Editörler : Kubil ay
20 Kasım 2023 15:29

Ne kadar tazminat alirim?

Dun ekip arabasiyla kaza yaptik, sofor ben degildim, ekip amiriydim. Duz yolda giderken aracin biri tali yoldan onumuze cikti kaza yaptik.. Karsi arac dur levhasina uymadigi icin kusurun hepsi karsi tarafa verildi. Bu kaza sonucu sag elim kirildi ve ameliyat oldum bugun, elime vida attilar kemik kirigi icin, 1-1.5 ay rapor verilecek bana. Bu kazada yaralandigim icin karsi tarafin sigorta sirketine basvurup tazminat almak istiyorum . Alabilir miyim sizce, ne yapmam lazim? Ayrica emniyetin nakdi tazminat komisyonu var miydi? Ordan da alabilecek miyim tazminat?

masterrrrr
Memur
20 Kasım 2023 20:08

Guncel

samban10
Şube Müdürü
21 Kasım 2023 01:14

bende ekip otosuyla kaza yaptım 50 tane aracı firma aradı beni tazminat almak için seni de aramaya başlarlar yakında bende ciddi yaralanma yoktu o yüzden biryere başvurmadım.

masterrrrr
Memur
21 Kasım 2023 01:24

Ariyorlar da anlasmadim kimseyle

TcKartalı
Memur
21 Kasım 2023 04:11

tazminat heralde alacaksın. bu işi bilen avukatla görüş. yada bu işi bilen meslektaşla görüş dosya hazırlamasını bilen biri vardır.

Murat kartal 0155
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:14

hastane eğiliriz raporları İle iş görmez raporların adli tıp doktorunun vereceği yüzdelik raporu İle birlikte karşı aracın sigortasına başvur başka türlü şirketle anlaşırsan yüzde 25 komisyon İle takibimi yaparlar dava İçin şikayetçi ol dava sonucunda ayrıca nakti tazminat İçin personel şubenle görüş

Ahmet Öztürk6161
Aday Memur
21 Kasım 2023 12:26

En az 2.000.000 gibi bı para alırsın bı meslektaş geçen yıl platin takmışları hem egm den hem sigortadan toplam 1.650.000 gibi bı meblağ aldı bu işi profesyonel yapan avukatlar var %20 çalışıyolar bı araştır bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım özelden yazarsın

Dramagrl
Aday Memur
21 Kasım 2023 14:05

polismevzuat sayfası var instada bi oraya yazmanızı öneririm
22 Kasım 2023 07:50

Parayı gidip bosnada çatır çatır yeme master

masterrrrr
Memur
22 Kasım 2023 08:46

O kadar da degil :D

yinemiamcalar, 2 hafta önce

Parayı gidip bosnada çatır çatır yeme master

22 Kasım 2023 09:54

Ölene o kadar para vermiyorlar :))

Ahmet Öztürk6161, 2 hafta önce

En az 2.000.000 gibi bı para alırsın bı meslektaş geçen yıl platin takmışları hem egm den hem sigortadan toplam 1.650.000 gibi bı meblağ aldı bu işi profesyonel yapan avukatlar var %20 çalışıyolar bı araştır bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım özelden yazarsın

masterrrrr
Memur
22 Kasım 2023 11:02

Tavan zaten su anda 1.200.000 lira. El kirik, iki vida var, dikis izide kalacak, 500 bin lira ciksa sigortadan yine iyi.

Ahmet Öztürk6161
Aday Memur
22 Kasım 2023 19:28

Yazdığımı tam okursanız sigortadan ve egm den aldı o oarayı mahkeme yoluyla tek sigortadan deği ayrıca tavanda 1200.000falan değil fazlasını alıyorlar mahkemeden sigorta şirketi diğer taraftan rücu ediyor birsürü örneğiyle karşılastm 2019 yanımda çalışan şefim iki ayak kırığına 180.000 aldı Tuzla'da kendine daire aldı vida platin kalıcı iz yoktu bunlar miktarı yükseltir

Garibanov3
Aday Memur
22 Kasım 2023 20:26

2018 yılında ekip aracı ile sabit bekleme yaparken ekip arkadaşımın içinde bulunduğu ekip aracına çarptılar. O zamanın parasıyla 116 bin TL aldı. Onunda el bilegi kırıldı ve platin takıldı. O zamanlar 16 bin avukat aldı 100 bini arkadaşım aldı. Yaklaşık 4 5 ay sürdü. 100 bine o zamanlarda bulunduğumuz ilçede ev alınabiliyordu şuan aynı evler 1.4 milyon. Ona göre aşağı yukarı hesapla şefim.

Fishers
Aday Memur
22 Kasım 2023 23:10

çok geçmiş olsun. sakın avukatsız nakdi tazminat işine girme. 1 m alacağın yerde 10-15 bin alabilirsin.

flexinn
Şube Müdürü
22 Kasım 2023 23:53

avukata ya da seni arayan iş takipcilerine hiç boşuna alacağın paranın dörtte birini falan vermeyin derim ben.o kadar basit bir olay ki.karsi tarafın trafik sigortasına yaziyorsun bir dilekce şu plakalı sigortalı aracınızın karıştığı kaza nedeniyle şu ibana tazminatımı yatırım diye ekine kaza tutanakları hastane evrakların hepsini koyup yolluyorsun iadeli taahhütlü.sigorta sana bir yazı yazıyor kazanin üzerinden şu kadar zaman geçtikten sonra alacaganiz maluliyet oranini gösteren raporu yollayın diye.alip yolluyorsun o rapordaki orana göre paranı verdiğin ibana yatiriyorlar bu kadar.seni arayan kişilerin de yapacağı iki satır dilekce yazmak sonra seni rapor için ararlar hastaneye gitmen lazım diye.yapacaklari extra şey seni gelip evinden alıp hastaneye götürürler sonra evine bırakırlar

flexinn
Şube Müdürü
23 Kasım 2023 00:04

yaş, rapordaki yüzdelik oran, maaş bunlara göre hesaplanıyor. yaş 40-%5 rapor-net 30bin maaşa 500bin gibi bir şey çıkar.
masterrrrr, 2 hafta önce

Tavan zaten su anda 1.200.000 lira. El kirik, iki vida var, dikis izide kalacak, 500 bin lira ciksa sigortadan yine iyi.

masterrrrr
Memur
23 Kasım 2023 22:57

500-600 civari cikar evet

flexinn, 2 hafta önce
yaş, rapordaki yüzdelik oran, maaş bunlara göre hesaplanıyor. yaş 40-%5 rapor-net 30bin maaşa 500bin gibi bir şey çıkar.

Qwwaxc
Aday Memur
24 Kasım 2023 07:06

Merhaba geçmiş olsun öncelikle, mesaj yazabilirseniz yardımcı olurum

secret.lifee
Daire Başkanı
24 Kasım 2023 07:20

Bu iş için avukata ya da aracıya para kaptırma. hepsi kağıt üzerinde dilekçe işlemi. Raporlarını tutanaklarını vs ne varda yolla karşı tarafın sigortasına iadeli tahahütlü.. Onlar sana dönüş yapıp KAti rapor isterler. Onu da yollayınca raporda yazana göre alırsın neyse tazminatı. Araçtaki kaza yapınca değer kaybı mantığının aynısı. farkı onu bağımsız exper hesaplıyor bunda Dr rapor veriyor. İfadende şikatyetçi de ol. Mah sonrası tazm. davasıda açarsın

masterrrrr
Memur
24 Kasım 2023 11:14

Cok komisyon istiyorlar. 500 bin alsak yuzde 25 oran cok

secret.lifee, 2 hafta önce

Bu iş için avukata ya da aracıya para kaptırma. hepsi kağıt üzerinde dilekçe işlemi. Raporlarını tutanaklarını vs ne varda yolla karşı tarafın sigortasına iadeli tahahütlü.. Onlar sana dönüş yapıp KAti rapor isterler. Onu da yollayınca raporda yazana göre alırsın neyse tazminatı. Araçtaki kaza yapınca değer kaybı mantığının aynısı. farkı onu bağımsız exper hesaplıyor bunda Dr rapor veriyor. İfadende şikatyetçi de ol. Mah sonrası tazm. davasıda açarsın

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi