Editörler : **sude**
19 Kasım 2023 21:47

Tavsiye bekliyorum siz olsanız ne yol izlerdiniz

merhaba büyüklerim. benim yaşım 26. askerden döndükten beridir düzgün bir iş bulamadım. yani bir süre bir yerde çalıştım fakat geçiciydi. branşım sosyoloji. bende zamanım boşa gitmesin diye kpss ye çalışmaya başladım yaklaşık 2 aydır. ama bazen cidden sıkılıyorum haftaiçi resmen millet sormasın diye dışarı çıkmıyorum iş konularını vs. yani iş arayışım devam ediyor tabiki, ancak yaşadıgım yerde genelde düz işçi alımları oluyor nadiren de beyaz yaka vs tarzı. hani işe gireyim ne olursa olsun bi yerden başlıyım diyorum ama diğer yandan kalıcı iş için en azından biraz nasıl desem beyaz yaka tarzı bişeyler katacak iş olsun diyorum. düşüncem bu şekilde, kesinlikle iş ayırt etmem sadece çok eziliyorum bu düşüncelerden çünkü hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum. buraya yazmak istedim tecrübeli olanlardan bişeyler duymak istedim. saygılar hepinize.

Cagana53
Aday Memur
19 Kasım 2023 22:47

sana tavsiyem sınava kadar bir fiil çalış alabileceğin en iyi puanı al.

19 Kasım 2023 23:35

kardeşim sınava kadar günde 12 saat çalış al 86 87 puanını atan git birdaha özel sektörle ugraşma bırak bir yıl işsiz desinler kimseye kafayı takma

happydays000
Aday Memur
20 Kasım 2023 13:33

kardeş iş arıyorum de o zaman. kpss çalıştığını deme sonra kaç puan aldın hala daha atanamadın mı diyecekler. daha baskı oluşturacaklar üstünde. bunları düşünürsen kaybedeceğin yılların olur. kendini bilen en iyi sensin. dışardakiler boş konuşuyor onları hiç ciddiye alma.

plkas
Aday Memur
20 Kasım 2023 14:30

hocam zaten öyle diyorum sınavı desem yine boş boş konuşacaklar insanın harbiden cok sinirini bozuyor bu durum. ömür törpüsüymüş cidden bu durumlar.

happydays000, 2 hafta önce

kardeş iş arıyorum de o zaman. kpss çalıştığını deme sonra kaç puan aldın hala daha atanamadın mı diyecekler. daha baskı oluşturacaklar üstünde. bunları düşünürsen kaybedeceğin yılların olur. kendini bilen en iyi sensin. dışardakiler boş konuşuyor onları hiç ciddiye alma.

plkas
Aday Memur
20 Kasım 2023 14:32

hocam tavsiyen varmı çalışma planı olarak, konu tekrarıdır veya soru çözümleridir. mesela her günü bölüp konu tekrarı veya soru çözümlerini nasıl ayırabilirim vs tarzı.

temelbilimler, 2 hafta önce

kardeşim sınava kadar günde 12 saat çalış al 86 87 puanını atan git birdaha özel sektörle ugraşma bırak bir yıl işsiz desinler kimseye kafayı takma

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi