Editörler : ayşegül bgm
21 Kasım 2023 17:42

Sözleşmeli personel tayin

ocakta 1 yılım dolacak eşim askeri personel ben 3+1 sözleşmeliyim. 1 yılım dolunca ocaktaki kuraya mı katılıyorum, yoksa dilekçe mi veriyorum arkadaşlar net bilgisi olan var mı?

göktürkyusuuf
Aday Memur
21 Kasım 2023 18:21

Takip. Aynı durumdayız.

Esma bal
Aday Memur
22 Kasım 2023 17:33

Ben de aynı durumdayım bir bilgisi olan yok mu kesin yerleşir miyiz

Esma bal
Aday Memur
22 Kasım 2023 17:35

Kuradan önce yapmamız gereken bir şey var mı

Ksjdjdjjk
Aday Memur
23 Kasım 2023 10:23

bende sednkiya sordum bana denen ocakta ki iller arası tayinde bir gün bile bir yılı dolmamışsa hazirana kalırsın dedi . Ocak ta ki tayin başlarda oluyor dolmuyor yılımız o yüzden hazirana kalıcak gibi duruyor saçma sapan bir iş şuanda

Yaklimer
Aday Memur
23 Kasım 2023 10:59

önceki yılların Ocak dönemi tayininde ilan metninde 14 Mart itibariyle 1 yılı doldurmuş olmak esas alınır yazıyor bundan haberleri var mı?
Ksjdjdjjk, 2 hafta önce
bende sednkiya sordum bana denen ocakta ki iller arası tayinde bir gün bile bir yılı dolmamışsa hazirana kalırsın dedi . Ocak ta ki tayin başlarda oluyor dolmuyor yılımız o yüzden hazirana kalıcak gibi duruyor saçma sapan bir iş şuanda

Ksjdjdjjk
Aday Memur
23 Kasım 2023 11:00

nasıl yani anlamadım
Yaklimer, 2 hafta önce
önceki yılların Ocak dönemi tayininde ilan metninde 14 Mart itibariyle 1 yılı doldurmuş olmak esas alınır yazıyor bundan haberleri var mı?

Yaklimer
Aday Memur
23 Kasım 2023 11:03

yani tayin açıldığında ilan metni yayımlanıyor ve önceki Ocak dönemi tayinlerindeki ilan metninde 14 Mart tarihi itibariyle 1 yılı doldurmuş olmak gibi bi madde var.
Ksjdjdjjk, 2 hafta önce
nasıl yani anlamadım

Ksjdjdjjk
Aday Memur
23 Kasım 2023 11:04

o zaman o maddeye göre hiç yapamıyoruz
Yaklimer, 2 hafta önce
yani tayin açıldığında ilan metni yayımlanıyor ve önceki Ocak dönemi tayinlerindeki ilan metninde 14 Mart tarihi itibariyle 1 yılı doldurmuş olmak gibi bi madde var.

Yaklimer
Aday Memur
23 Kasım 2023 11:18

hayır ocakta başlayan birinin sonraki dönem marta kadar her türlü 1 yılı dolmuş oluyor zaten
Ksjdjdjjk, 2 hafta önce
o zaman o maddeye göre hiç yapamıyoruz

Ksjdjdjjk
Aday Memur
23 Kasım 2023 11:40

şimdi anladm ocaktan sonra ki mart baz alınıyor ben önceki mart anladım süpermiş o zaman
Yaklimer, 2 hafta önce
hayır ocakta başlayan birinin sonraki dönem marta kadar her türlü 1 yılı dolmuş oluyor zaten
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi