Editörler : Kubil ay
21 Kasım 2023 07:06

Polis saglik sebebi ile tayin hakkı

sa iyi günler ,babam hasta kemoterapi alıyor ,ilçede yaşıyor ,yaşamış olduğu şehirde tam teşekküllü hastane olmadığı için tedavi sürecinde başka ile sürekli git gel yapiyor ,2 kardeşiz kız kardeşim de bende memleketimize çok uzak illerde görev yapıyoruz ,babamın sağlık durumundan dolayı memleketime tayin istenebildigini duydum ,şartlar oluşup tayinip kabul olduğunda beni ailemin yasadigi ilçeye mi verirler yoksa il merkezine mi?meslekte 8.yilim halen ilk tayin olduğum ilde çalışmaktayim, şark görevi yapmadım ,babamın sağlık durumu sebebi ile tayinim oldugunda,kaç yıl kalabiliyorum.bu konuda aydınlatıcı bilgi sunarsaniz çok menmun olurum şimdiden teşekkürler ederim

Polisinpolisi
Aday Memur
21 Kasım 2023 09:29

Sağlık sebebi ile tayin isteme hakkın var fakat senin talebinin sonuçlanması ne kadar sürer Allah bilir. Sağlık sebebi ile tam üç aydır bekliyoruz. Benden sana tavsiye babanın hastalığı ile ilgili heyet raporu alırken acil kaydı mutlaka olsun çünkü buna dikkat ediyorlar. Acil kaydı bulunan raporlar ivedilikle değerlendiriliyor. Tabi dairenin ivedi işleri nasıl bilmem?Şark süresi ile ilgili eğer ataman olursa 1 yıl gönderemiyorlar fakat sonrasında verdiğin İnka ile kalamazsan gidersin diye düşünüyorum. Yönetmeliği açıp dikkatlice okursan kafana daha net oturur bazı konular. Kendimce böyle düşünüyorum.

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi