Editörler : "eskiyara"Pangaea
20 Kasım 2023 12:54

10 yılını dolduran tüm öğretmenler başöğretmenliğe başvurabilmeli.

Uzmanlıkta geçirilen süre dikkate alınmadan 10 yılını dolduran başöğretmen olmalı, uzman öğretmenlik 5 yıla düşürülmeli

Prettyhatun
Memur
20 Kasım 2023 12:56

Ömk yasasında değişiklik yapılacağı için bu konu gündeme gelmeli, maaşımız en azından bir nebze iyileşir, zaten ek dersler çok düşük kaldı

ice.mann
Aday Memur
20 Kasım 2023 15:53

o iş öyle olmuyor maalesef. Uzmanlığın başlangıç süresinden itibaren sayılıyor.

Benzer diğer sınıflardaki unvanlar için de geçerli.

Ek ders konusuna katılıyorum çok düşük kaldı. En az yüzde 100 zam olmalı ek derse.

Prettyhatun
Memur
20 Kasım 2023 16:35

O iş öyle olmuyor diye birşey yok, kanun düzenlenirse olur niye olmasın, ayrıca uzmanlık 5 yıla düşerse ve 5 yıl uzmanlıkta kalınması gerekir denilirse o zaman 5. Yılında uzman olan 10. Yılında başöğretmen olurken, şimdi uzman olan 15. Yılında 5. Yılında uzman olanla aynı zamanda başöğretmen olmuş oluyor ve bu haksızlık olur

ice.mann, 2 hafta önce

Ek ders konusuna katılıyorum çok düşük kaldı. En az yüzde 100 zam olmalı ek derse.

herkepşef
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 16:49

Giden bakanımız Sayın Mahmut Özer bu sözü vermişti neden olmasın.10 yılını dolduran başöğretmenlik sınavına girebilmeli.20 yıllık öğretmenim 30 yıl dolunca başöğretmenlik gelecekse gelmesin daha iyi.

ice.mann, 2 hafta önce

Prettyhatun
Memur
21 Kasım 2023 11:42

Herkesin destek vermesi gerekiyor

ice.mann
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:44

Neden eksi aldım anlamadım ama ben kanundaki düzenlemeyi söyledim. Yoksa süreler istenirse elbette değiştirilebilir

Prettyhatun
Memur
21 Kasım 2023 16:44

Şunu için eksi aldın, kanunu gayet iyi biliyorum ben de, zaten düzenlenmesinden bahsediyorum, düzenlenmezse zaten olmaz, benim ki bir ümit :)

ice.mann, 2 hafta önce

Neden eksi aldım anlamadım ama ben kanundaki düzenlemeyi söyledim. Yoksa süreler istenirse elbette değiştirilebilir

halis4242
Genel Müdür
21 Kasım 2023 17:52

Uzmanlık için 5 ise doğal olarak başöğretmenlik için de tabii ki olması gereken 10 yıl muddetidir!??

Sen uzmanlığa gelince 10'dan 5'e düşür, başöğretmenliğe gelince 20'de bırak veya 15"e düşür, bu olacak iş değildir!!?

Ama ülkemizde maalesef kararlar tek kişinin dudakları arasından çıkan tek kelimeyle verilmektedir, bunlarda mantık aramak imkansızdır!!?

Osman2019
Aday Memur
22 Kasım 2023 17:20

Aynen öyle ama maalesef destek yok

Prettyhatun, 2 hafta önce

Herkesin destek vermesi gerekiyor

Prettyhatun
Memur
22 Kasım 2023 18:59

Ben de anlamıyorum neden buna destek vermiyorlar

Osman2019, 2 hafta önce

Aynen öyle ama maalesef destek yok

Matece
Aday Memur
23 Kasım 2023 00:02

Seçim öncesi uzmanlık 5 başöğretmenlik 10 yıla düşürülmesi sözü verilmişti ama artık imkansız

Matece
Aday Memur
23 Kasım 2023 00:03

Yeni düzenleme geliyor böyle yapılacak olsaydı neden düzenleme gelsin direk yaparlardi

23 Kasım 2023 07:58

Çünkü belli bir yılı dolduran bazı öğretmenler bu devrecilik olayını seviyor öğretmenim ondan dolayı sana eksi veriyorlar :) alt tarafı bir ünvan ama bazıları için çok şey ifade ediyor :)

Prettyhatun, 2 hafta önce

Ben de anlamıyorum neden buna destek vermiyorlar

Prettyhatun
Memur
06 Aralık 2023 11:20

Yeni kanun düzenlenmeden önce bu konuda kamuoyu oluşmalı, gündeme gelmeli bu konu, kanun bu yönde çıkarsa tüm uzmanlar başöğretmen olur, destek vermelisiniz

bulaşşıkk
Memur
06 Aralık 2023 14:07

Şu pelin gökhana özel bi kanun çıkarın da uzman olmadan başöğretmen olsun biz de kurtulalım çenesinden.

Prettyhatun, 11 saat önce

Yeni kanun düzenlenmeden önce bu konuda kamuoyu oluşmalı, gündeme gelmeli bu konu, kanun bu yönde çıkarsa tüm uzmanlar başöğretmen olur, destek vermelisiniz

Prettyhatun
Memur
06 Aralık 2023 14:12

Gökhan ben değilim bir türlü anlamadın, taktın kafayı, adamın adını geçirme

bulaşşıkk, 8 saat önce

Şu pelin gökhana özel bi kanun çıkarın da uzman olmadan başöğretmen olsun biz de kurtulalım çenesinden.

bulaşşıkk
Memur
06 Aralık 2023 14:16

Hee taam taam sen değilsin ;)

Prettyhatun, 8 saat önce

Gökhan ben değilim bir türlü anlamadın, taktın kafayı, adamın adını geçirme

Prettyhatun
Memur
06 Aralık 2023 15:05

Hiç komik değilsin, çok sıkıcısın

bulaşşıkk, 8 saat önce

Hee taam taam sen değilsin ;)

bulaşşıkk
Memur
06 Aralık 2023 15:47

Gökhan abi nerelerde hiç gözükmüyor bu aralar. Selamı ilet kendisine :)

Prettyhatun, 7 saat önce

Hiç komik değilsin, çok sıkıcısın

Prettyhatun
Memur
06 Aralık 2023 18:18

Gökhan nerde ben nerden bileyim? Sen neden sürekli benim başlığımda konuyu değiştirip anlamsız şeyler yazıyorsun? Sen başöğretmen olmak istemiyor musun?

bulaşşıkk, 6 saat önce

Gökhan abi nerelerde hiç gözükmüyor bu aralar. Selamı ilet kendisine :)

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi