Editörler : oto-danisman-expert
21 Kasım 2023 17:48

Sağlık bakanlığındaki eş tayini

merhabalar eşim sözleşmeli subay. bende sözleşmeli sağlık personeliyim, eşimin yanına tayin isteyeceğim. eşimin sözleşmeli askeri personel olması etkiler mi yoksa kadrolu mu olması gerekir?

Volvo340
Aday Memur
27 Kasım 2023 18:11

Sözleşmeli kadrolu durumu yok msb ile sağlık bakanlığı arasında protokol var. Benim eşim ilk kura çekiminde geldi. Ama kurada çıkmayanlar bile 1ay sonra eş durumundan tayin oldu.

Yaklimer
Aday Memur
27 Kasım 2023 22:44

kurada çıkmayanlar, sonrasında dilekçe mi verdiler de geldiler acaba ?
Volvo340, 1 hafta önce

Sözleşmeli kadrolu durumu yok msb ile sağlık bakanlığı arasında protokol var. Benim eşim ilk kura çekiminde geldi. Ama kurada çıkmayanlar bile 1ay sonra eş durumundan tayin oldu.

Yaklimer
Aday Memur
27 Kasım 2023 22:45

birde eşim jandarma. iç işlerine bağlılar aynı şekilde şartlar mı geçerli protokol vs. ?
Volvo340, 1 hafta önce

Volvo340
Aday Memur
27 Kasım 2023 22:47

dilekçe yazmadı diye biliyorum 1ay sonra tayin çıkıyor. sağlık bakanlığı personel sayfasında herşeyi açıklıyolar zaten. şunu söyliyim kuralar açıklandıktan tam 1 ay sonra çıkıyor tayin. arkadaşımın eşi de benim eşimle beraber aynı kuradaydı. bize çıktı ona çıkmadı 1ay sonra geldi.

Yaklimer
Aday Memur
27 Kasım 2023 22:53

eşim jandarma iç işlerine bağlı, msb de olan protokol aynı şekilde onlarda da var mı peki ?
Volvo340, 1 hafta önce
dilekçe yazmadı diye biliyorum 1ay sonra tayin çıkıyor. sağlık bakanlığı personel sayfasında herşeyi açıklıyolar zaten. şunu söyliyim kuralar açıklandıktan tam 1 ay sonra çıkıyor tayin. arkadaşımın eşi de benim eşimle beraber aynı kuradaydı. bize çıktı ona çıkmadı 1ay sonra geldi.

Volvo340
Aday Memur
27 Kasım 2023 22:57

jandarmayı bilmiyorum kusura bakmayın. ama eşleri birleştirmek zorunda. size bir bilgi daha vereyim. sizi uzak bir hastaneye verirlerse itiraz edin mahkeme verin bunla ilgili örnek kazanılmış dava var. eşiniz çalıştığı karakol birlik vs vs hangi ilçeye bağlıysa oraya vermek zorunda asker eşi diye uzak yerlere istenmeyen yerlere vermeye çalışıyorlar itiraz edin.

Yaklimer
Aday Memur
28 Kasım 2023 15:48

sizin meslekler neydi hocam
Volvo340, 1 hafta önce
jandarmayı bilmiyorum kusura bakmayın. ama eşleri birleştirmek zorunda. size bir bilgi daha vereyim. sizi uzak bir hastaneye verirlerse itiraz edin mahkeme verin bunla ilgili örnek kazanılmış dava var. eşiniz çalıştığı karakol birlik vs vs hangi ilçeye bağlıysa oraya vermek zorunda asker eşi diye uzak yerlere istenmeyen yerlere vermeye çalışıyorlar itiraz edin.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi