Editörler : "eskiyara"Pangaea
19 Kasım 2023 15:23

Yüksek Lisans Mezunu Öğretmenler Hakkında

Merhabalar. Yüksek lisans mezunu öğretmen adayları atandıklarında uzman öğretmen olarak mı atanıyorlar yoksa 10 yılı doldurmaları mı gerekiyor? Eğer ikincisi ise lisans mezunu ile yüksek lisans mezunu öğretmen arasında ne fark oluyor?

tonya61
Aday Memur
19 Kasım 2023 15:27

10 yıl sonra sınavsız şekilde uzman oluyorsunuz.Şu anlık avantajı ise ek dersi %7 artırımlı alıyorsunuz.

ozclkrum
Aday Memur
19 Kasım 2023 15:31

Cevapladığınız için teşekkürler. Neredeyse formalite şeklinde yapılan bir sınavdan muaf tutmuşlar sağ olsunlar. Eğitim almanın, kendini yetiştirmenin kıymeti ne yazık ki bilinmiyor.

tonya61, 2 hafta önce
10 yıl sonra sınavsız şekilde uzman oluyorsunuz.Şu anlık avantajı ise ek dersi %7 artırımlı alıyorsunuz.

Kamu3491
Aday Memur
19 Kasım 2023 18:00

Kasım ara tatili 1 hafta uzatılsın

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 18:20

Sanki yuksek lisans olunca ne oluyor ? Ne araştırman var :) neyi buldun :)

ozclkrum, 2 hafta önce

Cevapladığınız için teşekkürler. Neredeyse formalite şeklinde yapılan bir sınavdan muaf tutmuşlar sağ olsunlar. Eğitim almanın, kendini yetiştirmenin kıymeti ne yazık ki bilinmiyor.

19 Kasım 2023 18:30

Sen de o kadar gereksizsin ki, israfsın resmen.

SorunCevaplayıN, 2 hafta önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 18:49

İsi gücü para olan. Mesleğinde hiçbir basari saglayamamis biri olan sen mi söylüyorsun bunu :) babana saygi gostermiyorsun sen daha :)

mastermusician, 2 hafta önce

Sen de o kadar gereksizsin ki, israfsın resmen.

Kagiş
Müsteşar
19 Kasım 2023 18:49

Yüksek lisanslı ya da doktoralı olmak demek illâki bir şey bulmak, keşfetmek ya da icat etmek değildir ahbap!!?)) Yoksa memleket icatlar çöplüğüne dönerdi yahu!

19 Kasım 2023 18:53

Ayna karşısındasın sanırım şu an. Kendinle mi konuşuyorsun. Tipini de gözden geçir hazır oradayken. Vakit kaybetme.

İsi gücü para olan. Mesleğinde hiçbir basari saglayamamis biri olan sen mi söylüyorsun bunu :) babana saygi gostermiyorsun sen daha :)

Velocıraptor
Genel Müdür
19 Kasım 2023 18:53

branşla %100 ilgisi olmayan yüksek lisansların tamamının iptal edilmesi lazım. devlet kaynakları heba edilmemeli.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 18:54

Aynen ilkokul 3 espirilerinden seviyen belli :) sen yüksek lisans değil doktora yapsan nolur :) daha aile egitimin tamamlanmış:)

Ayna karşısındasın sanırım şu an. Kendinle mi konuşuyorsun. Tipini de gözden geçir hazır oradayken. Vakit kaybetme.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 18:56

Araştırma? Onu atlamışsın. Tezi birsey üzerine yazmasi lazım ya hani :)

Kagiş, 2 hafta önce

Yüksek lisanslı ya da doktoralı olmak demek illâki bir şey bulmak, keşfetmek ya da icat etmek değildir ahbap!!?)) Yoksa memleket icatlar çöplüğüne dönerdi yahu!

19 Kasım 2023 18:59

Peki % 200 ilgili olanlar için bir fikrin var mı dostum? Bunun için de katkı vermelisin bak.

Velocıraptor, 2 hafta önce

branşla %100 ilgisi olmayan yüksek lisansların tamamının iptal edilmesi lazım. devlet kaynakları heba edilmemeli.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 19:01

Sana lisans diploması bile fazla :) git köşe de oyna :)

Peki % 200 ilgili olanlar için bir fikrin var mı dostum? Bunun için de katkı vermelisin bak.

19 Kasım 2023 19:05

Bak ayna karşısında olduğunu tescilledin gördün mü? İlkokul milkokul derken daha yazmayı bilmiyorsun. "ma" hecesini yutmuşsun aceleyle. Heyecan mı yaptın hayırdır? Yazdığını önce oku hele. Aceleyle gönderme iletilerini. Kötü duruma düşürme kendini. Sakin ol. :)))

Aynen ilkokul 3 espirilerinden seviyen belli :) sen yüksek lisans değil doktora yapsan nolur :) daha aile egitimin tamamlanmış:)

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 19:08

İlk 3 :) ahlak okul öncesi:) babaya saygı 0 :) ne olacak senin bu halin çalgıcı:) sürekli bir ağlama hali. Matematik desen yok. Eşinin eteğinin altına saklanıp zorunlu hizmet yapmamalar. Senin yerinde olsam sokağa çıkmam:)

Bak ayna karşısında olduğunu tescilledin gördün mü? İlkokul milkokul derken daha yazmayı bilmiyorsun. "ma" hecesini yutmuşsun aceleyle. Heyecan mı yaptın hayırdır? Yazdığını önce oku hele. Aceleyle gönderme iletilerini. Kötü duruma düşürme kendini. Sakin ol. :)))

19 Kasım 2023 19:24

Oturduğun yerden yazmamalısın bak. Bence ayağa kalkıp dene bir de. Dur dur, yoksa içerledin mi sen, üzüldüm bak şimdi. Vah vah. Tüh tüh. Püh püh. :)))

İlk 3 :) ahlak okul öncesi:) babaya saygı 0 :) ne olacak senin bu halin çalgıcı:) sürekli bir ağlama hali. Matematik desen yok. Eşinin eteğinin altına saklanıp zorunlu hizmet yapmamalar. Senin yerinde olsam sokağa çıkmam:)

19 Kasım 2023 19:58

Kil tabletin üzerine yazıyorlar çivi yazısıyla. Sen anlarsın. :))

Araştırma? Onu atlamışsın. Tezi birsey üzerine yazmasi lazım ya hani :)

19 Kasım 2023 21:04

okumanın, kendini geliştirmenin, ilim sahibi olmanın bu kadar değersizleştirildiği bir devir daha yaşanmamıştır. Yazık güzel ülkeme!

ozclkrum
Aday Memur
19 Kasım 2023 22:42

Merhabalar. Kendi branşımda tezli yüksek lisans eğitimimi tamamladım. İcat veya keşif yapmadım ancak alanımla ilgili daha önce çalışılmamış bir konuda tez yazdım. Kopyala-yapıştır usulle tez yazmadım. Emek verdim. Lisans yıllarımdan itibaren üç yabancı dil öğrendim. Şimdi özel bir kurumda öğretmenlik yaparken hem KPSS için hem de doktora sınavları için çalışmalarıma devam ediyorum. Bütün bunları ilk önce kendim için yaptım ve yapıyorum. Verdiğim emeklerimin karşılığını en çok öğrencilerimde görüyorum. Şu ana kadar boşa çalışmadığımı onlar sayesinde anlıyorum. Burada kimliği belirsiz birinin beni takdir edip etmemesinin hiçbir önemi yok. Siz dalga geçmeye ve tahkir etmeye devam edebilirsiniz.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Kasım 2023 23:54

Sesin gelmiyor :) etegin arkasından çık:) ordan olmaz :)

Oturduğun yerden yazmamalısın bak. Bence ayağa kalkıp dene bir de. Dur dur, yoksa içerledin mi sen, üzüldüm bak şimdi. Vah vah. Tüh tüh. Püh püh. :)))

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi