Editörler : Kubil ay
21 Kasım 2023 01:35

Büyük süpriz

Cumhurbaşkanımız yeni Polis alımı için EGM' ye 10.000 bin kontejyan tahsis etti bu alım Polis Özel Harekat alımı olur İNŞALLAH

GümüsB29
Şef
21 Kasım 2023 01:41

kardeşim bu kadro ihdası şu an polis okulunda eğitim alanların mesleğe atamasıyla ilgili.. yeni bi alım değil yani olayı çok yanlış anladın
21 Kasım 2023 01:46

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Bence sen yanlış anlamışsın pöh alımı mı yoksa düz polis alımı mı bilmiyorum ama Aralık'ta ilan geldiğinde bu arkadaş doğru söylemiş dersin .

GümüsB29, 2 hafta önce
kardeşim bu kadro ihdası şu an polis okulunda eğitim alanların mesleğe atamasıyla ilgili.. yeni bi alım değil yani olayı çok yanlış anladın

GümüsB29
Şef
21 Kasım 2023 01:52

kadro ihdası ne demek onu bi araştır oku demek istediğimi anlayacaksın.

levelup06
Memur
21 Kasım 2023 02:08

Kadro ihdası usulüne uygun şekilde yeni kadro oluşturmak demek yani 3-9 derecede 10 bin polis memuru almak için kadro açmışlar polis memuru alicaklar muhtemelen geçen dönemde aynen bu şekil dediler 10 bin ek alim yaptılar. İhtiyac doğması halinde kanunla alim yapılıyor yani. Boş kadroların ihtiyaçlarını doldurabilmek için. 31. dönem pomem alımı kısaca.
GümüsB29, 2 hafta önce
kadro ihdası ne demek onu bi araştır oku demek istediğimi anlayacaksın.

&YuSuF&
Memur
21 Kasım 2023 02:25

ilk defa yazıyorum dışarıdan pöh alınmayacak sen polis memuru olarak atanmaya bak daha 3 ay önce teşkilat içinden a pöh kursu açıldı yılda 2 defa açılıyor

Dramagrl
Aday Memur
21 Kasım 2023 23:30

31. dönem
21 Kasım 2023 23:35

İçerden kurs açılıyorda kim başvuruyor hiç kimse eee ne olacak devletimiz mecbur dışarıdan alıcaktır.

&YuSuF&, 2 hafta önce
ilk defa yazıyorum dışarıdan pöh alınmayacak sen polis memuru olarak atanmaya bak daha 3 ay önce teşkilat içinden a pöh kursu açıldı yılda 2 defa açılıyor
21 Kasım 2023 23:37

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kadroya kaçan korkakların yerine Devletim dışarıdan benim gibi Üniversite Mezunu mangal yürekli genç delikanlıları alıcaklar

musedes
Aday Memur
22 Kasım 2023 00:24

Muş'ta aynı senin gibi biri vardı polis olmaya takmıştı sonra kafayı iyice sıyırdı üniforma giyip sağda solda gezmeye başladı. Sonra polis üniforması da kesmedi sağlıkçıların önlüğünü giyip hastanede gezmeye başladı akıl sağlığına dikkat et pek iyiye gitmiyorsun. Bence iş işten geçmeden bir dur napiyorum ben de
Polis adayı16, 2 hafta önce

Kadroya kaçan korkakların yerine Devletim dışarıdan benim gibi Üniversite Mezunu mangal yürekli genç delikanlıları alıcaklar

kral122
Daire Başkanı
22 Kasım 2023 00:25

Dışardan alım bitti

İçerden kurs açılıyorda kim başvuruyor hiç kimse eee ne olacak devletimiz mecbur dışarıdan alıcaktır.

garagolcu
Aday Memur
22 Kasım 2023 00:31

mesleğin içindekiler neden seçmiyor bi düşün 500.000 çalışan polisin bi bildiği var herhalde. zaten pöhe geçince 1 sene sonra kadroya geçmek için torpil arayıp duracaksın

garagolcu
Aday Memur
22 Kasım 2023 00:35

zırhlı arabada uzun namlulu çalışan özelcimi yoksa 2010 model Ford connecte çalışanmı daha cesur bi düşün ufaklık.

garagolcu
Aday Memur
22 Kasım 2023 00:43

anladık işsiz kalmışsın kısa yoldan maaşlı iş hayali kuruyorsunda vatan millet edebiyatını geçeceksin yeri geldiğinde ülkenin düz memuru bile vatanı için çatışır merak etme. korkak dediğin kadrodaki kahramanları saymaya başladam ömrün yetmez tosunum. fethi sekin mesela bi düşün bakalım zaten senin gibi tipleri kursta elerler merak etme

bitkinpoliss
Aday Memur
24 Kasım 2023 22:42

Hahaha komedi

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi