Editörler : crops35

godfatherrr
Aday Memur
01 Aralık 2023 18:10

Surveyan alımı olacakmi

yeşilrussel, 1 yıl önce

Yol yok tren teskilde merkeziden iyi bir alim olacakmis icerigini bilmiyorum hat bakim yogunlukta olacakmis

Emreags
Aday Memur
01 Aralık 2023 18:31

hat bakım zaten surveyan oluyor

godfatherrr
Aday Memur
01 Aralık 2023 18:48

Hayır.surveyan hat bakım memurunun bir üstü olan kadro.alirsa önlisans mi yoksa lisantanmi alacak onu merak ediyorum

Emreags, 1 yıl önce
hat bakım zaten surveyan oluyor

yeşilrussel
Memur
01 Aralık 2023 23:34

lisans

godfatherrr, 1 yıl önce

Hayır.surveyan hat bakım memurunun bir üstü olan kadro.alirsa önlisans mi yoksa lisantanmi alacak onu merak ediyorum

godfatherrr
Aday Memur
01 Aralık 2023 23:36

Önceki alımlara bakarakmi söylüyorsun yoksa bu alım için lisanstan alınmaya devam edeceginimi duydun

yeşilrussel, 1 yıl önce

lisans

Grabenx
Aday Memur
02 Aralık 2023 21:37

Merkezide TCDD altyapida sadece raylı sistemler mezunun başvurabileceği hiçbir alım olmicakmi

Emreags
Aday Memur
03 Aralık 2023 13:52

olur tabi
Grabenx, 1 yıl önce

Merkezide TCDD altyapida sadece raylı sistemler mezunun başvurabileceği hiçbir alım olmicakmi

godfatherrr
Aday Memur
03 Aralık 2023 13:55

Hat bakıma basvurabiliyoruz ama bizle birlikte 10 bölüm basvurabiliyor.umarim bu kadroya bu sefer sadece bu işin eğitimini alan bizler basvurabiliriz.

Emreags, 1 yıl önce
olur tabi

Emreags
Aday Memur
03 Aralık 2023 13:56

tekniker ve tti alırsa ona sadece raylı sistemler mezunları başvurabiliyor
godfatherrr, 1 yıl önce

Hat bakıma basvurabiliyoruz ama bizle birlikte 10 bölüm basvurabiliyor.umarim bu kadroya bu sefer sadece bu işin eğitimini alan bizler basvurabiliriz.

godfatherrr
Aday Memur
03 Aralık 2023 14:13

Ben raylı sistemler yol mezunuyum.surveyani biz yerine lisanstan alıp hat bakimdada yine bu kadroyla alakasi olmayan beş on bölümle birlikte bize başvuru hakkı verirlerse bizden bir iki kişi anca atanir.

Emreags, 1 yıl önce
tekniker ve tti alırsa ona sadece raylı sistemler mezunları başvurabiliyor

Emreags
Aday Memur
03 Aralık 2023 14:15

dediğine katılıyorum kurumun insiyatifine kaldık
godfatherrr, 1 yıl önce

Ben raylı sistemler yol mezunuyum.surveyani biz yerine lisanstan alıp hat bakimdada yine bu kadroyla alakasi olmayan beş on bölümle birlikte bize başvuru hakkı verirlerse bizden bir iki kişi anca atanir.

04 Aralık 2023 19:40

buro yonetimi merkezide kac kontenjan acilir sizce bilginiz var gibi cevabiniz icin simdiden tesekurler hocam
yeşilrussel, 1 yıl önce

sizin bölüm ney

Grabenx
Aday Memur
04 Aralık 2023 20:47

Hat bakım memuru alımına hangi bölümler başvurabilecek bilen varmi?

Deray26, 1 yıl önce

Hat bakım memuru alımına sadece raylı sistemler mezunlarimi başvurabilecek peki

05 Aralık 2023 17:20

hocam buro yonetimi nasil olur kac kisilik kontenjan bekliyorsunuz bilginiz var gibi

Rsitti
Aday Memur
16 Aralık 2023 17:08

Raylı sistemler işletmeciliği bölümünden bekliyorum ben

YasinE.
Aday Memur
20 Aralık 2023 16:07

Selam arkadaşlar ben merkezi alımlarda DHMİ makine teknisyenliğini tercih edeceğim ancak çakılı memurluk olduğu söyleniyor. birde normal DHMİ personellerinden maaşı daha azmış. Bu konuların doğruluğu nedir acaba. DHMİ teknisyen maaşını bilen biride yazarsa sevinirim.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi