce

haıyır, idareciler önlük giymeyecek, giymemeli. ama onlar da grand tuvalet, takım elbise, karavat giymeli. bir iyaretçi veya vatandaş, bir kuruma girdiğinde kim müdür, kim öğretmen, kim hizmetli, kim öğrenci şu an tanıyamıyor çünkü kıyafetler arasında fark yok. fark olmalı, herkes kendi kıyafetini giymeli. kıyafetten belli olmalı.

highaltitude
Aday Memur
18 Kasım 2023 16:13

İdareciler giymez ders saatleri haricinde,öğretmenlerin giymesi gerekir

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 16:22

o zaman bana kimse önlük giy diyemez.ben de derim ki sen takım elbise giymek zorundasın
highaltitude, 2 hafta önce

İdareciler giymez ders saatleri haricinde,öğretmenlerin giymesi gerekir

fb88
Şef
18 Kasım 2023 16:52

İlçe MEM giyin diyemez.sendikaların kararı var.ayroca müdür benim yasal hakkıma karışamaz .babasının çiftliği değil okul.babasının çiftliği sanan idarecilere de hakkını arayan öğretmen gerekeni resmi yollar ile yapar.kimse kimseye mobbing uygulanamaz.ama bizim öğretmenlerin bir kısmı idareciye itaat ettiği için onlar denileni yapar

ilçe mem bütün öğretmenler önlük giysin diyecek.O zaman müdür bize giymemizde ısrar edecek.Kendisi na yapacak kotla mi gelebilecek.seve seve giyecek

highaltitude
Aday Memur
18 Kasım 2023 16:56

Dersin, idareci de sana takım elbise üstüne önlük giymeni söyler :)

o zaman bana kimse önlük giy diyemez.ben de derim ki sen takım elbise giymek zorundasın

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 16:58

Hocam müdürü kim takar ilçe mem ve kaymakamlık emir verir liste ister listeye girmek pek iyi olmuyor.
fb88, 2 hafta önce

İlçe MEM giyin diyemez.sendikaların kararı var.ayroca müdür benim yasal hakkıma karışamaz .babasının çiftliği değil okul.babasının çiftliği sanan idarecilere de hakkını arayan öğretmen gerekeni resmi yollar ile yapar.kimse kimseye mobbing uygulanamaz.ama bizim öğretmenlerin bir kısmı idareciye itaat ettiği için onlar denileni yapar

Unutmasakinevlat
Aday Memur
18 Kasım 2023 17:00

karşıma gelecek müdür kot ve tişörtle bana önlük giy diyecek ne derim tahmin et.
highaltitude, 2 hafta önce

Dersin, idareci de sana takım elbise üstüne önlük giymeni söyler :)

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi