Editörler : swat3410
21 Kasım 2023 01:47

Polis Meslek Yüksekokulu ve Sağlık

Arkadaşlar geçen yıl msü sınavına girdim fakat 2020 yılında psikiyatrik muayene tanısı ve ilaç gözüktüğü için gitmedim mülakata çünkü engelmiş. Bu yıl PMYO sınavına girmeyi düşünüyorum fakat 2 tane konudan dolayı elenme korkum var.

1 Düz tabanlık, 2 psikiyatrik muayene tanısı. Ayağımda düz tabanlık var dereceleri 15,16 derece fakat elenmekten korkuyorum. 2020 Yılında pskiyatri bana dikkat eksikliği için ilaç verdi 1 kere daha kullanmadım zaten ve bu yıl 2023 ekimde psikiyatriye soru sormaya gittim e-nabızda psikiyatrik muayene tanısı yazıyor. Bu iki sorundan ötürü elenme korkusu içindeyim sınav hiç sorunum değil yani.

watson666
Kapalı
21 Kasım 2023 11:52

Sadece psikiyatrik muayne tanısı ise son 2 yıldan önce olması lazım, ağır tanılar için süre ayrımı yok direkt engel. Düz taban için ise derece sınırı 10, gidip röntgen çektir doktordan öğren düz taban var mı yok mu .

mackaali
Aday Memur
21 Kasım 2023 12:43

Hocam ayaklarım 15,16 derece. Normalde 3 yıl önce psikiyatri ilaç vermişti dikkat için o da kırmızı reçeteli ama ben 1 kere kullandım o ilacı yani sınava girdiğimde o ilacın üzerinden 4 yıl geçmiş olacak.

Sıkıntı olan ise ben bu durum engel olur mu diye psikiyatriye gittim o da söyledi dediğinizi fakat o gittiğim günü de psikiyatrik muayene tanısı diye işlemiş yani geçtiğimiz ekim ayında ilaçsız sadece soru sorduğumdan muayene tanısı yazıyor.

watson666, 1 yıl önce

Sadece psikiyatrik muayne tanısı ise son 2 yıldan önce olması lazım, ağır tanılar için süre ayrımı yok direkt engel. Düz taban için ise derece sınırı 10, gidip röntgen çektir doktordan öğren düz taban var mı yok mu .

watson666
Kapalı
21 Kasım 2023 13:03

Yok sağlığa girdiğinizde hem yazılan ilacın neden yazdılığını, hemde en son ki gitme nedeninizin sadece sorma olduğu belirtirseniz sorun olmaz kırmızı reçeteli dikkat ilacını herkese yazıyorlar çünkü.

Düz tabanlık içinse 10 dereceden az olmaması yazıyor yönetmelikte sağlıkta bunu gösterin doktora askerlik ile karıştırıyor bazıları eliyor.

mackaali, 1 yıl önce

Hocam ayaklarım 15,16 derece. Normalde 3 yıl önce psikiyatri ilaç vermişti dikkat için o da kırmızı reçeteli ama ben 1 kere kullandım o ilacı yani sınava girdiğimde o ilacın üzerinden 4 yıl geçmiş olacak.

Sıkıntı olan ise ben bu durum engel olur mu diye psikiyatriye gittim o da söyledi dediğinizi fakat o gittiğim günü de psikiyatrik muayene tanısı diye işlemiş yani geçtiğimiz ekim ayında ilaçsız sadece soru sorduğumdan muayene tanısı yazıyor.

mackaali
Aday Memur
21 Kasım 2023 13:32

Hocam evet dediğiniz gibi sadece soru sormaya gittim ilaç falan yok e nabızda psikiyatrik muayene tanısı yazıyor sadece. Ayak içinde durum dediğiniz gibiyse hazırlanmaya başlayacağım.

Geçen yıl bunları bilmeden msü hazırlandım ama sonuç hüsran oldu bayağı kötü olmuştum ondan bu kadar soruyorum.

watson666, 1 yıl önce

Yok sağlığa girdiğinizde hem yazılan ilacın neden yazdılığını, hemde en son ki gitme nedeninizin sadece sorma olduğu belirtirseniz sorun olmaz kırmızı reçeteli dikkat ilacını herkese yazıyorlar çünkü.

Düz tabanlık içinse 10 dereceden az olmaması yazıyor yönetmelikte sağlıkta bunu gösterin doktora askerlik ile karıştırıyor bazıları eliyor.

battalxx
Aday Memur
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi