Editörler : **sude**
19 Kasım 2023 20:14

Kadro yakanların mevcut memurluğu da yansın

Merhaba, bazı arkadaşlar sözleşmeli olarak çalışırken başka kurumlardaki sözleşmeli alımlara başvuruyorlar. Kurumlar, şartlar arasında 'Eğer başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışıyorsanız, bu kadroya başvuramazsınız.' diye belirtiyor. En son SGK alımında bunu yaşadık. SGK, bir duyuru daha yayınladı. Yani, eğer şartları okuyup anlamadılarsa, zaten okuduğunu anlamayan bir kişi memur olamaz. Yok, okuyup anladı da kasıtlı olarak ihlal ettiyse, burada art niyet vardır. Artık, kadro yakanların hem kazandığı hem de mevcut çalıştığı memurluk yansın, görevden atılsınlar.

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
20 Kasım 2023 17:04

Başka bir isteğin var mi? Hatta müebbet hapise atacaksın ömür boyu surunsunler, ah idam olacaktı ki idam edecen sallandıracan hepsini bak bakalim bi daha yapiyorlar mi.

20 Kasım 2023 21:55

sende kadro yakanlardansın herhalde nedir bu tepkin

Kpsbirincisi, 3 hafta önce

Başka bir isteğin var mi? Hatta müebbet hapise atacaksın ömür boyu surunsunler, ah idam olacaktı ki idam edecen sallandıracan hepsini bak bakalim bi daha yapiyorlar mi.

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
21 Kasım 2023 14:33

Kadro yakmamak için 1 yıl bekledim ben istediğim yer açılsın diye. İstediğim yere atanabilecek puanım da vardı istesem boş beklemiyim geçici olarak şuraya atanıp çalışayım diyebilirdim.

temelbilimler, 3 hafta önce

sende kadro yakanlardansın herhalde nedir bu tepkin

Mel07m
Aday Memur
21 Kasım 2023 16:00

Gerçekten tek bi kadroyu bekleyip kadro yakmadiysan allah gonlune göre versin

Ayrica arkadasa katılıyorum alinan puan tek bi atama için gecerli olmali atandığı an puani geçerliligini kaybetmeli oyle olsa bos boğazlar keyfi tercih veremez hakeden herkeste atanir

Kpsbirincisi, 3 hafta önce

Kadro yakmamak için 1 yıl bekledim ben istediğim yer açılsın diye. İstediğim yere atanabilecek puanım da vardı istesem boş beklemiyim geçici olarak şuraya atanıp çalışayım diyebilirdim.

BİRGAİPYOLCU
Aday Memur
29 Kasım 2023 11:44

Mevcut memurluğu yanmasın o kadar değil de puanın tek atamada geçerli olması kanaatindeyim.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi