Editörler : E.Kayı Han

emresiz
Aday Memur
07 Mayıs 2024 15:28

Hocam istenen ceza ve işledğiniz iddia edilen suç nedir?

herzamanumutvar, 12 ay önce

merhaba,

ihraç edilir diyen de var edilmez diyende. Malesef bende öğretmenim ve şuanda soruşturma aşamasındayım ne olacak bilmiyorum.

Benim anlamadığım nokta şu: Gerek özel sektör gerek kamu eski hükümlü bile çalıştırıyorken bir kişi bu suçu bir kere işledi diye onca yıllık okul, sınav, emek vs yok sayılması garip geliyor bana.

tsubasa17
Memur
08 Mayıs 2024 18:21

Aslında belirli periyotlarla bütün kamu calisanlarina uyuşturucu madde testi yapılmalı böylece daha kaliteli kamu çalışanlarına kavuşmuş oluruz. Uyuşturucu kullanan ihraç edilmeli
09 Mayıs 2024 11:05

Yöneticilerden başlayalım

tsubasa17, 12 ay önce
Aslında belirli periyotlarla bütün kamu calisanlarina uyuşturucu madde testi yapılmalı böylece daha kaliteli kamu çalışanlarına kavuşmuş oluruz. Uyuşturucu kullanan ihraç edilmeli

Meg4545
Aday Memur
13 Mayıs 2024 03:13

Kesinlikle katılıyorum ama bizim ülkede adelet garibana işliyor yada alt tabakaya
Asgariucretlimemur2, 12 ay önce

Yöneticilerden başlayalım

Meg4545
Aday Memur
13 Mayıs 2024 03:15

meslekten çıkarma cezası isteniyor, 7068 m maddesinden işlem görüyor
emresiz, 12 ay önce

herzamanumutvar
Aday Memur
16 Mayıs 2024 22:13

yasaklı madde kullanmak...

emresiz, 12 ay önce

Bozopol
Aday Memur
12 Haziran 2024 23:06

@meg4545 bana özelden yazarmisin
03 Temmuz 2024 10:48

Kullanılan yasaklı madde mesai saatleri dışında kullanılmış ve kamu görevinizi etkilemiyorsa açılan disiplin soruşturması özel hayatın gizliliğini ihlal eder bu şekilde iptal davası açmak isteyen olursa bilgi amaçlı özelden yazabilir

08 Temmuz 2024 22:39

bununla ilgili tek bi karar göremedim

Policeofficerr, 10 ay önce

Kullanılan yasaklı madde mesai saatleri dışında kullanılmış ve kamu görevinizi etkilemiyorsa açılan disiplin soruşturması özel hayatın gizliliğini ihlal eder bu şekilde iptal davası açmak isteyen olursa bilgi amaçlı özelden yazabilir

kurbagaavcisi011
Aday Memur
21 Temmuz 2024 10:01

hocam peki polis veya jandarma şahısa iftira atıyolar diyelim bu bunu bunu kullanıyor diye. ama jandarma veya polise test yapıldıgında sonuç negatif çıkarsa yinemi ihraç oluyor?
rdemir126.rd, 1 yıl önce

Olayda uyuşturucu olup olmamasının bir önemi yok. Bir ara uyuşturucu madde kullandın. Ama aradan belli bir zaman sonra bir vesile örnek olayda olduğu gibi uyuşturucu madde kullandığın anlaşıldı. Evet kesinlikle ihraç. Jandarma ve polis disiplin mevzuatında uyuşturucu madde kullanma nin ihraç olduğu kesin ve net bir şekilde yazıyor. Geçmiş olsun. Velhasıl benim bu polis arkadaşım memuriyetten önce üzerinde fişek bulunduğu için daha sonra polis olsa da devamında ihraç oldu

kurbagaavcisi011
Aday Memur
21 Temmuz 2024 12:11

hocam diyelimki ben polis veya jandarmayım. bana birileri iftira atıyor bu şunu bunu kullanıyor diye . test sonucu negatif gelse bile ihraçmı oluyor
Policeofficerr, 10 ay önce

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi