Editörler : "eskiyara"Pangaea
20 Kasım 2023 13:07

Maaş karşılığını dolduramayan öğretmene idari görev

Merhaba arkadaşlar ben meslek öğretmeniyim en az 20 saat derse girmem gerekiyor maaş karşılığını doldurmam için. Ancak bulunduğum okulda şuan sadece 2 saatlik dersim var ve okul müdürüm 18 saat idari görev yazmış. Fakat ilçede bulunan başka okulda girebileceğim ders var. Bu durumda ne yapabilirim. Görevlendirme istediğimi söyledim 1 aydır öteliyor, idari görev adı altında bir şey yapmıyorum okulda oturuyorum sadece. Ben dersime girmek istiyorum

Prettyhatun
Memur
20 Kasım 2023 13:19

Hocam okulda oturmanı kim söyledi müdür mü? Nöbeetin olduğun gün oturursun onun dışında niye oturasın ? Ders programınızda yazıyor diye oturuyorsanız oturmayın, okul müdürü size dedimi oturun diye? Veyahut bir görev verdi mi? Görev vermediyse ne diye oturuyorsunuz okulda

sosyalciögrtm
Aday Memur
20 Kasım 2023 14:22

Başka bir okuldan girebileceginiz ders varsa idari görev veremez diye biliyorum. Maaş karşılığınızın dolmadığını ve filanca okulda görevlendirme olarak derse girmek istediğinizi belirten bir dilekçe ile MEM'e başvurunuz.

20 Kasım 2023 14:46

20 Kasım 2023 14:56

öğretmensiniz , kadronuzun görevi olan öğretmenlik dışında size başka görev verilemez. Müdürünüz öğrenmen kökenli ise sizi anlaması ve sizin kadronuzun görev tanımını bilmesi gerekir. İdari görev de neymiş , öğretmene başka görev verilemez. İdari görev ,uçu açıktır ne olduğu belirsiz olup çok kötüye kullanılabilir. Görevi kötüye kullanma suçu işlendiğini düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz.

pisuanzi
Memur
20 Kasım 2023 17:52

Tabii ki de maaş karşılığını dolduramayan öğretmenlere idari görev yazılır, bu idari göreve karşılık maaşınızı alırsınız, normlar yeni güncellendi hocam istanbul'da daha birkac hafta oldu norm fazlasi ogretmen bilgilerini isteyeli, sizin adiniz da yollanmistir merak etmeyin yakinda bir sonuc gelir, okul muduru sizi ilceye bildirmek zorunda yoksa devleti zarara ugratmaktan sorusturma gecirecegini bilecek kadar kafasi calisiyordur merak etmeyin:)

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi