Editörler : **sude**
21 Kasım 2023 21:25

MEB onaylı bilgisayar sertifikamı nerden bulabilirim?
Merhaba, sistemde sertifikam var olarak geçiyor . Kendim sertifika almadım , bunu nerden bulabilirim veya bilgisayar dersi aldığımı vs nasıl kanitlayabilirim?
21 Kasım 2023 22:32

e devlette e yaygından meb den aldığınız bütün sertifikalar gözükür

kendinemüzisyen
Aday Memur
22 Kasım 2023 11:08

e devlete yaygın eğitim belgesi sorgulama yazın arama kısmına. çıkan ekranda belge oluştur yazıyor

trabzonlucansu
Aday Memur
22 Kasım 2023 11:57

Ben bunun sertifikasını almadım ama, o yüzden çıkmıyor sertifika. Sanırım eskiden aldığım bilgisayar derslerini sayarak başvuru yapmama izin veriyor. Eskiden aldığım bilgisayar derslerinin belgesi nasıl oluşturulur bilginiz var mı?
kendinemüzisyen, 2 hafta önce

e devlete yaygın eğitim belgesi sorgulama yazın arama kısmına. çıkan ekranda belge oluştur yazıyor

kendinemüzisyen
Aday Memur
22 Kasım 2023 13:43

transkript alman gerekiyor. onun için yine e devlete arama kısmına Transkript Belgesi Sorgulama yazmalısın orada eğer görünmüyorsa belge oluştur dersen çıkar. oradan indirebilirsin

trabzonlucansu, 2 hafta önce
Ben bunun sertifikasını almadım ama, o yüzden çıkmıyor sertifika. Sanırım eskiden aldığım bilgisayar derslerini sayarak başvuru yapmama izin veriyor. Eskiden aldığım bilgisayar derslerinin belgesi nasıl oluşturulur bilginiz var mı?

trabzonlucansu
Aday Memur
22 Kasım 2023 13:51

Teşekkür ederim yardımın için
kendinemüzisyen, 2 hafta önce

transkript alman gerekiyor. onun için yine e devlete arama kısmına Transkript Belgesi Sorgulama yazmalısın orada eğer görünmüyorsa belge oluştur dersen çıkar. oradan indirebilirsin

kendinemüzisyen
Aday Memur
22 Kasım 2023 13:51

Rica ederim başarılar...

trabzonlucansu, 2 hafta önce
Teşekkür ederim yardımın için

Çakal kuş
Aday Memur
22 Kasım 2023 15:54

https://www.turkiye.gov.tr/milli-egitim-ozel-ogretim-kurumlarindan-alinan-kurs-bitirme-belgesi-sorgu

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi