Editörler : crops35
20 Kasım 2023 21:33

73 Puanla Ne Yapabilirim?

Merhaba ben 27 yaşında elektrik-elektronik meslek lisesi bitirmiş biriyim. Kpssye öylesine girmiştim Kpssp94den 73 puan aldım bu puanla bir şey yapabiliyor muyum?

Drjacob
Aday Memur
20 Kasım 2023 21:39

alım olunca bakın 70 üstü istiyorlar sizin tutuyor da atanır mısınız sanmam , torpilsiz iş yok.

Lecono
Aday Memur
20 Kasım 2023 22:28

Bu puan hiç bir şeye yaramıyor mu? 70 puanla katip olanlar falan var torpilsiz hiç bir şey olmuyor mu?

Akiftnrvrdi
Aday Memur
21 Kasım 2023 00:27

Şubat mart gibi Adalet bakanlığı alımları olacak zabıt,icra katipliği veya infaz koruma memurluğuna başvurabilirsiniz tabi katiplik için klavye sınavına hazırlanmanız gerek. Bunların dışında güvenlik sertifikası alıp orta öğretim şartı isteyen kadrolara başvurabilirsiniz. Şuan için aklıma gelenler bunlar

Lecono
Aday Memur
21 Kasım 2023 00:48

Başkan ben hiç anlamıyorum bu kpss işlerinden katipliğe başvurmak için bir belge gerekiyor mu? Sadece klavye sınavından geçersem olur mu? Yoksa bir belgemi lazım?

Akiftnrvrdi, 2 hafta önce
Şubat mart gibi Adalet bakanlığı alımları olacak zabıt,icra katipliği veya infaz koruma memurluğuna başvurabilirsiniz tabi katiplik için klavye sınavına hazırlanmanız gerek. Bunların dışında güvenlik sertifikası alıp orta öğretim şartı isteyen kadrolara başvurabilirsiniz. Şuan için aklıma gelenler bunlar

Akiftnrvrdi
Aday Memur
21 Kasım 2023 01:15

sadece klavye
Lecono, 2 hafta önce

Başkan ben hiç anlamıyorum bu kpss işlerinden katipliğe başvurmak için bir belge gerekiyor mu? Sadece klavye sınavından geçersem olur mu? Yoksa bir belgemi lazım?

Lecono
Aday Memur
21 Kasım 2023 01:22

Sağolun. Başka fikir vericek bilgi vericek var mı?

Akiftnrvrdi, 2 hafta önce
sadece klavye

C.dem
Aday Memur
21 Kasım 2023 09:50

kurumların ilanlarına bakın , lise mezunu elektrik teknisyeni alımı oluyor , düşük kapatıyor hatta. kamuilansbb sitesini takip edin.

Drjacob
Aday Memur
21 Kasım 2023 11:05

torpilsiz olmaz.

Lecono, 2 hafta önce

Bu puan hiç bir şeye yaramıyor mu? 70 puanla katip olanlar falan var torpilsiz hiç bir şey olmuyor mu?

Lecono
Aday Memur
21 Kasım 2023 20:13

Torpil nereden bulucaz.

Lecono
Aday Memur
21 Kasım 2023 23:44

Meslek lisesi mezunuyum bilgisayar işletmeni sertifikası almayı düşünüyorum şuan 73 puanla bir şey olmuyor muş kpss çalışıp yüksek puan alırsam ne yapmam lazım tavsiye vericek var mı?

mevo4312
Aday Memur
22 Kasım 2023 13:01

Hocam kamuilan sayfasını takip edin 4/B sözleşmeli personel alımları oluyor bölüm şartını sağladığınız yerlere başvurabilirsiniz ki puanınız fena değil bu tür alımlarda kazanma şansınız yüksek teknisyen alımlarında bölümünüz gördüğünüz de başvurun hocam

korcuman
Memur
23 Kasım 2023 07:37

güvenlik belgesi alabilirsin. ortaöğretim mezunu güvenlik istiyorlar bazen
23 Kasım 2023 23:07

partizan olursan 50 ile bile o iş yes :)

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi