Editörler : Pangaea
21 Kasım 2023 12:06

MEB "Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenler"i ağırlayacak

"MEB koordinasyonunda hazırlanan etkinlikler, tüm illerden seçilen ve mesleğinde fark yaratan resmi ve özel kurum öğretmenlerinin katılımıyla Ankara'da başlayacak.

Ankara'ya davet edilen öğretmenler, öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, projeler gerçekleştirmiş, yetenekli öğrencileri topluma kazandırmış, fedakarlıkları ve diğer nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş isimlerden oluşuyor."

şu "farklı" arkadaşlarımızın sendikalarını da bir yayınlayın gözümüzün pası gitsin değil mi ?

didaof
Memur
21 Kasım 2023 12:54

Beceriksiz bir insansın diye niye sendikalara çamur atıyorsun

Velocıraptor
Genel Müdür
21 Kasım 2023 13:33

hangi sendikalara ?

didaof, 1 yıl önce

Beceriksiz bir insansın diye niye sendikalara çamur atıyorsun

21 Kasım 2023 14:17

Bir tane ebsli olmayan varsa ben de neyim. Bizim ilde ebs ilçe başkanının eşi seçilmiş mesela :))

Velocıraptor
Genel Müdür
21 Kasım 2023 14:19

demek ki pek becerikliymiş :)))

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Bir tane ebsli olmayan varsa ben de neyim. Bizim ilde ebs ilçe başkanının eşi seçilmiş mesela :))

didaof
Memur
21 Kasım 2023 15:09

Hangi il ve ilçe olduğunu özelden yazar mısın

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Palasay
Aday Memur
21 Kasım 2023 16:05

Başıkapalı sakallı ilahiyatçı egitimbirli böyle bir ölçü yok proje yapanlar

Kagiş
Müsteşar
21 Kasım 2023 16:52

Şiiii!))) Saklı seçilmişler diye bir tabir var değil mi ama! Susun bakayım evladım!)))

lutt
Şube Müdürü
21 Kasım 2023 17:34

körler sagırlar olmuss

Velocıraptor
Genel Müdür
21 Kasım 2023 18:10

şöyle bir şey mi acaba :

?Papaz eriğini imam eriğine çevirme?

https://indigodergisi.com/2016/05/tubitak-tan-proje-papaz-erigini-imam-erigine-cevirme/

Palasay, 1 yıl önce

Başıkapalı sakallı ilahiyatçı egitimbirli böyle bir ölçü yok proje yapanlar

halis4242
Genel Müdür
21 Kasım 2023 19:42

MEB önce bir kendine bakmalı, bu kadar ülke içinde bir fark yaratmalı ki eğitim gelişsin!!?

Singapur, Polonya gibi ülkelerin işleyen sistemleri var, öğretmen dersini anlatıyor öğrenci efendice dinliyor, sorusu varsa söz alıp soruyor, karşılıklı anlayış ve sağlıklı bir iletişim/alışveriş söz konusu!!?

Türkiye'de öğretmen boğaz patlatsın, kimin umurunda, öğretmenin canı çıkmış, öğrenci eğitim seviyesinde nerelerde , bunlar bakanın/iktidarın umurunda değil ki!!?

Sonra çıkmış fark yaratan öğretmenler beri gelsin, sonra bunda da torpiller döner durur, şu sendika bu sendika hesabı diyerek adam kayrilir, hâlâ teferruatlarla uğraşın bakalım, gerçek sorunlar çözülmedikçe hiçbir yere varamayız, ehh sadece günü kurtarırız!!?

lutt
Şube Müdürü
21 Kasım 2023 19:44

Öğretmenler gününde söylenen "öğretmenler baş tacımızdır, öğretmenler kutsal iş yapıyorlar, hepsi sa

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi