Editörler : "eskiyara"Pangaea
20 Kasım 2023 14:25

Eskişehir - Banka promosyonu

İŞ bankası 3500 lira teklif etti 2 senelik içn yanlış duymadınız :) Öğretmenlere biçilen değer hele ki eskişehir'de tamamen fiyasko

xxlarge-
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 14:58

Şöyle bir duyum aldım . Doğru mu yoksa yanlış mı bilmiyorum. Sanırım Bankalar kendi aralarında anlaşmışlar. Atıyorum A ilinin B ilçesini bir banka alacak. Öteki bankalar oraya yüksek vermeyecek. Bankalar ilçe ilçe anlaşmış. Diyorlar. Sadece bir duyum.

birumuttanesi
Aday Memur
20 Kasım 2023 14:59

yapı kredi 12700 dedi en son bu bile çok çok az

turkceogretm
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 15:06

dogrudur. 15bine yakın öğretmeni olan bir ilde gerçekten korkunc şeyler oluyor öğretmenler için ki ocak ayında zam gelecek maaşlara bankaların en az 30k vermesi lazım hatta 30 ile girmeleri lazım ihaleye hiçbir halt olmaz bizim camiamızdan

xxlarge-, 2 hafta önce

Şöyle bir duyum aldım . Doğru mu yoksa yanlış mı bilmiyorum. Sanırım Bankalar kendi aralarında anlaşmışlar. Atıyorum A ilinin B ilçesini bir banka alacak. Öteki bankalar oraya yüksek vermeyecek. Bankalar ilçe ilçe anlaşmış. Diyorlar. Sadece bir duyum.

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
20 Kasım 2023 15:18

"Hiç bir halt olmaz bizim camiamızdan" demişsiniz. Bankadan daha fazla promosyon almak için neler yapmak gerekiyor? Çözüm önerileriniz nedir?

turkceogretm, 2 hafta önce

dogrudur. 15bine yakın öğretmeni olan bir ilde gerçekten korkunc şeyler oluyor öğretmenler için ki ocak ayında zam gelecek maaşlara bankaların en az 30k vermesi lazım hatta 30 ile girmeleri lazım ihaleye hiçbir halt olmaz bizim camiamızdan

turkceogretm
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 15:47

Tüm öğretmenler tüm sendikalar bu konuda karar birliği alıp tek yumruk olacaklar? Daha fazla ses cıkaracaklar? Başka meslek grupları kendilerini nasıl ciddiye aldırıyorlarsa onları örnek alacaklar? Daha sayayım mı

alparslan..., 2 hafta önce

"Hiç bir halt olmaz bizim camiamızdan" demişsiniz. Bankadan daha fazla promosyon almak için neler yapmak gerekiyor? Çözüm önerileriniz nedir?

turkceogretm
Şube Müdürü
20 Kasım 2023 15:52

Siyasetten ellerini eteklerini çekip öğretmenleri düşünecekler. Gerekirse tüm sendika başkanları bakanlıga gidip bu iş için mücadele edecekler ama her biri başka işlerle uğraşıyorlar hiçbirisinin tam manasıyla öğretmeni düşündüğü yok. Hepsinin amacı yetkili sendika olup daha çok öğretmen kazanmak. Canlı izledim eskişehir ihalesini. Bir tane sendika başkanı bir şeyler anlattı konu ile ilgili en ufak teknik bilgisi yok. Bu adamlar bu yüksek maaşları neden alıyor? Bizi temsil edecekler sözde ama mevzuatı bankaların bu durumla ilgili işleyişlerine dair en ufak bilgileri yok. Öyle laf olsun diye toplanıp 240p video izletiyorlar bize. Sİtemim bizi temsil edemeyen sendikalara üzerinize bir şey alınmanıza gerek yok

Tüm öğretmenler tüm sendikalar bu konuda karar birliği alıp tek yumruk olacaklar? Daha fazla ses cıkaracaklar? Başka meslek grupları kendilerini nasıl ciddiye aldırıyorlarsa onları örnek alacaklar? Daha sayayım mı

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
20 Kasım 2023 18:04

15700 ile yapıkredi de kaldı. sendikalar kabul etmedi. ancak milli eğitim müdürlüğü banka ile görüşecek olmazsa haftaya yeni ihaleye çıkılacak.

Velocıraptor
Genel Müdür
20 Kasım 2023 19:40

50 kere söyledik birine muhtaç olursan istediği gibi değnekler seni.

meb derhal harekete geçmeli ve oyakbank gibi finansal bir yapı kurulmalı.

başta öğretmenler olmak üzere, sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetleri gibi kamu kuruluşlarının promosyon ,emeklilik gibi haklarını korumalı.

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
21 Kasım 2023 15:01

Saydığım dediğiniz şeylerin olması ütopya bile değil. 1 milyon insan binlerce fikir var siz bir araya gelsinler diyorsunuz. İnsanın olduğu her yerde de bu doğal bir durum. İşin çözümü merkezi olarak bu işi halletmek. Emniyet personeli geçen yıl yaklaşık 30.000 TL aldı. Anlaşmayı ülke geneli yaptılar. MEB için sendikalar aynı şekilde uygulanması için başvuru yaptı bakanlık yerelde halledin, beni karıştırmayın dedi. Sonuçta iş Bakanlıkta bitiyor.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
25 Kasım 2023 07:11

23.500 lira ile anlaşıldı tapı kredi bankası ile. şubat ayında tek seferde nakit olarak ödenecek.

fokyay
Memur
25 Kasım 2023 13:56

Keşke ocağı bekleselermiş ihale için. Niye acele etmişlerki

şaşkın tarihçi, 1 hafta önce
23.500 lira ile anlaşıldı tapı kredi bankası ile. şubat ayında tek seferde nakit olarak ödenecek.

b3rn4
Müsteşar
25 Kasım 2023 19:49

15700 teklifi 2 yıllıktı bu teklif 3 yıllık.

şaşkın tarihçi, 1 hafta önce

fb88
Şef
26 Kasım 2023 01:09

Öğretmenlerde emekliler gibi istediği bankadan maaş alabilmesi.böylece promosyon daha yüksek olur

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
26 Kasım 2023 07:07

evet. 3 yıllık. yıl bazında aynı kaldı.
b3rn4, 1 hafta önce

15700 teklifi 2 yıllıktı bu teklif 3 yıllık.

edebiyatci22
Başbakan Müsteşarı
26 Kasım 2023 20:18

Bakanlık içişleri bakanlığı emniyet müdürlüğü gibi merkezden yapmalı promosyon anlaşmasını

Yada herkese bireysel istediği banka ile anlaşma hakkı vermeli

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi