Editörler : ayşegül bgm
20 Kasım 2023 19:56

Tayin isteme hakkım ne zaman
Kolay gelsin arkadaşlar.15 mayısta kadroya geçtim, ama 2024 ağustosta 4 yılı tamamlamış oluyorum.Ben 15 mayıstan sonra alt bölge ve iller arası tayin isteyebilirmiyim yoksa illa ağustosu mu beklemem lazım.Personel birimine sordum ama onlarda net bilmiyor.Yorumlarınızı bekliyorum :)

AnThea
Aday Memur
20 Kasım 2023 21:20

Ağustos'tan sonraki tayinlere başvurabilirsiniz

Mery19
Şef
21 Kasım 2023 10:10

Hocam Ağustos ayı itibariyle kadrolu olarak tayinlere katılabiliyorsunuz diye biliyorum. Alt bölge tayini için de gerekli şartlar sağlandığında sadece dilekçe vermek gerek anladığım kadarıyla. Zira YHGM sitesinde böyle bı tayin için kura vs yok.

HAYALCİPEREST
Aday Memur
21 Kasım 2023 10:24

Hayır alt bölge için kura olmadığını biliyorum, sadece 4 yılı doldurmam şart mı yoksa son çıkan sözleşmelilerin kadroya geçişi hakkında çıkan kanun ile kadroya geçtiğim için kadroya geçiş tarihi itibariyle 1 sene daha görev yapma durumu var ya, o 1 yılı doldurduktan sonra mı isteyebilirim yoksa illa fiili çalışma yılı yani 4 seneyi doldurmam mı gerek diye sordum.Tayinlere hakimim çünkü.
Mery19, 2 hafta önce
Hocam Ağustos ayı itibariyle kadrolu olarak tayinlere katılabiliyorsunuz diye biliyorum. Alt bölge tayini için de gerekli şartlar sağlandığında sadece dilekçe vermek gerek anladığım kadarıyla. Zira YHGM sitesinde böyle bı tayin için kura vs yok.

Mery19
Şef
21 Kasım 2023 10:29

Bulunulan yerde 4 yıl dolması gerek hocam.
HAYALCİPEREST, 2 hafta önce
Hayır alt bölge için kura olmadığını biliyorum, sadece 4 yılı doldurmam şart mı yoksa son çıkan sözleşmelilerin kadroya geçişi hakkında çıkan kanun ile kadroya geçtiğim için kadroya geçiş tarihi itibariyle 1 sene daha görev yapma durumu var ya, o 1 yılı doldurduktan sonra mı isteyebilirim yoksa illa fiili çalışma yılı yani 4 seneyi doldurmam mı gerek diye sordum.Tayinlere hakimim çünkü.

HAYALCİPEREST
Aday Memur
21 Kasım 2023 10:36

Anladım teşekkürler
Mery19, 2 hafta önce
Bulunulan yerde 4 yıl dolması gerek hocam.

Erbain667
Aday Memur
27 Kasım 2023 23:43

Ben 3+1 ile atanmıştim 4 yılım 10.ayin 4unde doldu ama beni kadroya geçen yıl 12.ayda geçirdiler. Kadrolu olarak 1 yılımı 12.ayda dolduruyorum ama bedelliye gittim bir ay. Ocaktaki illerarasi tayine basvurabiliyor muyum

Mery19, 2 hafta önce

Mery19
Şef
30 Kasım 2023 14:33

Eğer görev başlangıç tarihiniz esas alınırsa başvurursunuz.
Erbain667, 1 hafta önce

Ben 3+1 ile atanmıştim 4 yılım 10.ayin 4unde doldu ama beni kadroya geçen yıl 12.ayda geçirdiler. Kadrolu olarak 1 yılımı 12.ayda dolduruyorum ama bedelliye gittim bir ay. Ocaktaki illerarasi tayine basvurabiliyor muyum

Lisanss hemş
Aday Memur
01 Aralık 2023 15:33

Merhaba bende ocakta 4 yılım doluyor ama martta geçirmişler kadroya iller arası açıldığında tayin isteyebilir miyim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi