Editörler : Lanet
24 Kasım 2023 11:04

Yüksek faiz, borc batagi

Nass ekonomisinden ani kopuş neticesinde başlayan faiz artışıyla faiz oranları uçtu, bazıları yok enflasyon yok TL'nin değerlenmesi, yetmez daha da artmalı mavraları atabilir fakat ek hesaplarla, borcun asgarisinin ödenip taklalar attırılan kredi kartlarıyla dönmeye çalışan memurun, işçinin sabit, sabit gelirlinin halini düşünen yok mu.

Maaşın büyük kısmı ek hesap faizine, kredi kartı faizine gider oldu, gecikmeye girmeden yapılandırma ya da ertele me yapılmıyor. Ödediğin para sadece faize gittiği için borcunu kapatma şansın da kalmadı. Nereye kadar gidecek bu iş. Mutemetliklere gelen haciz yazıları artıyor, insanlar, aileler büyük sıkıntıda.

Bir yapılandırma, borç kapatma imkanı sunulmalı. Kamu bankaları karlarının ufak bir kısmıyla bu sorunu hemen halledebilir ama umursayan yok. El insaf artık.


umutXx
Kapalı
24 Kasım 2023 11:17

kardeş insaflık bir şey kalmadı artık, herkes başının çaresine bakacak.


dovreksimoo
Aday Memur
24 Kasım 2023 11:23

parası olanlar, KKM'den voleyi vuranlar, kredi muslukları açılanlar enflasyonu fırsata çevirip parasını katladıkça katladı, şimdi bedelini sabit gelirlinin sırtına vurdular, bakalım böyle nereye kadar gidecek, Allah kimseyi düşürmesin, düşene geçmiş olsun.


lutt
Şube Müdürü
24 Kasım 2023 18:55

düşene geçmiş olsun


ALDG33
Aday Memur
24 Kasım 2023 23:33

birilerinin tuzu kuru bir eli yağda bir eli balda altta kalanın canı çıksın mantığı var artık bu saatten sonra dikiş tutmaz faiz meselesi de en fazla 50 olur ötesi herkesi bozar

04 Aralık 2023 19:57

Maaş dışında bir ek gelir kapısı (borsa, faiz, altın yatırımı veya ek mesai vs) yoksa ömür billah kendinize yetemezsiniz. Türkiye ekonomi modeli budur. Ona göre gardinizi alin

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi